|
|
|
każdy chce coś zarobić chyba ,nie ? Jeden więcej drugi mniej.Ty jako jedna osoba tego niezmienisz ...
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
wieś się bawi \' : ) |
|
|
~~nicea | |
|
|
ja tankuje w Tarnobrzegu , taniej chyba ze 30groszy na litrze a gaz ze 20 groszy . SZOK !!!!!
|
|
|
~~f16 | |
|
|
CYTAT każdy chce coś zarobić chyba ,nie ? Jeden więcej drugi mniej.Ty jako jedna osoba tego niezmienisz ... nie zarobic tylko wyj..ac klienta z kasy , jelenie niech płacą |
|
|
|
|
|
Kiedyś jak gdzieś pojechałem to zatrzymałem się na Lotosie, mieli tam WC po 5 zeta, a z tego co widziałem jak jeden facet wychodził to była tak obs....(brudna), że mi się niedobrze robiło, i była na tyłach budynku na zewnątrz, no to nie właziłem tam tylko poszedłem pod drzewko, a taki łysy grubas do mnie podchodzi i mówi żebym przestał, bo drzewo zdechnie(czy jakoś tak...). I od tamtego czasu już się nie zatrzymuję na tych głupich stacjach, bo są też oprócz tego aspekty:
brudno(wszędzie nie tylko w WC) obsługa niemiła paliwo i wszystko na całej stacji drogie jak... |
|
~~juzek | |
|
|
jak macie taki problem to jezdzijcie rowerami i niepotrzebna bedzie stacja i tankowanie a nie sie lotosu uwalili ciekawe gdzie byscie menele kupowali alkohol po 24 .Pozatym sama pracuje w branzy usługowej i nie raz mi sie zdarzylo klnąc za plecami klijenta, zreszta... chora dyskusja!
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT jak macie taki problem to jezdzijcie rowerami i niepotrzebna bedzie stacja i tankowanie a nie sie lotosu uwalili ciekawe gdzie byscie menele kupowali alkohol po 24 .Pozatym sama pracuje w branzy usługowej i nie raz mi sie zdarzylo klnąc za plecami klijenta, zreszta... chora dyskusja! brawo co do \"jezdzijcie rowerami\" Juzek... nie maja sie czego czepic tak? a brawo , brawo , brawo przyznam ci Juziczku za fragment \"klnąć za plecami klijenta\" bo fakt zdarza się zwłaszcza przy zamknięciu lokalu ale... ale... ale.... największe brawa typu b r a v o , b r a v o , b r a v o , b r a v o , b r a v o , b r a v o , b r a v o , b r a v o otrzymujesz u mnie za : po pierwsze nick ~~~ Juzek a po drugie za cytuje znow - \" Pozatym sama pracuje w branzy usługowej \" ..... no to już przeszło moje najbardziej wyrafinowane wyobrażenia kochany lub kochana......jak wolisz by do Ciebie pisać Kotku " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|