|
|
|
Dr Ewa W. , która pobierała nauki od dr Danuty M./ pozdrawia ją jednoczasnie/, opracowała i sprawdziła po wielokroć swoją nową metodę usuwania alergii pokarmowej drogą rotacji.
Metoda działa rewelacyjnie. Wystarczy poświecić , maksymalnie półtora miesiąca , aby zapomnieć o igłach , kataletach i innych rewelacjach czyszczących kieszeń i nerwy. To nie kosztuje NIC! Przekazała mi również , że alergia wziewna to pikuś-pan pikuś. O tym jednak dowiedziałem się wcześniej od dr Jana K. Na ten sposób trzeba jednak poświęcić nieco wiecej czasu - działa doskonale , sprawdzone. Prostota działania , to podstawa! OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
mhm co to za bełkot?
|
|
|
|
|
reklama o c ż bo klientów mało
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT reklama o c ż bo klientów mało w sumie brzmi jak Goździkowa. Ale nie ma żadnych konkretów, dowodów... nic |
|
|
|
|
Zobacz sobie inne posty ocż wszystko to samo, zeroc konkretów same zapewnienia
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
P. moderator jeśli konkret to reklama , a więc...
Nie tak dawno w wątku "trądzik...wyrąbałeś post klientki , która pochwaliła się , że po wielu latach tej dolegliwości w prosty bezpieczny sposób pozbyła sie go , dzięki zappingowi. Czy radość tej osoby przelana na forum jest reklamą? Wątpię , zresztą jak i ona. OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
wyrabałem bo pisała pod dwoma ksywami nie moja wina że nie wiedziec po co zalozyła dwa konta.
|
|
|
|
Coś powinniście zrobić, prośba do adminów, żeby było wiadomo kto pisze z dwóch lub więcej kont.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
żeby zablokowac taką opcje trzeba by zablokować forum na tydzien i przerobić całą bazę php. A tak wyszukuje ręcznie podwójne konta i sie blokuje
|
|
|
|
A co ma do rzeczy jedno , dwa , czy wiecej kont na forum , jeśli, w tym przypadku , choć jedna osoba pozbędzie się wieloletnich syfów i innych dolegliwości.
Komu to przeszkadza , bo nie kumam?! Komu zaszkodzi zastosowana wiedza dr Ewy W. mogę się tylko domyślać , a w zasadzie wiem. OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
CYTAT A co ma do rzeczy jedno , dwa , czy wiecej kont na forum , jeśli, w tym przypadku , choć jedna osoba pozbędzie się wieloletnich syfów i innych dolegliwości. Komu to przeszkadza , bo nie kumam?! Komu zaszkodzi zastosowana wiedza dr Ewy W. mogę się tylko domyślać , a w zasadzie wiem. nie chodzi o to z ilu kont piszesz. dla mnie taki bełkot to żadna reklama. żadnych dowodów, opisów przypadków... nic jeśli chodzi o trądzik to jest tyle odmian że poprostu jej się udało. Ktoś inny też w końcu by trafił. A może samo przeszło. Nie bez powodu na środkach dermetologicznych jest informacja że albo pomogą albo objawy się zaostrzą ;-) |
|
|
|
|
CYTAT żeby zablokowac taką opcje trzeba by zablokować forum na tydzien i przerobić całą bazę php. A tak wyszukuje ręcznie podwójne konta i sie blokuje Tak się zastanawiam Jacku85 dlaczego blokujesz dwa konta które mają ten sam IP bo po tym widzisz że ktoś ma dwa konta . A jeśli są to mąż z żoną ? Albo brat z siostrą ? I co wtedy? Wiesz Ci bardziej kumaci chcąc mieszać coś tutaj na pewno będą śmigać na starych dobrych Proxy i wtedy to kasowanie nic Ci nie pomoże bo IP będzie inne... A tak możesz tylko odsuwać ludzi od Waszego portalu... |
|
|
|
|
ostatnio była sytuacja jak napisałeś i po prostu mialem to na pw, ale co innego dwa konta piszace w róznych tematach a co innego np 3 konta piszące o jakimś zakładzie jaki to jest super.
A pozatym po wyborach już nie będe modem bo czasu mam coraz mniej. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
P. Moderatorze. Wszystkie posty w tym wątku (oprocz pierwszego) powinny zostać usunięte, gdyż są nie na temat!!!!! Ale z Ciebie moderator...
A ja bym się chciała dowiedzieć co z tą alergią, bo moja córka ma alergie pokarmową i szukamy metody leczenia. Więc proszę o więcej szczegółów. |
|
|
|
|
Bardzo proszę- google i "dieta rotacyjna". Więcej mi nie wolno , bo "lekrama"...
/osobiście odczuliłem prod.mleczne/ OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
dzięki. a do którego lekarz mogę się zgłosić z córką? na prv napisz jak nie chcesz reklamować
|
|