|
|
|
raz tam byłam po lakier do pazurkow i wiecej nie pojde, a dlaczego? przyszla jedna klientka ktora wachala perfumy i "przemila" pani brunetka z prostymi wlosami na krok jej odstapic nie mogła tylko sterczała nad nią jak jakiś sęp dodatkowo niemilo mi odburknęla ze jest teraz zajeta.... no jasne bo laska wachala perfumki po 200 zł a ja przyszlam po lakier za 3........ wiecej tam nie wroce! a Ty pindzio sie tak urodą nie przechwalaj bo polowie swoich klientek mozesz buty czyscic
moderowano |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
moderowano
|
|
|
|
|
moderowano
|
|
|
|
|
duma panienek z CP została naruszona ej dziewczyny uważajcie hahhaha
bzzzzzz |
|
|
|
|
moderowano
|
|
|
|
|
moderowano
|
|
|
|
|
O rany dzięki za powód do śmiechu. Normalnie popłakałam się aż. Ja pierdziu, dealita i inne Twoje linki. Kobieto miej choć trochę dumy i honoru i przyjmij do wiadomości, że wiele osób nie jest zadowolonych z Was, wypicowanych laleczek udających wielkie panie z CP, które nie mają o niczym pojęcia. Bo obsługa jest fatalna, wręcz naganna. Kosmetyki są ok, no ale pracownice-porażka. Piszesz że są "ładne" itp Taa pikne jesteście takie że normalnie "ino brać". I to podkreśla Ciebie, że jesteś okropnie próżna. Weź się lepiej do roboty a nie przed lustrem stoisz i robisz z siebie Bóg wie co. Tapety nałożysz tyle, że chyba szpachelką zdzieracie. A to że ktoś nie jest wytapetowany to nie znaczy że jest gorszy. Wolę rozmawiać z kimś naturalnym niż próżną lalką co w głowie ma siano. Traktujcie każdego klienta tak samo a nie lecicie tylko na tych kasiastych. Życzę więcej rozumu i zadowolonych klientów.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
ja to jutro zadzwonie chyba do wlasciciela i powiem mu co by sobie zagladnaol tutaj , na jego miejscu bym wypier.. wszystich na bruk, bo mi by bylo wstyd totalnie za takie zachowanie mojego pracownika !!!
i nie tylko w miejscu pracy, ale i tu za pseudo krypto reklame, ze niby wszystko ok. dyscyplinarnie za naruszanie dobra firmy !!!! |
|
|
|
|
Zielony groch powinien nazywać się raczej zielona kapusta.Wcale nie pracuje w CP anie nigdzie indziej.Haha!Jestem domowniczką.A ze wy nie jesteście zadowolone z obsługi no to wasza sprawa chodźcie gdzie indziej robić zakupy.Ja tam lubię ten sklep bo duży w nim wybór a i z tych "wypicowanych laleczek"jak to piszesz ja jestem zadowolona choć grubego portfela nie posiadam. Biorę co chciałam płace i wychodzę!Ale może byś chciała żeby pracowali tam mężczyzni którzy by cię adorowali i komplementy ci prawili jaka to ładna jesteś...i jaki cień pasuje do twych oczu...Normalnie laski jesteście złe że ktoś lepiej wygląda od was.
|
|
|
|
|
moderowano
|
|
|
|
|
moderowano
|
|
|
|
dealita4
niestety nie, ale rozsadny czlowiek tak nie robi, chocby mu sie swiat pod nogami walil godnośći ludzie troche, godności !!!! zielony_groch wes i ty mnie nie wpieniaj, nie mam firefoxa czy mogilli co poprawia za mnie text !!! |
|
|
|
|
moderowano
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Oj jak ja lubię to forum.Tyle w tym emocji,wszyscy się wczuwają tak w ten temat.A powiedzcie czy w ogóle jesteście z kogoś zadowolone?
|
|
|
|
|
CYTAT dealita4 niestety nie, ale rozsadny czlowiek tak nie robi, chocby mu sie swiat pod nogami walil godnośći ludzie troche, godności !!!! zielony_groch wes i ty mnie nie wpieniaj, nie mam firefoxa czy mogilli co poprawia za mnie text !!! Myślicie że jestem pracownicą tego sklepu.Śmieszne że jak ktoś pisze coś dobrego na temat kogoś lub czegoś jest od razu podejrzanym.Czytałam podobne teksty o Pizzeriach;ktoś powiedział że mu nie smakuje pizza napisali że z konkurencji,jedni napisali że smakuje,to znowu napisali że tam pracuje.Po prostu masakra!! |
|
|
|
|
Ciekawi mnie po kiego pisałaś same superlatywy z różnych kont?
|
|
|
|
moderowano
|
|
|
|
|
Nie z kilku,miałam jedno,potem zapomniałam hasła.A że spodobał mi się ten temat bo widzę że wzbudza duże emocje to zalogowałam się jeszcze raz.I chyba jeszcze długo tu będę gościć!
PITUH;można pomyśleć że myślisz że pracuje tam,więc dla tego taki komentarz. |
|
|
|
|
moderowano
|
|
|
|
moderowano
|
|
|
|
|
A ja widzę. I wcale mi ich nie szkoda, bo zapracowały sobie na taką opinię. 3 razy podchodziłam by o coś zapytać a one plotkowały i opowiadały sobie o kradzieżach sklepowych, mnie olewając. Tak klientów się nie traktuje ale one mają to w d****
|
|
|
|
moderowano
|
|
|
|
|
moderowano