|
|
|
czy to prawda ze Tło zamknęli????
bzzzzzz |
|
|
|
|
bzzzzzz |
|
|
|
|
prawda
|
|
|
|
|
oj ale dlaczego????
bzzzzzz |
|
|
|
|
Najfajniejszy lokal w mieście :( Szkoda.
|
|
|
|
|
"to miasto umiera a my razem z nim" :(
|
|
|
|
|
nieeeee :(
|
|
|
|
|
Lepszy AJ od Tla i tez jest romantycznie
|
|
|
|
|
za 3 tygodnie będzie nowy lokal, trzeba mieć nadzieję, że równie fajny, zamiast narzekać trzeba było tam chodzić )
Tłumów nie widziałam nigdy, no może jak był koncert |
|
|
|
|
CYTAT za 3 tygodnie będzie nowy lokal, trzeba mieć nadzieję, że równie fajny, zamiast narzekać trzeba było tam chodzić ) Tłumów nie widziałam nigdy, no może jak był koncert Drugiego takiego już nie będzie :( |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT za 3 tygodnie będzie nowy lokal, trzeba mieć nadzieję, że równie fajny, zamiast narzekać trzeba było tam chodzić ) Tłumów nie widziałam nigdy, no może jak był koncert Drugiego takiego już nie będzie :( No nie będzie, ale tak to jest :( frekwencja nie była zabójcza, choć czasami to było fajne |
|
|
|
|
Ale halohalo ma racje. Teraz lamentujecie, a trzeba było tam wydawać kasę to by istniał nadal.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Lokalizacja kiepska. Jedynym plusem była bliskość wrzosu.
Można było pomyśleć o jakiś wspólnych promocjach (zniżka przy okazaniu biletu z kina, czy coś)... a nie tak brutalnie zamykać :( |
|
|
|
|
...w City Club'ie pod kinem Ballada jak okażesz bilet przed lub po seansie zawsze masz zniżke! Obecnie nawet do 30% na wybrany asortyment
...dodatkowo możecie zagrać w bilard'a, piłkarzyki itd, a jak kogoś najdzie na tańce - też jest to możliwe |
|
|
|
|
To jutro ide do kina
|
|
|
|
|
nikt nie lamentuje TYLKKO SZKODA ze zamykaja fajnie było tam czesto tam zagladałam słyszałam ze tam bedzie teraz pizzeria kolejna juz w stw....ale nie wiem czy to jest prawda
bzzzzzz |
|
|
|
|
CYTAT nikt nie lamentuje TYLKKO SZKODA ze zamykaja fajnie było tam czesto tam zagladałam słyszałam ze tam bedzie teraz pizzeria kolejna juz w stw....ale nie wiem czy to jest prawda prawda, prawda, ale podobno najlepsza |
|
|
|
|
CYTAT ...w City Club\'ie pod kinem Ballada jak okażesz bilet przed lub po seansie zawsze masz zniżke! Obecnie nawet do 30% na wybrany asortyment ...dodatkowo możecie zagrać w bilard\'a, piłkarzyki itd, a jak kogoś najdzie na tańce - też jest to możliwe no... raz tam próbowałam wejść po seansie ale akurat była impreza studencka i bardzo niesympatyczna pseudoochrona na bramce Tło miało klase. Nie będzie drugiego takiego lokalu. |
|
|
|
|
Kolezanka mi mowila, ze podobno teraz ma byc tam sushi
|
|