|
|
|
http://www.bank-nasienia.com/
Bank nasienia poszukuje Dawców. Jesteśmy Niemieckim Bankiem nasienia, który działa na polskim rynku. Nasza Organizacja pośredniczy pomiędzy dawcami, a Bankami Nasienia. Mamy ogromna bazę Banków Nasienia z całego świata, dla których działamy w różnych regionach na terytorium Szwajcarii, Niemczech oraz w Polsce. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
hehe to juz w modzie kilka lat :-) swojego czasu bylo glosno o studentach z wrocka ktorzy jezdzili do niemiec i z samogwaltu sie utrzymywali :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
I dzięki waleniu gruchy mieli za co pić, złota robota .
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
hm....weszłam i czytam też o tym ,że musicie panowie wpłacić 100zł kaucji no a na koniec regulamin a tam - W dowolnym momencie regulamin może ulec zmianie, bez konieczności informowania użytkowników.
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Czyli co insynuujesz? Że nowy regulamin może przewidywać np. 18-20 letnie laborantki ułatwiające pobranie materiału ?
|
|
|
|
|
http://diox.home.pl/wordpress/jak-zarobic-swoj-pierwszy-milion-korzystajac-z-banku-nasienia/2010/02-15/
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
To jest całkowita ściema.
Było o tym parę lat temu w Uwadzę (TVN). Facio prowadzący ten interes jest ścigany listem gończym za oszustwa.(agencja Ag-rek tez jest jego) Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|