|
|
|
Nie wiecie oco chodzi?
Chciałem dzisiaj pójść do Alternatyw i pisze ze zamkniete ale niebawem otwarcie? ... wtf? Mieli dobra pizze wiec lubialem tam chodzić... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z tego co mi wiadomo to ma być ""w piątek ogniste otwarcie
nowych alternatyw, profesjonalni klasyczni barmani, płanące drinki, pokaz "kamikaze", degustacja drinków"" |
|
|
|
|
Proszę napisać coś więcej o tym otwarciu. Na mieście jeszcze nie widziałam plakatów. Na ich stronce też nic nie ma. Lubię ten lokal, więc z chęcią wybiorę się na "otwarcie".
|
|
|
|
|
http://nk.pl/profile/29117393/gallery/album/2/153
|
|
|
|
|
Sebaa90, ta ulotka nic nowego nie wnosi Nie jest bowiem napisane o której godzinie się wszystko zaczyna, czy wejście jest płatne itp.
|
|
|
|
|
z tego co jest tam napisane to jest numer telefonu na ktory mozna dzwonic i zapewne zapytac sie o szczegoly, ktore chcecie wiedziec. Powodzenia
|
|
|
|
|
Już rozwiewam wszelkie wątpliwości.
W piątek o godzinie 19:00 nastąpi oficjalne otwarcie nowych "Alternatyw". szczegóły na plakacie Ogólnie po długiej przerwie będzie można zobaczyć w naszym mieście Teatr Ognia Kamikaze który jeździ po całej Polsce a w Stalowej dawno nie pokazywał swojego ognistego show Aha jutro w okolicy hali targowej będą rozdawane zaproszenia z którymi bedziecie mogli nabyć drinki w promocyjnych cenach NON SERVIAM |
|
|
|
|
No spoko, widziałem plakaty
No i się z chęcią wybiorę. Choćby dlatego aby zobaczyć tych profesjonalnych barmanów, gdyż u nas w mieście są sami z pierwszej łapanki... brak kultury a o umiejętnościach już nie mówiąc... Czy jeszcze gdzieś będą rozdawane ulotki promocyjne na piątek? |
|
|
|
|
Tancerze Ognia KAMIKAZE Stalowa Wola - wystąpią około godz 21:30. To pierwszy występ tej grupy w naszym mieście od ponad dwóch lat
Przed występem będzie można posmakować płonących drinków Zapraszam NON SERVIAM |
|