~~asd | |
|
|
Skladam serdeczne zyczenia z okazji cotygodniowego srodowego swieta w straostwie powiatowym w stalowej woli, zycze aby panie w tym wolnym od przyjmowania interesantow dniu zaparzyly sobie dobra kawe zjadly pyszne ciasteczko, jednym slwoem wszytskiego najlepszego!!!
Podatnik klient interesant |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
popieram asd .......tez bym w pracy chciala miec jeden taki dzien w tygodniui juz pal licho ciastko wystarczy posiadowka przy kawie
Szkoda ze w Stalowej malo tak ma...wiec trzeba by bylo tym paniom ktore do reszty spoleczenstwa dostosowac sie bidulki nie moga " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Z tego co wiem to Starostwo Powiatowe jest czynne codziennie od poniedziałku do piątku 7.30-15.30. "~asd" pisze o wydziale Komunikacji i Transportu ten faktycznie jest w środy nieczynny.
Pozdrawiam |
|
~~PACJENT | |
|
|
w tym naszym ****** staroscie nic nie idzie załatwić po 15, wszystkie urzędasy biorą **** w kroki i idą do domu. Po co komu taki urząd gdzie normalnie pracujący obywatel nic nie może załatwić po pracy/ Cz naszemu Wiesiowi tak pilno do domu, czy musi doglądą interesy firmy żony sprzątającej starostwo, czy wziąść pod swą opieke firme przewozową syna , która świadczy usługii na rzecz starostwa zatrudniając kierowców emerytów. Wiesiu to wszystko pachnie korupcją przez duże "K"
|
|
|
~~Fredek | |
|
|
Co do urzędasów to mam swoje zdanie na ten temat, jednak komunikacja to chyba robi w środy, bo ostatnio rejestrowałem tam mojego "nowego" opla.
|
|
|
~~pijak | |
|
|
a ja tam załatwiłem wszystko w komunikacji w środe !!! nawet mnie szybko obłyżyła taka pani ...
ja urzędasom to wpółvczuje tak siedzieć i z tymi ludżmi sie urzerac !!! |
|
|
|
|
|
To wyżej to chyba Wiesiek pisał
BTW - Anulka, myśmy myśleli, że kolejne zdjęcie będzie bardziej ponętne od poprzedniego (pytałem już czy znasz tą laskę z Twojego poprzedniego awatarka?) a Ty tutaj jakieś protesty odprawiasz... |
|