|
|
|
Jakim dniem w szkole jest piątek 12 listopada?Ja pracuje w trójce i mam zajęcia bez dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podobno jest to NORMALNY dzień pracy ...
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
12 listopada w szkole jest normalnym dniem pracy, chyba że dyrekcja zdecyduje inaczej, tj. np. jak u nas w szkole ten dzień jest dniem wolnych, ale trzeba go odrobić w określonym terminie, w sobotę
|
|
|
|
|
U mnie w szkole to dzień wolny i nie odrabiamy go. Dyrekcja ustaliła go jako jeden z sześciu wolnych dni w podstawówkach. Oczywiście musimy zapewnić opiekę dzieciakom, jeśli przyjdą do szkoły.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
W mojej szkole(podstawówka i gimnazjum) 12-ty jest dniem wolnym od nauki-ale tylko dla dzieci.Nauczyciele i pracownicy normalnie przychodzą do pracy.Tak jak pisze ziuta,może to być ustalony,wolny dzień-jeden z 6-ciu dodatklowych w tym roku szkolnym.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|