|
|
|
Zachodzę w pałę!- czy kierownik danej placówki jest ślepy i nie operatywny i nie widzi że ludziska tłoczą się do jednej kasy i marnują swój czas?? a obok 5 kas wolnych bez obsługi??Wkońcu czy STOKROTKA jest dla klientów czy klienci dla STOKROTKI??-Przy takiej obsłudze długiego żywota jej nie wróże
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dlaczego jego się o to nie zapytałeś, tylko teraz żalisz się na forum podrzędnego portalu...
|
|
|
|
|
Jesteś ąłosny i lepiej trzymaj fayere
|
|
|
|
|
CYTAT Zachodzę w pałę!- czy kierownik danej placówki jest ślepy i nie operatywny i nie widzi że ludziska tłoczą się do jednej kasy i marnują swój czas?? a obok 5 kas wolnych bez obsługi??Wkońcu czy STOKROTKA jest dla klientów czy klienci dla STOKROTKI??-Przy takiej obsłudze długiego żywota jej nie wróże To jest na tej zasadzie ze stojąc w kolejce ( kilka osób) do jednej kasy, poświęcisz swój czas na rozglądanie sie po towarze i tu jest szansa ze skusisz się na coś dodatkowego. |
|
|
|
|
jedyna czynna kasa to monopol -faktycznie mozna zawiesic oko!! AA!
|
|
|
|
|
Historia lubi się powtarzać i tym razem będzie zapewne podobnie. Naprzeciwko Stokrotki był kiedyś Społem *dyskont*. Tam także funkcjonowała 1 kasa a obsługa miała daleko klientów. I widać jak to poskutkowało.
PS: Postawienie kolejnej osoby na kasie wiąże się z zabraniem osoby ze sklepu, osoby która układała towar. Więc musieliby zatrudnić więcej osób aby to wszystko trzymało się kupy Dodatkowo kolejki robią się czasami. Jak już jest dłuższy czas kolejka albo kolejka jest wyjątkowo za długa otwierają kolejną kase. No i oczywiście świeta -wtedy sa chyba 3 kasy otwarte |
|
|
|
|
Byłem tam tylko raz i podoba mi się tylko że jest trochę drogo
|
|