|
|
|
Niektórym się podoba i imponuje. Mnie jakoś nie. Ale o gustach się nie dyskutuje |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Niektórym się podoba i imponuje. Mnie jakoś nie. Ale o gustach się nie dyskutuje Tylko czym miał zaimponować? chamstwem wypowiedzi poalkoholowych? czy może leżeniem na ulicy w gaciach? Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nachlał się i tyle
co oh_yea chciał osiągnąć tym wątkiem ?? |
|
|
|
|
CYTAT co oh_yea chciał osiągnąć tym wątkiem ?? chciałem pokazać kogo reprezentuje |
|
|
|
|
Kto nigdy nie był pijany niech pierwszy rzuci kamieniem
Jeśli musiałbym wybierać między nim a moherowymi fanatykami spod krzyża to nie miałbym dylematu ;) *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
oto krótkie CV, "młodego i wykształconego" z wielkiego miasta, Dominika T
1. Edukacja zakończona po pierwszej klasie liceum 2. Dwa wyroki w zawieszeniu - jeden za narkotyki, drugi za rozbój 3. Cztery lata leczenia na schizofrenię paranoidalną 4. Stwierdzony zespół ADHD 5. Do dziś, jak przyznaje, ma problem ze spójnym składaniem myśli 6. W wolnych chwilach układa muzykę. Najbardziej lubi trans wzięte z: przekroj.pl |
|
|
|
|
Ale dlaczego o nim piszesz? Czy on kandyduje na radnego w Stalowej?
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Ostatni prawy na liście sprawiedliwych - www.lukaszdurek.pl
|
|
|
|
|
Na filmie tego geniusza także można zobaczyć. "Kibole" przy tych typach to aniołki. Skąd tyle nienawiści? A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|