|
|
|
Mnie osobiście ta historia bardzo poruszyła, kto może niech pomoże, mała Oliwka czeka na życie http://www.malaoliwia.eu/
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
....mam nadzieję ,że to chociaż troszkę pomoże ale na ten temat też już był artykuł ....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
suchy43@interia.pl
anulka, może i był ale czy warto to wałkować teraz, czas nagli i dajmy szansę tej dziewczynce ... Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
... ja nie mam nic przeciwko jestem jak najbardziej za ...tylko mała prośba z mojej strony - odświeżaj ten temat często ...no i pozwoliłam sobie zmienić tytuł za co przepraszam
|
|
|
|
Ok.
Ja nic nie mam do Ciebie, pomóżmy tej małej istotce ... Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Anulka za zmianę tytułu dzięki bardzo, jest b. na miejscu i na temat. Dzięki ...
|
|
|
|
Anulka.
Dziękuję za zaangażowanie. ...... Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
....nie ma za co i nie dziękuj ...może to chociaż troszkę pomoże...myślę,że i na naszych mieszkańców też maleńka może liczyć
|
|
|
|
Odświeżam temat żebyście nie zapomnieli,że jest mała istotka która potrzebuje Waszej pomocy
|
|
|
|
to może tak zamiast art (Rocznica....) ktory wisi już z 3 tydzień, a w którym nikt nie wypowiada się od ponad 10 dni, art o Oliwce???
|
|
|
|
|
zgadzam sie z wami, i fajnie by było jak by smsy uruchomili tak by napewno wiecej osób pomogło
|
|
|
|
|
Tak podbije bo temat ważny
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Odświeżam temat.
|
|
|
|
Kochani wpłacajmy kase prosze to jest najbardziej potrzebne. !!!
|
|
|
|
|
W przerwie sobotniego meczu piłki nożnej pomiędzy Stalą Stalowa Wola, a Resovią Rzeszów z Inicjatywy Stowarzyszenia Kibiców Stali Stalowa Wola licytowane będą piłka i koszulka z podpisami wszystkich naszych zawodników.
Całkowity dochód z licytacji przekazany zostanie rodzicom małej Oliwii z przeznaczeniem na jej leczenie. Wszystkich zachęcamy do wzięcia udziału w licytacji. Wpłat na leczenie 4-latki można również dokonać na jeden z poniższych rachunków, założonych w stalowowolskim oddziale Alior Banku. W polu „odbiorca” wpisujemy Oliwia Lamch, a w polu „tytułem” – darowizna: 25 2490 0005 0000 4100 8312 6117 (rachunek w złotówkach) ALBPPLPW PL 02 2490 0005 0000 4100 3707 1901 (rachunek w funtach brytyjskich) ALBPPLPW PL 47 2490 0005 0000 4100 1176 9902 (rachunek w euro) Więcej informacji pod linkiem: www.malaoliwia.eu źródło:stalowka.pl |
|
|
|
|
Hej - mam nadzieję, że nie wywalicie tego - bo to z konkurencji, ale chodzi o ważną sprawę - tu duży artykuł o Oliwii. Warto go przeczytać i pomóc temu dziecku:
http://www.sztaf(...)emid=198 |
|
|
|
|
podbijam
|
|
|
|
|
CYTAT Hej - mam nadzieję, że nie wywalicie tego - bo to z konkurencji, ale chodzi o ważną sprawę - tu duży artykuł o Oliwii. Warto go przeczytać i pomóc temu dziecku: http://www.sztaf(...)emid=198 Co to za link, ''... strona zgłoszona jako dokonująca ataków '' ? Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
to artykuł ze strony internetowej sztafety, da się na niego wejść normalnie, nie wiem dlaczego tu wywala takie ostrzeżenie?
Może wlaśnie dlatego, że to konkurencja dla stalowego miasta? A mi chodziło tylko żeby jak najwięcej ludzi to przeczytało, bo tam mają duży reportaż o tym dziecku. Jeśli wiecie, jak przekleić tego linka, zeby nie było potraktowane jako spam, to prosze to zróbcie, bo ja nie umiem. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Forum ma zabezpieczenie antyspamowe i anty portalowe dla coniektórych stron.
Wysyłam ten sam link tylko troche zmieniony tak aby forum widziało go jako Hyperlink i kazdy mogl swobodnie kliknąć i przeczytać http://oliwialamch.blog.onet.pl/ http://tnij.org/oliwiastw DO ADMINISTRACJI: Jezeli edytujesz to sie podpisz Usuwasz link... a gdzie moderowano ? moderowano virus :d Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Szkoda, że ja nie wygrałam tych pięciu milionów w totka.
Nie trzeba by było już zbierać... \"Szczęście to coś do zrobienia, ktoś do kochania i nadzieja na coś.\" |
|
|
|
|
Virus,daj sobie brzeszczotem po ....Sprawa zbyt poważna.Odśwież temat i to wystarczy.Dzieki,że zrozumiałeś.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Virus,daj sobie brzeszczotem po ....Sprawa zbyt poważna.Odśwież temat i to wystarczy.Dzieki,że zrozumiałeś. Daj sobie z liscia w ryj boj wydaje mi sie, ze jestes kolejnym pieprzonym pajacem, ktory jest odwazny na forum SM A brzeszczotem to za duze pieszczoty jak dla mnie :* Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Skoro mnie wyzywasz,znaczy że masz jakiś kompleks.Na tym forum,na twoje posty nie odpowiadam.Pozdrawiam wszystkich(oprócz Virus-a) i przepraszam wszystkich(oprócz-jak wcześniej).
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|