|
|
|
Na tej stronie są konkursy, to niech też będzie taka zabawa bez nagród
W jakich językach mówią ci faceci? http://www.box.net/shared/iy5kx6sv3u http://www.box.net/shared/mmnrh8dydu PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
mnie sie wydaje ze to ktorys z cywilizowanych tyle ze puszczony od tylca :p
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood, ciepło, ciepło ale jakie to jezyki?
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
polski i norweski ? :p
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Bingo
Tylko w odwrotnej kolejności. Jak na to wpadłeś? Nic dziwnego, że IQ zwolenników UPR jest wysokie PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
jezeli to o mnie to wipu^^ korwin miazdzy sutki :]
|
|
|
|
Ale napisz, jak na to wpadłeś?
|
|
|
|
to ze odwrocone jakbym cezika slyszal ;-)
http://www.youtu(...)yPYR7jAk pozniej odwrocilem, polski to wiadomo, a norweski to strzal, mialem na roku norwega i szweda, dla mnie brzmieli tak samo wiec tu sie udalo ;p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
|
|
|
|
cholera a liczylem na koszulke od radia ;]
btw znalazles gdzies na tym polskim puszczanym od tylu ten kawalek ktory mial byc do przodu ?;D iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jak będą koszulki, to Ci ją załatwię. Na ten moment po prostu nie ma.
CYTAT btw znalazles gdzies na tym polskim puszczanym od tylu ten kawalek ktory mial byc do przodu Czy możesz raz jeszcze sprecyzować? PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
hehe ale wycyganilem ^^
CYTAT Jeżeli ludzka mowa zostanie nagrana, a następnie odtworzona od tyłu, pośród bełkotu w regularnych interwałach usłyszeć można bardzo wyraźne oświadczenia. Ograniczają się one zazwyczaj do krótkich zdań, niemal zawsze są powiązane z tym, co mówi dana osoba "do przodu". Najprawdopodobniej jest to naturalna część ludzkiej mowy. o ten fragment z linka mi chodzilo :-) iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Tak się właśnie domyślałem, że o to chodzi, ale wolałem się upewnić.
Niczego się nie doszukałem w tym fragmencie. Być może dlatego, że to fragment jakiejś reklamy, a więc sztuczny tekst. Zresztą, podziwiam ludzi, którzy dosłuchają się czegokolwiek zrozumiałego poród takiego bełkotu i przypiszą w miarę logiczne słowa, jak np. w tej piosence PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
pewnie im wiecej w siebie wlewa tym lepiej tlumaczy ;-)
|