|
|
|
Sytuacja miała miejsce na parkingu przed City Parkiem. Kilka dni temu przyjrzałem się pewnemu panu w garniturze, tak po 40-ce, który podszedł do 2 dziewczyn ( w wieku 19-25 ... umalowane, to cholera wie ile mogły mieć faktycznie ) i ładnie się uśmiechał, bajerował, tamte oczywiście very happy i w pewnym momencie mówi " chodźcie obie do samochodu ". Tyle usłyszałem, bo wychodziłem właśnie ze swojego samochodu. Chwilę jeszcze przystanąłem, i podsłuchiwałem. Wtedy wezbrało mnie na przemyślenia czy te dziewczyny, to z tych "łatwopylnych" czy oni faktycznie się znali i ..... tylko je podwoził ? Chociaż ubiór wskazywał jednoznacznie: spódniczka ledwo dupkę zakryła, na sobie różowy kubrak i blond włosy. Wygląd podałem jednej z dziewczyn, bo jej się bardziej przyjrzałem. Powiem szczerze, że zniesmaczyła mnie bardzo ta zaobserwowana sytuacja. Zero poszanowania dla własnej osoby ( ze strony tego krawaciarza jak i dziewczyn ). Niby nic nowego nie odkryłem, bo w większych miastach, to już jest nagminne ale z racji, że jestem ze "starej szkoły wychowania" poruszyło mnie to co zobaczyłem.
PS. Powiem tak. Nic mnie nie obchodzi, co, kto i z kim robi. Mamy wolny kraj, każdy robi to co chce, ale chciałem zapytać czy ktoś zwrócił uwagę na podobny problem pod City Parkiem bądź to w innym miejscu. Czy tylko mnie się rzuciło w oczy ? Pomijam patologiczne miejsca typu Arkadia czy Planeta. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem ale chyba przestanę zaglądać na to forum...
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
Ale masz dylematy Damian
ale co prawda to prawda, takie sytuacje maja miejsce coraz czesciej, latwiej dac dupy za kase niz zaczac pracowac nie pochwalam oczywiscie |
|
|
|
|
Jak kupisz mi jeansy to zrobie ci loda
:) |
|
|
|
|
Stefek no nie mów, że tak prawko sobie załatwiłeś?!!
heh takie mamy czasy Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
Galerianki to urban legend wypromowany przez film.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT Stefek no nie mów, że tak prawko sobie załatwiłeś?!! heh takie mamy czasy hahaha nie nie nie ja normalnie zdałem nie za jeansy :) |
|
|
|
|
Z moich obserwacji (nie zawsze trzezwych) wynika ze w city parq sa galerianki. Nie zawsze sa widoczne, trzeba sie dobrze przygladac..
|
|
|
|
|
no takie czasy ze jakby dziewczynki nie miały sponsorów to by się tak nie kleciły...prawda?
bzzzzzz |
|