Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam czy wiecie może gdzie w okolicy Stalowej Woli można kupić przyczepkę samochodową z plandeką?
benio1992:) |
|
|
|
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A zapomniałem napisać oprucz PSB MRÓWKA bo tam juz sprawdzałem i są tylko tak sie pytam bo może ktos wie gdzie sa tańsze.
|
|
|
|
ja to Ci mogę powiedzieć na temat przyczep tyle nie kupuj przyczepy z marketu ... będziesz żałował tego bardzo mocno .. przyczepy samochodowe niby spoko ale całe z ceowników do niczego się nie nadają.. daj te 300 zł więcej i kup sobie takie gdzie dyszel i podłoga z pełnych profili jest, tu masz link do sklepu http://przyczepkasamochodowa.pl/ tylko do nich niestety kawałek masz, ja jechałem specjalnie bo stwierdziłem, że mimo wszystko się opłaca ... w castoramie kumpel kupił przyczepę neptuna i po 2 tyg wożenia drzewa (załadował +/- zawsze jakieś 300kg) przyczepa pękła w pół, tyle dobrze, że do domu miał 2km to jeszcze jakoś się poradziło.
|
|
|
|
|
Złota łopata za odkop tematu sprzed 7 lat wędruje do użytkownika o nicku @qasqnek
|
|
|
|
|
ach te reklamy
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mój brat kupił w Mrówce przyczepkę i jest zadowolony, wozi różne ciężary i jakoś prze te parę lat co ją użytkuje to jeszcze mu się nie rozkraczyła.
|
|