|
|
|
jestem masażystką poszukującą pracy, jeśli byście wiedzieli o pracy w tym zawodzie to proszę pomóżcie i dajcie znać ok to mój mail kasia19_(at)_pino.pl albo jakakolwiek praca np kelnerka pomoc kuchenna itp niewymagająca kwalifikacji.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Widzę że juz od paru dni sie tu ogłaszasz i jakoś chyba nie daje to rezultatów. To może bys odwiedziła Urząd Pracy albo pochodzila i popytała
benio1992:) |
|
|
|
|
CYTAT jestem masażystką poszukującą pracy, jeśli byście wiedzieli o pracy w tym zawodzie to proszę pomóżcie i dajcie znać ok to mój mail kasia19_(at)_pino.pl albo jakakolwiek praca np kelnerka pomoc kuchenna itp niewymagająca kwalifikacji. Może staż ? Osoby z doświadczeniem mają wieksze szanse na zdobycie pracy. |
|
|
|
|
nom rezultatów nie daję a ze stron z urzędu w nisku znalazłam na pomoc kuchenna i kalnerke złożyłam podanie i lipa, a staż mam w swoim zawodzie odrobiony i tez pracy niewidze wiec próbuje wszystkiego i bede sie ogłaszac jeszcze raz jak nic to nie da
|
|
|
|
|
CYTAT Widzę że juz od paru dni sie tu ogłaszasz i jakoś chyba nie daje to rezultatów. To może bys odwiedziła Urząd Pracy albo pochodzila i popytała no i dobrze dziewczyna robi, praca sama człowieka nie znajdzie i każdy sposób jest dobry!!! |
|
|
|
|
o dzięki trzeba próbować wszystkiego wkńcu ktos to zrozumiał, łatwo jest komuś powiedziec komuś kto ma prace ze głupia jest bo się gasi ciągłymi ogłoszeniami ale niech się postawi w sytuacji tego kto pracy nie ma;!
|
|
|
|
|
nie przejmuj się ludzkim gadaniem, tylko szukaj wytrwale. jest takie powiedzenie chyba że jak nie da rady drzwiami to trzeba pchać się oknem. Ja też byłam na rocznym stażu, skończyłam w lutym i dopiero teraz udało mi się znaleźć pracę, wprawdzie tylko na zastępstwo ale lepszy rydz jak nic. Jak sama nie będziesz pytać to niestety nie można liczyć na czyjąś pomoc, a już na pewno nie na pomoc pań z Urzędu Pracy, które wiecznie nic nie wiedzą nie mają żadnych ofert. no ale tą rzeczywistość zna chyba każdy zarejestrowany w tym miejscu. Pozdrawiam i życzę owocnego szukania pracy
|
|
|
|
|
Dana ma racje. nie słuchaj ludzi bo sami nie wiedza co mówią...pewnie z wyżej wypowiadających się osób nikt nie miał do czynienia jeszcze z taką sytuacją. Ja pracy szukałem ponad pół roku, najpierw malowałem dachy..."na czarno" a w czasie wolnym roznosiłem podania...i urząd pracy też mi nie pomógł. dowiedz się gdzie są placówki rehabilitacji...szpital i reszta przychodni i osobiście roznieś podania wszędzie ;D
|
|
|
|
|
Ile teraz kosztuje 1 godzina zabiegu?
|
|
|
|
|
jak odrabiałam staż w stalowej to nie liczyli na godziny tylko liczy się od odcinka, jeden odcinek 8 zł a masuje się 15 minut
|
|
|
|
|
ja osobiscie biore 20 lub 30 zł za odcinek zalezy od osoby
|
|
|
|
|
a to pracujesz w swoim zawodzie, ja nie miałam tego szczęścia niestety
|
|
|
|
|
dostałąm dzisiaj wiadomość na pocztę od niejakiego Jarka tylko że nie podałes mi swojego maila jak odczytasz ę wiadomość to napisz
|
|
|
|
|
no to jak na poczte to zawsze jest mail zwrotny, a jak na poczte stalowegomiasta to weź odpowiedz i piszesz
|
|
|
|
|
heh dzi,ęki
|
|