|
|
|
Jakich kawałków słuchacie gdy zapierda**cie samochodem???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam "Marsz pogrzebowy"
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Korn albo jakiś tłusty bit.
qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
Fasolki i wszystko w temacie ;)
|
|
|
|
|
Metallica - Die my darling
|
|
|
|
|
debil
|
|
|
|
|
Do naszej redakcji dotarł wydany przez księdza Roberta Jakubowskiego wykaz pieśni, jakie należy śpiewać podczas jazdy samochodem, gdy rozwija się następujące prędkości:
80 km/h – „Pobłogosław, Jezu, drogi” 90 km/h – „To szczęśliwy dzień…” 100 km/h – „Cóż Ci, Jezu, damy…” 110 km/h – „Ojcze, Ty kochasz mnie…” 120 km/h – „Liczę na Ciebie, Ojcze…” 130 km/h – „Panie, przebacz nam…” 140 km/h – „Zbliżam się w pokorze…” 150 km/h – „Być bliżej Ciebie chcę…” 160 km/h – „Pan Jezus już się zbliża…” 170 km/h – „U drzwi Twoich stoję, Panie…” 180 km/h – „Jezus jest tu…” 200 km/h – „Witam Cię, Ojcze…” 220 km/h – „Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie…” Jednocześnie ksiądz Jakubowski zwraca uwagę prowadzącym auta, że św. Krzysztof (patron kierowców) jeździ z nimi tylko do prędkości 120 km/h, po czym swoje miejsce odstępuje św. Piotrowi. http://www.motof(...)cow.html PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
jak ktoś zap... jak to napisałeś i słucham uzyki to jest idiotą. jak naprawdę zap to słuchasz.. silnika i wydechu bo to dwa najprzyjemniejsze dźwięki w aucie a nie jakieś brzękolenie pewnie z pseudo tuby itp
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Metallica np. Ronnie, whiplash ale i zależy od humorku czasem wlaczam dj Splah i tez jest super ;)
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Rozumiem, że w temacie chodzi o kawałki na dłuższe trasy!
Lubię bushido-ich-liebe-dich-instrumental i tego typu nutki no chyba, że już trzeba pośpiewać to lata 90 i jazda Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
|
|
Ja jak zapier* to wsluchuje sie w 19 na CB :-)
|
|
|
|
|
To ja podam moje 2 ulubione kawałki do jazdy powyżej 150 km/h:
The Prodigy - Warriors Dance The prodigy - Omen ...200 na zegarze, niesamowita masa, tacy mali ludzie wydają się na pasach!!! |
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=8Hi8f_OsyKs
|
|
|
|
|
mariomld69, nie chcę prorokować, ale Ty na pewno długo nie pożyjesz. Obyś tylko nikogo niewinnego przy tej swojej jeździe nie zabił.
PS. Chyba że po autostradzie tyle jeździsz, to jeszcze jeszcze... ale jak po zwykłych drogach, to powodzenia. |
|
|
|
|
Boys-Szalona
:) |
|
|
|
|
Vitalic - 'La Rock 01'
http://www.youtu(...)aXphpT7w |
|
|
|
|
Grits-My life be like
albo coś tego samego typu tokyo drift - teriyaki boys Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 30 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja polecam jakieś techno, bądź też rmfmaxxx.
To Grubo. |
|
|
|
|
ja jak sie ścigam to lubię sobie pościć to
|
|
|
|
|
zawsze jak jezdze szybko po pijaku to puszczam sobie castaway - greenday'a, wtedy castaway sklada sie w gazu dej ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Hunter- Easy Rider!
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem, że w temacie chodzi o kawałki na dłuższe trasy! Lubię bushido-ich-liebe-dich-instrumental i tego typu nutki no chyba, że już trzeba pośpiewać to lata 90 i jazda przesluchalam to teraz i bardzo wpadlo mi w ucho/ rozna muzyke słucham jak jade swoja Celica zalezy od nastroju np: Rabbit in the moon - waiting fot the night, 009 sound system - trinity do szybszej jazdy ta druga lepiej pasujeosobiscie jezdze przykladnie jesli chodzi o V |
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
po tytule postu i "zachowaniu" stalowowolskich kierowców - proponuję słuchać "kodeksu drogowego.mp3", ze zwróceniem szczególnej uwagi na zachowanie się kierowcy przed przejściem dla pieszych, używaniem kierunkowskazów oraz poruszaniem się po skrzyżowaniu o ruchu okrężnym jak również zachowanie kierowcy pojazdu wyprzdzanego...a najlepiej całości...
...bo jak się za wami, obok Was lub przed Wami jedzie, to w 90-ciu % gra "Mortal Combat" z cegłą w ręku i kiedyś cegłę poślę, dla przykładu, bo cwaniactwo nie zna granic, tylko jak policja w pobliżu, to asfalt zlizują cwaniaki pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|
|
|
|
Nie ma jak lata 80`( Billy Ocean Get Out Of My Dreams )
|
|
|
|
|
Reset,a ty co z drogówki jesteś!!!
|
|