|
|
|
potrzebuje nr tel na szrot do jeźiurka i do rudnika nad sanem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT potrzebuje nr tel na szrot do jeźiurka i do rudnika nad sanem Tak tragicznych błędów dawno już nie widziałem ... Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Szrot '' Jeziórko '' - tel. 600429965
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]potrzebuje nr tel na szrot do jeźiurka i do rudnika nad sanem CYTAT Tak tragicznych błędów dawno już nie widziałem ... ...przecież to aż razi w oczy! piejo pomogłeś a nawet dziękuję nie zobaczyłeś |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat]potrzebuje nr tel na szrot do jeźiurka i do rudnika nad sanem CYTAT Tak tragicznych błędów dawno już nie widziałem ... ...przecież to aż razi w oczy! piejo pomogłeś a nawet dziękuję nie zobaczyłeś Pluusia a razi razi i chyba aż za bardzo uraziło ;) Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|