|
|
|
Stalowe miasto lepsze od pudelka - dziewczyny zgadzacie sie ze mna ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Stalowe miasto lepsze od pudelka - dziewczyny zgadzacie sie ze mna ? akitka miazdzy sutki :] widac lekkosc piora, otwarta glowe i ciekawe poczucie humoru autorki :] jestes moim fanem !!! iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jeszcze chyba zostaje n-k i kółeczko się zamyka
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
CYTAT akitka miazdzy sutki :] widac lekkosc piora, otwarta glowe i ciekawe poczucie humoru autorki :] jestes moim fanem !!! Przydałaby się funkcja "Lubię to" z facebooka . |
|
|
|
|
ej Panowie to byl temat dla Pan
|
|
|
|
|
Może Panią tak jak mi załamały się ręcę i pojawiła się niemoc by dodawać swoje posty?
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
hah każdy temat dobry żeby nabić sobie postów... jaki inny sens miałby?
|
|
|
|
|
CYTAT hah każdy temat dobry żeby nabić sobie postów... jaki inny sens miałby? To takie badanie ankietowe - ja np. zmienilam swoja strone startowa z pudelka na stalowemiasto i uwazam ze to lepszy portal |
|
|
|
|
lepszy, lepszy... choć wieeele podobieństw widze
|
|
|
|
|
To może zmień na pajacyka przynajmniej trochę pomożesz. Swoją drogą co na tym pudelku jest takiego ciekawego?? Stek bzdur i głupich plotek nic więcej.No ale każdy ma swoje hobby i zainteresowania i nie mnie oceniać to.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT To może zmień na pajacyka przynajmniej trochę pomożesz. Swoją drogą co na tym pudelku jest takiego ciekawego?? Stek bzdur i głupich plotek nic więcej.No ale każdy ma swoje hobby i zainteresowania i nie mnie oceniać to. Swoja droga zawsze cos ciekawego sie znajdzie, podobnie jak tutaj zreszta. |
|
|
|
|
Za to na pudelku dzisiaj:
- Nogi Żmudy-Trzebiatowskiej - Lady GaGa PRZEBRANA ZA FACETA! - Wojewódzki i Figurski pozwani za... OBRAZĘ KRZYŻA! |
|
|
|
|
CYTAT Za to na pudelku dzisiaj: - Nogi Żmudy-Trzebiatowskiej wrzuć linka lub wklej zdjęcia temat się rozkręca ) Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
Mowisz masz, moze zrobimy konkurs na najladniejsze nogi staowego miasta ? Pewnie wygralabym hihi |
|
|
|
|
Może na stalowe nogi?:p
Bardzo dobry pomysł i jestem zdecydowanie na TAK. Czekamy na zdjęcia) Tak myślałem, że ten temat jest wart uwagi ale nie spodziewałem się, że aż tak się rozwinie Od pudelka do oceny nóg Akitki:d Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
Dziewczyny, ktora ma ochote wziasc udzial w konkursie ? Panowie prosze o propozycje ewentualnych nagrod
|
|
|
|
|
CYTAT akitka miazdzy sutki :] widac lekkosc piora, otwarta glowe i ciekawe poczucie humoru autorki :] jestes moim fanem !!! czy ja też mogę być Twoim fanem? |
|
|
|
|
Musi Cię wybrać
Nagrodą już będzie sama reklama na forum a co za tym idzie szacunek na mieście) Z resztą wszystko zależy od tych zdjęć bo przy większym zainteresowaniu można zaprosić zaprzyjaźnione firmy które będą się reklamowały na nóżkach zwyciężczyni oczywiście wiosną) Dziewczyny obawiają się, że Akitka jest poza konkurencją więc musisz je przekonać, że źle myślą Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
CYTAT Musi Cię wybrać Nagrodą już będzie sama reklama na forum a co za tym idzie szacunek na mieście) Z resztą wszystko zależy od tych zdjęć bo przy większym zainteresowaniu można zaprosić zaprzyjaźnione firmy które będą się reklamowały na nóżkach zwyciężczyni oczywiście wiosną) Dziewczyny obawiają się, że Akitka jest poza konkurencją więc musisz je przekonać, że źle myślą haha ale się uśmiałam z tego szacunku na mieście, a Akitka chyba ma nóżki wieprzowe skoro ich jeszcze nie wkleiła Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Kim jest ta urodziwa Pani?
|
|
|
|
|
Dziewczyna ze stalowowolskiego pudelka
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT akitka miazdzy sutki :] widac lekkosc piora, otwarta glowe i ciekawe poczucie humoru autorki :] jestes moim fanem !!! czy ja też mogę być Twoim fanem? tylko komcie wpisuj :*** edit: echelon dobre by bylo ^^ taki ranking bzdur sm :] chcemy lubie to ^^ dodaj invksio to ino tylko na + :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Dowiem się, czy nie?
Gdzieś widziałem już tą twarz. |
|
|
|
|
CYTAT Dowiem się, czy nie? Gdzieś widziałem już tą twarz. Mogles mnie widziec w CityParku czesto sie tam lansuje bejbe |
|
|
|
|
Akitka- nigdy nie byłem w City..., ani w Tesco
Ładna z Ciebie niewiasta |
|