|
|
|
co myślicie o Arkadii podoba wam się w piątki gdzie leci muzyka minionych lat...????
bzzzzzz |
|
|
|
|
bzzzzzz |
|
|
|
|
Z 7 lat tam nie byłem ale jak leci taka muzyczka to z przyjemnością się tam wybiorę!
Dla mnie bardzo dobry pomysł ale więcej napiszę dopiero za tydzień) Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
podoba się, dopóki za konsolą nie stanie syn właściciela - dramat ...
|
|
|
|
|
ten synek to sie nadaje ale grac moze na jakims festynie i to dopiero jak juz wszyscy ludzie pójda do domu bez talecie konkretne ale wozi sie jak by byl mistrzem dj. mysle ze do darcia piór sie nadaje z jakiejs kaczki a nie do grania ale zdanie sie o sobie ma ze jestem git ehheheehhe jak mozna sie tak osmieszac ale co tu duzo mowic zawsze to taniej wyjdzie jak synek gra niz ktos kto naprawde potrafi
|
|
|
|
|
wo gole jak ten syn właściciela wygląda?
nie kojarzę go? bzzzzzz |
|
|
|
|
Hehe jaka ciekawska
Zdjęcie do ręki i na łowy:d Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
Nie znoszę minionych lat brr, ale to jedyny dzień w którym mogą się pobawić bezkarnie "starsi"
Dorii |
|
|
|
|
No jak można nie lubić lat 80-90 czy starszych?
Bardzo dużo jest dobrych kawałków eh Ci starsi Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
Mecenas bez talencie to odpowiednie określenie pasujące do twojej osoby, jeśli choć odrobinę miałbyś pojęcia o muzyce to mógłbyś się wypowiadać , no ale jak jeśli wychowałeś się na festynach i bawisz się na wichurach. Ja jestem prawie co piątek w arkadii i mogę jedynie tam pobawić się normalnie i w miarę kulturalnie.Jeśli chodzi o muzykę to z czystym sumieniem mogę kolesi pochwalić są naprawdę ok.
|
|
|
|
|
W Arkadii najlepsze imprezki w regionie, ja bardzo lubie prawdziwy klubowy bit
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ostatni post usunięty - nie pisz z caps lockiem !!! Wystarczy napisać ,że muza fajna po co krzyczeć ehhh....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Byłam tam w piątek jest /OK/
Ale mogą lepsze kawałki puszczać !!! |
|
|
|
|
Czyli nie jest OK!
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
Dajcie spokoj z ta arkadia zenada jak sie patrzy dj bez nadzieja, towarzystwo to wies tanczy i spiewa czyli nic dodac nic ujac my z ekipa chodzimy do planety jest oki fajna muza dj oki fajne imprezki duzo znajomych
|
|
|
|
|
A najbardziej mnie rozsmieszyl klubowy bit ty wiesz co to znaczy, klubowe imprezy to sa ale w planecie przyjdz na jedna z nich i zobacz co to jest klubowy bit
|
|
|
|
|
rapek pisząc cokolwiek o planecie w superlatywach od razu można wywnioskować kim jesteś %-) Albo osobą która traktuje planete jak siłownie (czyli spinanie bica) albo lamusa którzy przyszedł na półmetek... W planecie dobra muza/fajni ludzie byli 6-7 lat temu teraz klub zszedł - mówiac trywialnie - na psy i takim chce pozostać. Jeszcze cokolwiek można pobawić w niedziele kiedy to stado gimbusów musi siedzieć w domu.
A tak na serio o gustach się nie dyskutuje ale też uważam ze nie warto polecać tej żenady. |
|
|
|
|
w arkadii nie jest najgorzej !!! Pod warunkiem, że nie gra synuś - bo to porażka !!!!! Czasami chodzę tam ze znajomymi w piątki potańczyć ! Jest ok. Towarzystwo to podstawa !!! Jak jest dobra ekipa to cała reszta schodzi na drugi plan !!!
|
|
|
|
|
...zawsze jest alternatywa jak kogoś nosi jeszcze przy sobocie...pod kinem Ballada w City Club'ie leci mix przebojow minionych lat, a jak trzeba to i disco polo
|
|
|
|
|
średnia wiekowa w planecie to 19 lat hahha
bzzzzzz |
|
|
|
|
powinni jeden dzien przeznaczyc tylko na disco polo.... ale nie typu bodgan smolen czy bajer full Teraz te nowe zespoly maja naprawde skoczne melodie ja w arkadi nie bylam chyba ze 3 lata... wkurzala mnie ilosc gimnazjalistow w tym klubie... i tak jakos nigdy nie po drodze
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
w piatek w arkadi jest muzyka minionych lat i jest większość osob na pewno ma powyzej 24 lat wiec nie jest tak zle....nio i muzyka ostatnio była spoko i disko polo i zagraniczna i wolna jest ok.
bzzzzzz |
|
|
|
|
CYTAT A najbardziej mnie rozsmieszyl klubowy bit ty wiesz co to znaczy, klubowe imprezy to sa ale w planecie przyjdz na jedna z nich i zobacz co to jest klubowy bit Ten tekst mnie rozwalił Dorii |
|
|
|
|
Arkadia to jakaś porażka.Ludzi mało,muzyka beznadziejna.Polecam Planetę jak już się wybierać na dyskotekę
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
do planety hmmm, na pijane małolaty patrzec i sluchac "postaw piwo" ?
zreszta w arkadi nie lepej, w stw brakuje naprawde lokalu od 21 lat za okazaniem dokumentu !!! |
|
|
|
|
Muszę się z tobą zgodzić,ale jak bym miała już wybrać no to Planeta.
|
|