NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
11 listopada - Święto Niepodległości,
ff
Wysłany: 5 Lis 2010r. 00:54  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Lis 2010r. 00:54  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2010r. 00:58  
ze co to ma byc ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2010r. 01:00  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 5 Lis 2010r. 11:33  
Co to ma wspólnego ze świętem niepodległości??

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2010r. 13:43  
Ciekawe czy zwolennicy PiSu uznają to święto. Przecież wg Prezesa jesteśmy zniewolonym kondominium ;)

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lis 2010r. 10:56  
CYTAT
Ciekawe czy zwolennicy PiSu uznają to święto. Przecież wg Prezesa jesteśmy zniewolonym kondominium ;)

a jest jakieś wolne kondominium? uśmiech

Wcale mnie nie dziwi, że tak pyskujecie na święto 11 listopada, które jest Świętem Odzyskania Niepodległości przez Polskę.

dla was jest inne święto : 9 maja uśmiech

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 6 Lis 2010r. 11:22  
Bokser, a kto pyskuje po za tobą? Przykłady.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lis 2010r. 11:19  
CYTAT

Wcale mnie nie dziwi, że tak pyskujecie na święto 11 listopada, które jest Świętem Odzyskania Niepodległości przez Polskę.

Ale przecież Prezes raczył wyrazić pogląd że Polska nie jest niepodległa. Czyli polegli za ojczyznę żołnierze na darmo się trudzili... A skoro nie mamy niepodległości to co tu świętować?
Bo przecież Prezes nie może się mylić, prawda?

PS. Planujecie jakieś nocne marsze z krzyżami i pochodniami?

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lis 2010r. 11:43  
fractal odłącz się o telewizora - ofiaro propagandy antypolskiej

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lis 2010r. 12:19  
CYTAT
fractal odłącz się o telewizora - ofiaro propagandy antypolskiej

Pewnie nie uwierzysz ale telewizji prawie w ogóle nie oglądam. A jak już to jakiś mecz ;] I nie, nie czytam Wyborczej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lis 2010r. 21:34  
jutro PiS wszędzie gdzie się da będzie wchodzić w dupcie każdemu

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lis 2010r. 21:39  
CYTAT
jutro PiS wszędzie gdzie się da będzie wchodzić w dupcie każdemu

To będzie dopiero jutro a Ty musisz już dziś zacząć o tym pier...ić.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lis 2010r. 21:51  
Czy ktoś pamięta jak odzyskaliśmy niepodległość i dlaczego jest to obchodzone 11-go listopada.Ja wiem i wielu też,więc dlaczego kłócimy się o to co bedzie jutro.Zapominamy natomiast o latach minionych.Pamiętamy o Piłsudskim,Sikorskim ale też Bierucie,Jaruzelskim,a teraz Tusku i Kaczyńskim.Są znani,bo tysiące i miliony oddało życie aby mogli przejść do historii ale też jak bachory,bawić się polityką i patriotyzmem,dla swoich własnych interesów.Jutro będzie jedyny dzień w roku kiedy politykę mam w dupie.

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lis 2010r. 22:15  
Jeżeli chodzi o mnie to tylko zwróciłem uwage buraczkowi, widzi co chce widzieć , ciekawe czego nie skomentował tak pierwszego posta,z tym filmem.

Pamietam jak byłem na Porytowym Wzgórzu, było to po święce narodowym. Pod pomnikiem było sporo zniczy i wiązanek, na jednej szarfie zdanie i podpis "(imie, nazwisko)Poseł na Sejm". Niektórzy widzą wszędzie dobre miejsce na reklame.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lis 2010r. 02:33  
CYTAT
....Pod pomnikiem było sporo zniczy i wiązanek, na jednej szarfie zdanie i podpis \"(imie, nazwisko)Poseł na Sejm\". Niektórzy widzą wszędzie dobre miejsce na reklame.

Na opakowaniach prezerwatyw powinny znajdowac się nazwiska polityków.Przynajmniej miałbym realny wpływ na to kogo wybieram aby nas dymał...

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »