|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ze co to ma byc ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co to ma wspólnego ze świętem niepodległości??
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ciekawe czy zwolennicy PiSu uznają to święto. Przecież wg Prezesa jesteśmy zniewolonym kondominium ;)
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawe czy zwolennicy PiSu uznają to święto. Przecież wg Prezesa jesteśmy zniewolonym kondominium ;) a jest jakieś wolne kondominium? Wcale mnie nie dziwi, że tak pyskujecie na święto 11 listopada, które jest Świętem Odzyskania Niepodległości przez Polskę. dla was jest inne święto : 9 maja A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Bokser, a kto pyskuje po za tobą? Przykłady.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Wcale mnie nie dziwi, że tak pyskujecie na święto 11 listopada, które jest Świętem Odzyskania Niepodległości przez Polskę. Ale przecież Prezes raczył wyrazić pogląd że Polska nie jest niepodległa. Czyli polegli za ojczyznę żołnierze na darmo się trudzili... A skoro nie mamy niepodległości to co tu świętować? Bo przecież Prezes nie może się mylić, prawda? PS. Planujecie jakieś nocne marsze z krzyżami i pochodniami? *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
fractal odłącz się o telewizora - ofiaro propagandy antypolskiej
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT fractal odłącz się o telewizora - ofiaro propagandy antypolskiej Pewnie nie uwierzysz ale telewizji prawie w ogóle nie oglądam. A jak już to jakiś mecz ;] I nie, nie czytam Wyborczej. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
jutro PiS wszędzie gdzie się da będzie wchodzić w dupcie każdemu
|
|
|
|
|
CYTAT jutro PiS wszędzie gdzie się da będzie wchodzić w dupcie każdemu To będzie dopiero jutro a Ty musisz już dziś zacząć o tym pier...ić. |
|
|
|
|
Czy ktoś pamięta jak odzyskaliśmy niepodległość i dlaczego jest to obchodzone 11-go listopada.Ja wiem i wielu też,więc dlaczego kłócimy się o to co bedzie jutro.Zapominamy natomiast o latach minionych.Pamiętamy o Piłsudskim,Sikorskim ale też Bierucie,Jaruzelskim,a teraz Tusku i Kaczyńskim.Są znani,bo tysiące i miliony oddało życie aby mogli przejść do historii ale też jak bachory,bawić się polityką i patriotyzmem,dla swoich własnych interesów.Jutro będzie jedyny dzień w roku kiedy politykę mam w dupie.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jeżeli chodzi o mnie to tylko zwróciłem uwage buraczkowi, widzi co chce widzieć , ciekawe czego nie skomentował tak pierwszego posta,z tym filmem.
Pamietam jak byłem na Porytowym Wzgórzu, było to po święce narodowym. Pod pomnikiem było sporo zniczy i wiązanek, na jednej szarfie zdanie i podpis "(imie, nazwisko)Poseł na Sejm". Niektórzy widzą wszędzie dobre miejsce na reklame. |
|
|
|
|
CYTAT ....Pod pomnikiem było sporo zniczy i wiązanek, na jednej szarfie zdanie i podpis \"(imie, nazwisko)Poseł na Sejm\". Niektórzy widzą wszędzie dobre miejsce na reklame. Na opakowaniach prezerwatyw powinny znajdowac się nazwiska polityków.Przynajmniej miałbym realny wpływ na to kogo wybieram aby nas dymał... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|