|
|
|
Nam też się tak zdarzyło kilka razy, ale zawsze w punkcie obsługi klienta wszystko szybko i miło zostało wyjaśnione.
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lori | |
|
|
Drogi Nikoxxx1 takie rzeczy się zdarzaja i nie sa zazwyczaj za to odpowiedzialne kasjerki badz kasjerzy na których klienci wyładowuja swa złość tylko osoby wynajete na umowe o dzieło specjalnie do wykładania towarów.
Poza tym istnieje coś takiego jak czytniki, gdzie zawsze mozesz sprawdzic cenę i uniknąc niespodzianek przy kasie. |
|
|
~~ukladacz | |
|
|
Lori troszkę się mylisz, bo układam towary jednej z firm i nie odpowiadam za ceny przy "swoich" produktach tylko ktoś inny. Chyba, że z innymi towarami jest inaczej, ale nie sądzę. I mam umowę zlecenie, a nie o dzieło
Natomiast zgadzam się, że wyżywanie się na kasjerkach nic nie da. |
|
|
~~Ktos | |
|
|
Kierownik od cen to on ustala ceny lub je zwieksza i na jednym produkcie ma 1-2 zl a tego jest setki dziennie latwo policzyc
|
|
|
~~slodki | |
|
|
nie zawsze na korzyść bo kiedys w tesco były czekoladki milka po 79gr a normalinie kosztują 3,5zł
wykupiłem prawie wszystkie |
|
|
~~`~~125 | |
|
|
ja miałam lepszy numer kupiłam 0,50kg chrupki" Jaśki" pomieszne i innymi(kulki płatki,muszelki) tak było jak 4 w jednym dopiero zauwazyłam jak sie konczyły.
|
|
|
~~huciak | |
|
|
zamknac ten syf tesco
|
|
|
~~Joł | |
|
|
Ejjj jak was kurde okradaja. jesli inna cena jest na kasie a inna na metce przy produkcie idziesz do PUNKTU OBSLUGI KLIENTA i oddaja Ci roznice w cenie. Wiec ani tesco na tym nie zarabia ani klient nie traci. Poje...ni jestescie BLONDYNKI !!
|
|
|
|
|
|
chcę tylko wam przybliżyć ile razy zostaliście oszukani a nawet nie wiecie o tym ile waszych złotówek jest teraz w kieszeni TESCO i się smieją z was dziś mamy mikołaja i sprzedają wiele zabawek tylko wszystko "MADE IN CHINA" kupione za pare groszy a w sklepie kosztuje około 100 zł a warte na alegro 7 zł wiec pomyslcie i sprawdzajcie ceny bo dziś i na swieta bedą własnie kombinacje cen i wzwyzki
|
|
|
|
|
Piszę to bo naprawde boli to jak ludzie łatwo dają sie nabrać na ich kombinactwo i niekiedy robią zakupy na kilka set złotych i nie sprawdzą ze zapłacili o 10 zł wiecej niż powinni LUDZIE SPRAWDZAJCIE DOKŁADNIE CO KUPUJECIE I ZA ILE
pozdrawiam |
|
|
|
|
Ja widzialem takie procedery! Tusk siedzial przy kasie i skasowal mi za duzo kasy za zarowki! Na pulce widzialem cene 0.59 a przy kasie Tusk mi mowi 2.99, to ja sie pytam - co moje marki chcesz krasc?! liberale jeden?! - a on do mnie - 'plosze dalej!'.
|
|
~~dsasads | |
|
|
Każdy sklep ma swoja marże idioci. Kazdy chce zarobic. Pienidza idzie w obrot. Roznica w cenie jest zwracana wam. Tak na allegro jest kur wa wszystko tanio to kupujcie na llallegro hahaha
|
|
|
|
|
|
Każdy chce zarobić tylko np. ja chodzę do pracy i zarabiam uczciwie a takie cos to poprostu kradzież tak jak by ktoś wam wyjoł portfel na hali targowej
|
|
~~lori | |
|
|
Ale handel rządzi się swoimi prawami, nie ma sklepu ani supermarketu który nie robił by jakis przekrętów. Pracowałam w mniejszych i większych sklepach i uwierz mi wszyscy w taki czy inny sposób kombinują, by wyjśc na swoje.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ale handel rządzi się swoimi prawami, nie ma sklepu ani supermarketu który nie robił by jakis przekrętów. Pracowałam w mniejszych i większych sklepach i uwierz mi wszyscy w taki czy inny sposób kombinują, by wyjśc na swoje. Zgadzam sie handel rządzi się swoimi prawami tylko handel jest po to by zarabiać na marży nie po to by dodatkowo oszukiwać klijenta i w dzisiejszym swiecie jest poprostu już za dużo tego oszustwa jak np. wedliny przeskocze cały proces po skrócie"Swinie karmione hormonami wzrostu,potem wedliny nastrzykiwane solankami a na koniec jeszcze idę do kasy i płace 2 zł wiecej niż pisalo" Świat zwariował |
|
|
|
|
A ja jesli zuwaze taka sytuacje to zawsze ide do obslugi klienta nawet jesli chodzi o 0,5zl.
Policzcie ile ludzi sie przewinie dziennie przez tesco i niech kazdy zostawi w kasie wiecej tylko o te kilkadziesiat groszy to jaka to kase dla tesco robi??? A pracownik i tak ma z tego H.... znaczy sie wielkie nic |
|
|
|
|
wlasnie trzeba na to zwracac uwage jak jest blad isc do nich i niech oddaja kaske , oni na tym zeruja
|
|
|
|
|
wałek na wałku
Staś> idziesz do kościoła na 11 00 ? Maciuś> nie mam kasy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba wyraznie widać co to za sklep?????
|
|
~~tr67 | |
|
|
nikkoxx a teraz powinnas dostac po lapkach. Przy wejsciu oraz w samym tesco jest napisane FOTOGRAFOWANIE I FILMOWANIE ZA PISEMNA ZGODA DYREKTORA...
|
|
|
|
|
|
W sumie to takie praktyki 'pomylek' powinno sie pietnowac...
|
|