|
|
|
Jakie sa najciekwsze najbardziej poczytne portale i fora w promieniu 100km od Stalowej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaloweMiasto.pl
potem dużo dużo nic i cała reszta |
|
|
|
|
TO oczywiste ale jakie jeszcze.
|
|
|
|
|
nie ma sensu zaczynac dyskusji bo raz troche maja tu .....e i nie wyswietli sie nazwa konkurencji, dwa nawet jak sie napracujemy i powstawiamy tak ze konkurencja nie zostanie wylapana z automatu to zostanie wywalone recznie, a trzy to nawet jakby cud sie zdarzyl, nazwy by przeszly to jak za duzo sie napisze temat i tak zostanie zamkniety :] jezeli naprawde jestes ciekawa to polecam zalozyc temat w innym miejscu :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Mi nie chodzi o stalowa wole tylko poza stalowa, a to chyba juz nie jest konkurencja jak piszesz.Chodzi mi o informacje o innych ale bliskich nas regionach o których warto sie cos dowiedziec bo na stalowym miescie takich informacji nie ma i nie będzie bo po co.Dlatego myslę ,że nikt nie bedzie musiał zamykac tematu.
|
|
|
|
|
napewno rzeszowiak i nisko też ma ale ogólnie słabo z portalami w tbg czy sandomierzu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Mi nie chodzi o stalowa wole tylko poza stalowa, a to chyba juz nie jest konkurencja jak piszesz.Chodzi mi o informacje o innych ale bliskich nas regionach o których warto sie cos dowiedziec bo na stalowym miescie takich informacji nie ma i nie będzie bo po co.Dlatego myslę ,że nikt nie bedzie musiał zamykac tematu. no wlasnie niestety bedzie :] bo sa portale o lepszej zawartosci merytorycznej piszace kilku regionach ale niestety rowniez o stalowce, a tu szanowna redakcja nie moze sobie pozwolic na zamieszczanie linkow bo by bylo widac skad informacje sa kopiowane ;p sa to np : http://www.echodnia.eu/ czy bardziej "user friendly" http://www.SpAm.SpAm@SpAm/ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ja tam blokować nie będe. Art nie pisze, tylko polityki nie lubie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
jacku do twoich poczynan to zastrzezen chyba nikt nie ma, przynajmniej nie powinien, pisalem o fantastycznej trojce :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|