|
|
|
Jak w temacie. Proszę o mierzenie sił na zamiary. Propozycje typu Metallica nie interesują mnie zupełnie. Mam kolegę który prowadzi klub i chciałbym mu pomóc w organizacji koncertu.
Co powiecie np na Marię Peszek? @ |
|
|
|
|
@ |
|
|
|
|
ATB! Wiem wiem.. to tylko marzenia :(
|
|
|
|
|
Maria Peszek! Tak!
Może Brodka? |
|
|
|
|
Gdy by miała śpiewać Maria Awaria to trzeba by było pomysleć o mocniejszym alkocholu
Może zapraszać zespoły które nie są az tak wylansowane jak większość. |
|
|
|
|
Bezimienni, ich w Stw nie było chyba nigdy.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT Bezimienni, ich w Stw nie było chyba nigdy. Bezimienni to oni napewno nie są, grają od wielu lat tylko media wolą puszczać plastikową tandete, Ktoś kto się interesuje danym gatunkiem muzycznym napewno zna duzo takich zespołów. |
|
|
|
|
Ich Troje
:) |
|
|
|
|
Q-BASS & MP PROJECT
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ATB! Wiem wiem.. to tylko marzenia :( lol lol CYTAT Ich Troje lol lol CYTAT Q-BASS & MP PROJECT lol lol lol ja pierdziulam ale bezguścia lol lol moja propozycja dodam ze to polski zespół http://www.youtube.com/watch?v=1mu24Lb4CBg |
|
|
|
|
ja bym sie wybrałą na koncert sashy strunin
bzzzzzz |
|
|
|
|
A ja jak najbardziej RH+ byli kiedyś na juwenaliach w stalówce
http://www.rhplusband.pl/ |
|
|
|
|
Hunter ;) albo sabaton ( w listopadzie beda w rzeszowie)moze jakas lokalana kapela rockowa albo reggae
-> Lunatic Soul pierwszy raz slysze, ale bardzo mi sie podoba dzieki ;) I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
jakby w stali byli to wybralbym sie na muchy, strachy na lachy, lao che, kolejnosc dowolna :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Albo Guteeeek
:) |
|
|
|
|
Jezeli ATB to dla Ciebie bezguscie.. to nie wiem czego Ty sluchasz... chyba tylko przebojow ala planeta czy arkadia... dno..
|
|
|
|
|
Iron Maiden
Blue Eyed Devils Tormentia |
|
|
|
|
Waldemar Kasta ale tylko w City Clubie
|
|
|
|
|
To może Ivan i Delfin
|
|
|
|
|
Tak Strachy zdecydowanie
Proponuje też: Janusz Radek Czesław Śpiewa - powtórnie może Coma? Co do Brodki to chyba za wysokie progi (finansowo) Aczkolwiek albumem Granda przeszła samą siebie. W szczególności Saute |
|
|
|
|
Haratacze, Habakuk, Strachy
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
HARATACZE !!
|
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jezeli ATB to dla Ciebie bezguscie.. to nie wiem czego Ty sluchasz... chyba tylko przebojow ala planeta czy arkadia... dno.. lol lol lol a co rozumiesz pod pojęciem przebojów ala planeta czy arkadia ? sorry ale Andrzej może i miał nuty fajne ale teraz już nie skomercjalizował się do potęgi n-tej z reszta jak większość widzą tylko przed oczami $$$ im więcej tym lepiej nie liczy sie jakość. Pewnie nawet nie wiesz z jakim gatunkiem muzycznym Andrzej jest identyfikowany pewnie z techno ? :o jedynie co mu wychodzi jeszcze w miarę to chillouty także zapraszam do lektury> Osobiście słucham progresywnego house'u czasami Deep house jeżeli nie wiesz co to zapraszam do lektury na Wikipedii tu masz radio gdzie możesz sobie posłuchać tego co ja lubię http://www.friskyradio.com/frisky.m3u masz tu jeszcze odsłuch na YouTube Kintar - If you lie you can break my heart http://www.youtube.com/watch?v=z3_VnBe2MaE Carlos Fox In the Corner Original Mix Tomi Chair - Colourful (Phonic Deep Sunrise Mix) http://www.youtube.com/watch?v=60Vzlmc4YhI ja osobiście polecam polskich producentów jak Damian L, Deep In Calm czy chociażby Quarel |
|
|
|
|
Racja..ATB to juz nie to co kiedys.nie dosc ze komercja to do tego marna
Ja chcetnie posluchalbym ( ale i zobaczyl ) Sophie Ellis-Bextor ..choc to pewnie niewykonalne dla naszych klubow |
|
|
|
|
CHADA i nic wiecej dawac go nie bylo go jeszcze u nas a kozak jest
|
|
|
|
|
CYTAT Bezimienni, ich w Stw nie było chyba nigdy. Nie było i nie będzie) Ale plus za dobry wybór:p Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|