|
|
|
chciałabym sięzapisać na aerobik lub inne zajęcia lecz z tego co znalazłam wszystkie prowadzone sąw godzinach wieczornych.fajnie byłoby gdyby ktoś pomyślał o kobietach które majączas gdy ich pociechy są szkole ,czyli kołopołudnia,myślę że takich jest wiele...co Wy na to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem za
|
|
|
|
|
ja mama do zaproponowania coś dla ciebie
prowadzę zajęcia od 6.00 - 21.00 są to zajęcia układane do potrzeb klienta indywidualnego/aerobic,pilates,biegane,ogólnie fitness/ jestem Trenerem Osobistym zadzwoń 503 603 676 |
|
|
|
|
CYTAT ja mama do zaproponowania coś dla ciebie
prowadzę zajęcia od 6.00 - 21.00 są to zajęcia układane do potrzeb klienta indywidualnego/aerobic,pilates,biegane,ogólnie fitness/ jestem Trenerem Osobistym zadzwoń 503 603 676 |
|
|
|
|
[cytat][cytat]ja mama do zaproponowania coś dla ciebie
prowadzę zajęcia od 6.00 - 21.00 są to zajęcia układane do potrzeb klienta indywidualnego/aerobic,pilates,biegane,ogólnie fitness/ jestem Trenerem Osobistym zadz woń 5 Ale ja nie chcę ćwiczc indywidualnie lecz w grupie to mnie motywuje |
|
|
|
|
W fitness center są rano zajęcia sprzawdz sobie na ich stronce, tam maja harmonogram. ja chodziłam na rano właśne
|
|
|
|
|
Kiedyś były, ale teraz niestety nie ma.
Tutaj jest stronka z harmonogramem: http://fitne(...)gram.htm Sama też byłabym zainteresowana zajęciami przed południem, ale widać nie ma na nie popytu, skoro żaden klub ich nie organizuje. |
|
|
|
|
Więc zapraszam do mnie - poważnie .
trening indywidualny to 100% czasu przeznaczone przez instruktora osobie ćwiczącej jak powołasz się na stalowemiasto masz 20% zniżki pozdrawiam |
|