NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
masażystka,

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
ff
Wysłany: 1 Paź 2010r. 15:02  
jestem masażystką poszukującą pracy, jeśli byście wiedzieli o pracy w tym zawodzie to proszę pomóżcie i dajcie znać ok to mój mail kasia19_(at)_pino.pl albo jakakolwiek praca np kelnerka pomoc kuchenna itp niewymagająca kwalifikacji.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 1 Paź 2010r. 15:02  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Paź 2010r. 15:30  
Widzę że juz od paru dni sie tu ogłaszasz i jakoś chyba nie daje to rezultatów. To może bys odwiedziła Urząd Pracy albo pochodzila i popytałasmiech2

benio1992:)
Prywatna wiadomość 

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
ff
Wysłany: 1 Paź 2010r. 15:54  
CYTAT
jestem masażystką poszukującą pracy, jeśli byście wiedzieli o pracy w tym zawodzie to proszę pomóżcie i dajcie znać ok to mój mail kasia19_(at)_pino.pl albo jakakolwiek praca np kelnerka pomoc kuchenna itp niewymagająca kwalifikacji.

Może staż ? Osoby z doświadczeniem mają wieksze szanse na zdobycie pracy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Paź 2010r. 16:06  
nom rezultatów nie daję a ze stron z urzędu w nisku znalazłam na pomoc kuchenna i kalnerke złożyłam podanie i lipa, a staż mam w swoim zawodzie odrobiony i tez pracy niewidze wiec próbuje wszystkiego i bede sie ogłaszac jeszcze raz jak nic to nie da

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Paź 2010r. 16:18  
CYTAT
Widzę że juz od paru dni sie tu ogłaszasz i jakoś chyba nie daje to rezultatów. To może bys odwiedziła Urząd Pracy albo pochodzila i popytałasmiech2

no i dobrze dziewczyna robi, praca sama człowieka nie znajdzie i każdy sposób jest dobry!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Paź 2010r. 18:58  
o dzięki umiech trzeba próbować wszystkiego umiechumiech wkńcu ktos to zrozumiał, łatwo jest komuś powiedziec komuś kto ma prace ze głupia jest bo się gasi ciągłymi ogłoszeniami ale niech się postawi w sytuacji tego kto pracy nie ma;!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Paź 2010r. 23:10  
nie przejmuj się ludzkim gadaniem, tylko szukaj wytrwale. jest takie powiedzenie chyba że jak nie da rady drzwiami to trzeba pchać się oknem. Ja też byłam na rocznym stażu, skończyłam w lutym i dopiero teraz udało mi się znaleźć pracę, wprawdzie tylko na zastępstwo ale lepszy rydz jak nic. Jak sama nie będziesz pytać to niestety nie można liczyć na czyjąś pomoc, a już na pewno nie na pomoc pań z Urzędu Pracy, które wiecznie nic nie wiedzą nie mają żadnych ofert. no ale tą rzeczywistość zna chyba każdy zarejestrowany w tym miejscu. Pozdrawiam i życzę owocnego szukania pracyumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2010r. 08:01  
Dana ma racje. nie słuchaj ludzi bo sami nie wiedza co mówią...pewnie z wyżej wypowiadających się osób nikt nie miał do czynienia jeszcze z taką sytuacją. Ja pracy szukałem ponad pół roku, najpierw malowałem dachy..."na czarno" a w czasie wolnym roznosiłem podania...i urząd pracy też mi nie pomógł. dowiedz się gdzie są placówki rehabilitacji...szpital i reszta przychodni i osobiście roznieś podania wszędzie ;D

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2010r. 19:17  
Ile teraz kosztuje 1 godzina zabiegu?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2010r. 19:43  
jak odrabiałam staż w stalowej to nie liczyli na godziny tylko liczy się od odcinka, jeden odcinek 8 zł a masuje się 15 minut umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2010r. 19:59  
ja osobiscie biore 20 lub 30 zł za odcinek zalezy od osoby

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Paź 2010r. 13:41  
a to pracujesz w swoim zawodzie, ja nie miałam tego szczęścia niestety

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Paź 2010r. 14:56  
dostałąm dzisiaj wiadomość na pocztę od niejakiego Jarka tylko że nie podałes mi swojego maila jak odczytasz ę wiadomość to napisz

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Paź 2010r. 15:03  
no to jak na poczte to zawsze jest mail zwrotny, a jak na poczte stalowegomiasta to weź odpowiedz i piszesz umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Paź 2010r. 21:53  
heh dzi,ękiumiech

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »