|
|
|
Mam takie zapytanie bo chcę otworzyć biuro matrymonialne w Stalowej Woli.A mianowicie czy jest ono potrzebne?potrzebuję waszych opinii.Mam pomysł na nie ale nie wiem czy opłaca się s stalówce?liczę na odpowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mysle ze Stalowa Wola to za male miasto na tego typu uslugi, pozatym ludzie sa zaszczuci i zakompleksieni
Trudno bedzie zdobyc tylu klikentow zeby z tego wyzyc no chyba ze bedziesz dzialac NO-PROFIT Pozdrawiak Krzysiek |
|
|
|
|
kolega myslal o non profit dzialnosci
Stalowa jak kazde inne miasto w Polsce sa zbyt male ludnosciowo i powierzchniowo . Z 90 % mieszka w blokowiskach wiec kogos sobie znajdzie ;) poza tym tempo zycia w Polsce jest powolne , jezeli ktos chce to znajdzie druga polowke |
|
|
|
|
a mi sie pomysł podoba jestem za....włąsnie jak ktos jest niesmiały i zakopleksiony wsydzi sie kogos poznac moze własn ie przez biuro ....znajdzie swoja połoweczke....powodzenia i do dzieła
bzzzzzz |
|
|
|
|
Majunia napisała:
CYTAT a mi sie pomysł podoba jestem za....włąsnie jak ktos jest niesmiały i zakopleksiony wsydzi sie kogos poznac moze własn ie przez biuro ....znajdzie swoja połoweczke....powodzenia i do dzieła Oj Majunia, takie biuro nie jest tylko dla zakompleksionych i wstydliwych ;-) Może być i pewnie jest jednym ze sposobów dotarcia do pań i niekoniecznie zaraz przekonania ich do zostania "połóweczką". Każdy sposób jest dobry, gg, skype, balanga, fura, kino i inne, byleby tylko się skojarzyć niekoniecznie "na wieczność" A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
nie wiem czy takie biuro ma sens kiedy istnieją serwisy typu sympatia.pl
|
|
|
|
|
CYTAT nie wiem czy takie biuro ma sens kiedy istnieją serwisy typu sympatia.pl Założycielce tematu chodziło o stalowowolskie biuro matrymonialne i chyba miałoby obsługiwać "miejscowych". sympatia.pl ma zasięg chyba ogólnopolski - muszę się przyznać, że pierwszy raz słyszę o jakiejś tam sympatii.pl - ale nie miałbym ochoty jeździć do laski w mieście Szczecin ze względu na koszty. Tu w stalówce owszem, jak najbardziej A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A w jakim celu byś jeździł do tej laski bokser???
|
|
|
|
|
CYTAT A w jakim celu byś jeździł do tej laski bokser??? Nie wiesz po co się jeździ do panienek? Niedobrze z tobą. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Tak, bardzo mi niedobrze! Miłość nie liczy się z kosztami!
|
|
|
|
|
CYTAT A w jakim celu byś jeździł do tej laski bokser??? porozmawiac o pogodzie ;d |
|
|
|
|
CYTAT Tak, bardzo mi niedobrze! Miłość nie liczy się z kosztami! jakos nie spotkalem kobiety (kolezanki pomijam :])ktora zaplacilaby za drinka ^^ albo kupila glupiego kwiatka :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ja ze swoją żoną poznałem się przez net a dzieliło nas jakieś 6000 km biuro na samą Stalówkę może i ma niewielki sens ale jak dodasz Gorzyce ,Sandomierz, Tarnobrzeg , Nisko czy nawet Rzeszów to te marne 60 km to pryszcz przy 6000 a co ma być to i tak będzie ... ja do jednej z pierwszych "koleżanek" jeździłem autobusem ponad godzinkę więc myślę że niejeden robił w moich czasach podobnie a i w tych by się "poświęcił"
pozdro "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Oj ifeelgood to faktycznie nie spotkałeś jeszcze takiej normalnej kobiety, która chciałaby cię w jakiś kolwiek sposób uszczęśliwić i dodać uśmichu na twarzy?Pewnie się taka pojawi, jeszcze żyją takie na tym świecie!
|
|
|
|
|
el.Banan pozdrawiam, miło coś takiego czytać
|
|
|
|
|
Ha i widzisz soonne na przykładzie el.Banana że jak facet chce to potrafi Żadna odległość nie jest mu straszna
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Tak widzę widzę,bo to prawdziwy facet a nie kosztorys!
|
|
|
|
|
bo się zawstydzę dodam jeszcze zdanie żeby było bardziej romantycznie ( i to oczywiście fakt) że ani ja ani ona nie byliśmy w tamtym czasie w Polsce po jakiś 3 miesiącach "gadania" umówiliśmy się na wakacje w Polsce ... no i wakacje trwają do dziś
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ale fajnie Jednak gdzieś tam są faceci przez duże F
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
z tego co wiem jedno biuro "funkcionowalo" w tbg
czy na stalowke przejdzie nie sadze wiekszosc bedzie szukac "randki na jeden wieczor, scislej noc" a to juz nie biuro matrymonialne tylko agencja towarzyska wiec... jesli beda chetni i beda mieli odwage napisac, w aplikacji czego oczekuja, aby wsio bylo jasne takie "biuro matrymonialne" ma powodzenie. |
|
|
|
|
Drogi bokserze, od kiedy stalowa wola jest wycięta z polski? Zasięg ogólnopolski ją obejmuje i można wybrać obszar jaki chce się przeszukać. Są tam ludzie ze Stalowej Woli i okolic i można ich znaleźć bez pośrednictwa biura matrymonialnego. Są ludzie w bradzo różnym wieku, różnej płci i orientacji. Dla każdego coś milego. Znam osoby które znalazły tam swoje drugie połówki.
|
|
|
|
|
Ależ oczywiście izasnioch ,masz rację że takie biuro jest potrzebne !A to jak długo przetrwa i jak mu się będzie wiodło zależy tylko od kreatywności i wytrwałości założycieli .Trzeba mieć otwarte oczy i uszy ,umieć wyciągać wnioski .Nie sądzę żeby istniał jakiś biznes ,który nie pociąga za sobą pewnego rodzaju ryzyka ale wiem że ludzie w naszym mieście mają ogromny potencjał więc nie "podcinajcie jej skrzydełek" - pomysł jest O.k !
|
|
|
|
|
CYTAT jakos nie spotkalem kobiety (kolezanki pomijam :])ktora zaplacilaby za drinka ^^ albo kupila glupiego kwiatka :] To z kim Ty się spotykasz? Teraz to standard, że kobiety za siebie płacą - a przynajmniej się upierają, że zapłacą, gdy pan chce sam uregulować rachunek. Większość moich koleżanek proponuje, że zapłaci za całość - z tym, że chyba żadna jeszcze nie trafiła na takiego, który by się zgodził ;) Mam kolegę ze STW, który miał dziewczynę (teraz jest jego żoną) z Zielonej Góry. I jeździł do niej co tydzień Twierdził, że pojechałby i na drugi koniec świata, gdyby była akurat tam. |
|
|
|
|
super pomysł sama bym się załapała bo poszukuje swojej drugiej połówki
|
|
|
|
|
CYTAT Mam kolegę ze STW, który miał dziewczynę (teraz jest jego żoną) z Zielonej Góry. I jeździł do niej co tydzień Twierdził, że pojechałby i na drugi koniec świata, gdyby była akurat tam. Znam podobna sytuację tylko w grę wchodziło ponad 200km i wyjazdy we czwartki a powroty w nocy w niedzielę do miasta gdzie ten wariat studiował. Dodatkowo opłacał sobie osoby żeby zaliczyć dni nieobecności i tak prze kilka dobrych lat aż do ubiegłych wakacji i gdzie skończył jak kolega powyżej Heh tak sobie zniszczyć najlepsze lata studenckie przez wielką miłość aż nie do pomyślenia ale jak widać jest trochę takich pozytywnych wariatów Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|