|
|
|
Niezależną stawiasz na równi z TVN? Poczytaj artykuły i komentarze na Niezależnej, a potem pooglądaj TVN, bo mam wrażenie, że przynajmniej jednego z tych medium nie znasz lub znasz z opowieści.
Co do TV Trwam i RM nie ukrywają swoich preferencji politycznych, niczego więc nie odkryłem. Oni sami to przyznają. Podobnie jest z Niezależną TV. Pokaż mi forum na TVN lub jakiekolwiek forum na którym Tusk, Komorowski i całe PO ma takich fanatycznych zwolenników. Wychwalających Tuska pod niebiosa, martwiących się o jego zdrowie, mówiących o nim jak o bóstwie, nazywających Tuska bohaterem, największym z Polaków, największym patriotą. Forum na którym każdy komentarz niepochlebny o PiS lub Kaczyńskim nie jest publikowany.. Jak znajdziesz takie forum to będziesz je mógł postawić na równi z Niezależną. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Niezależną stawiasz na równi z TVN? Poczytaj artykuły i komentarze na Niezależnej, a potem pooglądaj TVN, bo mam wrażenie, że przynajmniej jednego z tych medium nie znasz lub znasz z opowieści. Co do TV Trwam i RM nie ukrywają swoich preferencji politycznych, niczego więc nie odkryłem. Oni sami to przyznają. Podobnie jest z Niezależną TV. Pokaż mi forum na TVN lub jakiekolwiek forum na którym Tusk, Komorowski i całe PO ma takich fanatycznych zwolenników. Wychwalających Tuska pod niebiosa, martwiących się o jego zdrowie, mówiących o nim jak o bóstwie, nazywających Tuska bohaterem, największym z Polaków, największym patriotą. Forum na którym każdy komentarz niepochlebny o PiS lub Kaczyńskim nie jest publikowany.. Jak znajdziesz takie forum to będziesz je mógł postawić na równi z Niezależną. Niezalezna.pl pl w swojej wymowie też jest "niezależna" jak jest wiemy dobrze to samo jest z TVN. nawet w programach masz lewicowe podteksty (Kuba wojewódzki, Niania (wychowanie bezstresowe itp), teraz my, fakty i fakty po faktach nie wspominając ultra lewicowych programów jak szkło konktaktowe i wiele innych) wszystkie informacje i newsy są z podtekstami i gotowymi wnioskami tylko po to abyś nie pomyślał inaczej. Dlatego dla mnie TVN to nic innego jak RM czy tvtrwam. Nie ukrywam, że mam poglądy wolnościowe, liberalne i w takiej stacji jak TVN widzę tylko kłamstwa i propagandę europejską oraz lewicową. Możesz myśleć co chcesz.. ja wyraziłem swoją opinie, a że masz inne poglądy to może nie widzisz co jest na rzeczy. Dla moherowych beretów radio maryja to jedyne obiektywne źródło tak samo dla ciebie TVN to kompendium wiedzy. Czasami trzeba przedefiniować swoje poglądy zwłaszcza, że jest się młodym człowiekiem. Zatrzymać się i pomyśleć, za i przeciw. Powodzenia. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
A właśnie... wiesz czym się zajmuje teraz TVN ?
"Kto pobił BIEDRONIA." Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Nie wiem czy zajmuje się teraz tvn, właśnie wróciłem z lasu.
Oglądam TVN. Z tego co wiem już nie ma programu teraz my, a szkła kontaktowego już dawno nie oglądałeś chyba, albo ktoś Ci tylko opowiadał. Codziennie jestem na stronie niezależna.pl i czytam żeby wiedzieć co tam wypisują. Nijak się to ma do TVN i TVN24 "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
mały dowodzik. Po za tym od dawna wiemy, że tv trwam to PISowska tuba a TVN to nic innego jak Tusk Vision Network. Prywatne media są w rękach szalonych ludzi ale to MY mamy problem. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
CYTAT Prywatne media są w rękach szalonych ludzi ale to MY mamy problem. Prywatne media są w rękach obcego kapitału, i doskonale wiedzą co robią. Szalonymi ich bym nie nazwał. Robią z NAMI co chcą. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Prywatne media są w rękach szalonych ludzi ale to MY mamy problem. Prywatne media są w rękach obcego kapitału, i doskonale wiedzą co robią. Szalonymi ich bym nie nazwał. Robią z NAMI co chcą. no w sumie przyznam ci rację, bo to co mówisz to prawda, natomiast z punktu widzenia normalnego człowieka to są szaleństwa. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Prywatne media są w rękach szalonych ludzi ale to MY mamy problem. Prywatne media są w rękach obcego kapitału, i doskonale wiedzą co robią. Szalonymi ich bym nie nazwał. Robią z NAMI co chcą. Ta, typowo PiSowo-PRLowy tok myślenia. Media powinny być trzymane za pyszczek przez opiekuńczy rząd, żeby czasem nie wpadły w ręce obcego kapitału, prawda? No tylko oczywista oczywistość przez Prawy i Sprawiedliwy rząd bo ten się nie nadaje ;) *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
CYTAT Ta, typowo PiSowo-PRLowy tok myślenia. Media powinny być trzymane za pyszczek przez opiekuńczy rząd, żeby czasem nie wpadły w ręce obcego kapitału, prawda? No tylko oczywista oczywistość przez Prawy i Sprawiedliwy rząd bo ten się nie nadaje ;) przynajmniej ja tego tak nie odebrałem. Wszystkie media powinny być prywatne, ale powinna panować wolna konkurencja i swobodny dostęp. załóż sobie wolno rynkową stację to zobaczysz koncesje jak świnia hawaje A czy dana stacja jest proniemiecka, pro faszystowska czy Ruska to już sprawa widza co chce oglądać. Ja natomiast opisałem fakt, że TVN jest tubą rządu a raczej PO-SLD tak samo jak RM i Trwam dla PIS oraz wcześniej TVP - bo teraz jest w rękach PO-SLD. Ja nie mam nic przeciwko istnieniu TVN, mam natomiast duże pretensję o wydawanie koncesji i brak "realnej" konkurencji. Po za tym chyba, dobrze wiedzieć jaka stacja (w sumie żadna) jest obiektywna a która nie. W końcu taki temat. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
TVN = Tusk Vision Network
TVN 24 = Tusk Vision Network 24 h/d Niektórzy to widzą, niektórzy coś podejrzewają , inni udają że nie widzą a są tacy którym TVN tak zryło łeb że się oburzają na takie porównania. |
|
|
|
|
CYTAT TVN = Tusk Vision Network TVN 24 = Tusk Vision Network 24 h/d Niektórzy to widzą, niektórzy coś podejrzewają , inni udają że nie widzą a są tacy którym TVN tak zryło łeb że się oburzają na takie porównania. hmmm ciekawe rzeczy piszesz " Kanał TVN Warszawa otrzymał nagrodę People's Choice w ramach Hot Bird TV Awards 2010. W internetowym głosowaniu widzów to właśnie telewizja TVN Warszawa zdeklasowała rywali z całego świata. W wąskim gronie najlepszych Powodem do dumy była dla nas także nominacja do nagrody Hot Bird w kategorii Informacje. Innowacyjność programowa i jakość kontentu TVN Warszawa zostały docenione przez grono niezależnych ekspertów medialnych. Na krótkiej liście nominowanych do nagrody w tej kategorii oprócz naszej stacji znalazły się brytyjski kanał BBC World News oraz włoski Current. - Nominacja do tak prestiżowej nagrody oraz uznanie międzynarodowego gremium ekspertów medialnych są ogromnym wyróżnieniem dla kanału, szczególnie w niespełna dwa lata po jego starcie w grudniu 2008 r. – powiedział Maciej Maciejowski, szef kanału TVN Warszawa. Telewizyjne Oskary Hot Bird TV Awards to jedna z najbardziej prestiżowych nagród telewizyjnych świata. Nagrodą, zwaną telewizyjnym Oskarem, corocznie wyróżnia się najlepsze i najbardziej innowacyjne kanały tematyczne dostępne w ofercie platform satelitarnych. Do tegorocznego konkursu zgłosiła się rekordowa liczba ponad 150 kanałów z 21 państw. " widzę że nie tylko polakom ... a może nie do końca jest "kolego" tak jak piszesz tylko co niektórym nie pasuje rzetelne poruszanie niektórych spraw o których nie usłyszysz w innych stacjach (np. tv Trwam) ?? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ta..., przyznawanie prestiżowych nagród ;-) Sztuczne podnoszenie renomy mainstreamowych przekaźników robiących wodę z mózgu lemingom. O rzetelności informacji w takich stacjach nie ma mowy. Jest tylko manipulacja tak zwaną opinią publiczną.
CYTAT widzę że nie tylko polakom P.S. Polakom pisze się z dużej litery jakbyś nie wiedział. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT Ta..., przyznawanie prestiżowych nagród ;-) Sztuczne podnoszenie renomy mainstreamowych przekaźników robiących wodę z mózgu lemingom. O rzetelności informacji w takich stacjach nie ma mowy. Jest tylko manipulacja tak zwaną opinią publiczną. Ten wyróżniony wyraz jest strasznie polski i nie ma odpowiednika w języku polskim. CYTAT P.S. Polakom pisze się z dużej litery jakbyś nie wiedział. Panie Polaku poprawny politycznie ale używający obcych słów z powodu braku wiedzy, czy może z powodu takiego głównego nurtu postępowania z językiem polskim?. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
bokser (podobno polaku) nie raz i nie dwa widziałem jak w TVN krytykowano wszystkich i ty uważasz że ta stacja robi ludziom wodę z mózgu to co powiesz o rydzykowych mediach ??
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
O tej stronniczości to pieprzenie. Teraz przed wyborami to nawet częściej pokazywali Jarka bo aktywniej od Tuska jeździł po kraju. Komentatorzy też są różni zapraszani. Krytykują PO jak i PIS i SLD. Ale dobrze Mleczko dzisiaj powiedział w "Drugim Śniadaniu Mistrzów". Polityków nie powinno być w TV. Powinni być komentatorzy, od lewa do prawa ale bez durnowatych, nie mających nic do powiedzenia polityków.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
W przeciwieństwie do was Andrzejek i el.Banan jestem stuprocentowym Polakiem bez żadnych obcych domieszek we krwi. Patrząc na poglądy jakie obaj prezentujecie tutaj na forum zaliczyłbym was osobiście do homo sovieticus ale to odnosiłoby się raczej do waszych rodziców lub dziadków. Te czasy już minęły. Dzisiaj spokojnie mogę was nazwać zwykłymi sowieckimi ludźmi.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT W przeciwieństwie do was Andrzejek i el.Banan jestem stuprocentowym Polakiem bez żadnych obcych domieszek we krwi. Patrząc na poglądy jakie obaj prezentujecie tutaj na forum zaliczyłbym was osobiście do homo sovieticus ale to odnosiłoby się raczej do waszych rodziców lub dziadków. Te czasy już minęły. Dzisiaj spokojnie mogę was nazwać zwykłymi sowieckimi ludźmi. Stuprocentowy Polak to taki gość jak Ty posługujący się angielskim słownictwem zastępując polskie słownictwo. To ja też się postaram być takim prawdziwym Polakiem OKEJ ORŁAJT?:-))) PS A o tych homo sovieticus to dowiedziałeś się z mainstreamowych przekaźników czy może z wiadomości głównego nurtu?:-)))))) Na zakupy chodzisz do sklepu czy marketu? :-))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT W przeciwieństwie do was Andrzejek i el.Banan jestem stuprocentowym Polakiem bez żadnych obcych domieszek we krwi. Patrząc na poglądy jakie obaj prezentujecie tutaj na forum zaliczyłbym was osobiście do homo sovieticus ale to odnosiłoby się raczej do waszych rodziców lub dziadków. Te czasy już minęły. Dzisiaj spokojnie mogę was nazwać zwykłymi sowieckimi ludźmi. Znasz ich drzewa genealogiczne? Mieli dziadka w Wermahcie? Albo SB? BTW. Zamawiasz pięć piw i nosisz brunatne koszule? Lubisz nocne marsze z pochodniami? *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
CYTAT W przeciwieństwie do was Andrzejek i el.Banan jestem stuprocentowym Polakiem bez żadnych obcych domieszek we krwi. Patrząc na poglądy jakie obaj prezentujecie tutaj na forum zaliczyłbym was osobiście do homo sovieticus ale to odnosiłoby się raczej do waszych rodziców lub dziadków. Te czasy już minęły. Dzisiaj spokojnie mogę was nazwać zwykłymi sowieckimi ludźmi. ... "określenie człowieka przyzwyczajonego do komunistycznej formuły państwa , oczekującego , że od państwa otrzyma pracę, opiekę socjalną , zdrowotną i inną w zamian za płacenie podatków" chyba ci się w główce poprzewracało to 99% opis członka/zwolennika PiS ... tak jak napisałeś "Te czasy już minęły" ty i twój guru taką ciemnotę może wciskać przez "100% Polskie Media" bo w innych został by wyśmiany ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
boxer szkoda twojego cennego czasu. Te dzieci nie rozumieją życia. Patrząc w ekran TVNu czy Polsatu te dzieci myślą, że coś wiedzą o świecie czy o polityce. Chłoną te gotowe kotlety zgotowane im przez merdia i powtarzają to samo w internecie. Oglądają Biedronia czy Wojewódzkiego i myślą, że ci panowie mają rację i mówią prawdę.
PS. gdyby tvn był obiektywny wielu takich jak ja czy Boxer nawet słowem by się nie odezwało o obiektywizmie tej stacji. Wy po prostu szczurki bronicie swojej TUBY, Tuby PO. A nie zauważacie, że ta stacja jest niczym tv trwam, czyli sekciarska i upolityczniona. Na koniec tylko 2 słowa: Jebać TVN. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
CYTAT Na koniec tylko 2 słowa: Jebać TVN. Wypowiedź na poziomie dresa albo kibola. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
echodna - nie twierdze że TVN jest w 100 % bezstronne ale kładzenie go na jednej szali np. z Trwam dla mnie jest niepoważne ... a że jakiś dziennikarz jest za tą lub za inna partią to jego prywatna sprawa nie wszystko w tej lub innej telewizji muszę oglądać .... ale dla was jak ktoś jest przeciwny tym lub tamtym z automatu jest za głównymi przeciwnikami i to jest żenujące ... tak brałem udział w wyborach prezydenckich w II turze zagłosowałem przeciw Kaczyńskiemu czy to znaczy że zagłosowałem na pana Komorowskiego ?? patrząc po waszemu tak po mojemu nie do końca ...
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT echodna - nie twierdze że TVN jest w 100 % bezstronne ale kładzenie go na jednej szali np. z Trwam dla mnie jest niepoważne ... a że jakiś dziennikarz jest za tą lub za inna partią to jego prywatna sprawa nie wszystko w tej lub innej telewizji muszę oglądać .... ale dla was jak ktoś jest przeciwny tym lub tamtym z automatu jest za głównymi przeciwnikami i to jest żenujące ... tak brałem udział w wyborach prezydenckich w II turze zagłosowałem przeciw Kaczyńskiemu czy to znaczy że zagłosowałem na pana Komorowskiego ?? patrząc po waszemu tak po mojemu nie do końca ... wiesz... TVN da się lubić za filmy, czy programy rozrywkowe, ale wiadomości, publicystyka, polityka to sprawa dla mnie oczywista i zamknięta. Wolałbym, aby TVN było stacją bezstronną. Jest wielu katolików, którzy nie chcieli by słuchać w RM czy Trwam polityki. To samo jest z TVN. Ja nie jestem PISowcem ani POwcem, ale mam DOŚĆ tej stacji, za manipulacje i kłamstwa. PS. ostatni przykład. Nawet nie zaproszono Korwina Mikke, mimo, że miał ostatnio więcej głosów w sondzie niż Olejniczak czy Bielecki. Nie zaproszono i pominięto. W tej stacji inne poglądy niż obecnie reprezentowane nie mają BYTU. śmiem twierdzić, że od biedy to i PIS popierają. CYTAT Wypowiedź na poziomie dresa albo kibola. czasami zniżam się do waszego poziomy. bo inaczej nie dociera. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
CYTAT PS. ostatni przykład. Nawet nie zaproszono Korwina Mikke, mimo, że miał ostatnio więcej głosów w sondzie niż Olejniczak czy Bielecki. Nie zaproszono i pominięto. W tej stacji inne poglądy niż obecnie reprezentowane nie mają BYTU. śmiem twierdzić, że od biedy to i PIS popierają. Kononowicza i Leppera też pominęli. Cenzura jak za Stalina. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
echodna, przymusu oglądania nie ma. Nie musisz oglądać. To jest prywatna stacja za prywatne pieniądze i dziennikarze mają swoje poglądy.
Co do Korwina to widziałem go w TVN Warszawa. Miał konferencję po złożeniu donosu w prokuraturze na Miasto. Chodzi o stadion. TVN Warszawa Go normalnie pokazywała i nie wycinali żadnych jego wypowiedzi. Korwin również na marszu niepodległości całkiem sporą wypowiedź miał w TVN 24. Na debatę Go nie zaprosili to oznacza są manipulantami i kłamcami?:-)) Zapraszają kogo chcą takie maja prawo, a tak naprawdę działają jak publika oczekuje bo z tego żyją. Nie mają abonamentu i dotacji z budżetu. Ciekawe że tak bardzo TVN24 Ci przeszkadza nic nie mówisz o Super Stacji która wprost nabija się i non stop wyśmiewa PiS. No i polsatowski kanał informacyjny, który po za oglądalnością niczym nie różni się od TVN24. Czemu akurat TVN Ci tak przeszkadza? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|