|
|
|
Witam, chciałabym zapytać osoby zorientowane czy też mieszkańców Stalowej: gdzie można znaleźć cukiernię lub miejsce, gdzie można kupić kawałek dobrego ciasta w przystępnej cenie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cukiernie: alicja, katarzynka, pod telegrafem, a dla wycieczkowych w gorzycach z cukierni motycze
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
W City Parku . Ogólnie w każdej cukierni coś się znajdzie za mniejsze czy większe pieniądze.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Kiedyś najlepsze ciasto i kawa były w tle :(
City Park jest ok, mają lepsze i gorsze produkty... ale i tak obecnie najsmaczniejsze chyba. Najlepiej sobie coś upiecz. |
|
|
|
|
Właśnie mieszkam tutaj tymczasowo i nie mam jak upiec bo nie mam piekarnika. Dziękuję za odpowiedzi.
|
|
|
|
|
City park ewentualnie Katarzynka koło Video Maxa
dla każdego coś się na pewno znajdzie |
|
|
|
|
Dzięki
|
|
|
|
|
Ja polecam Katarzynkę, jedna na Popiełuszki, a druga na Komisji. Pyszne ciasta.
|
|
|
|
|
Ja pieke bardzo dobre ciasta
|
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam Katarzynkę, jedna na Popiełuszki, a druga na Komisji. Pyszne ciasta. Chętnie tam pójdę i zobaczę dziękuję za wskazówki. znalazlam nawet stronę tej cukierni: www.cukiernia.com/ofirmie.html |
|
|
|
|
CYTAT Ja pieke bardzo dobre ciasta A tak domowo czy też na zamówienie? |
|
|
|
|
Ja tylko dla mojego misia-pysia
|
|
|
|
|
CYTAT Ja tylko dla mojego misia-pysia Rozumiem |
|
|
|
|
Moja mama np zajmuje sie pieczeniem ciast na różne okoliczności ;)
:) |
|
|
|
|
piekarnia turbia robi super ciacha,,i np, na weselicho bardzo w krótkim terminie,,mają sklep z ciastkami pomiędzy hala targową a dużym społem,, w dawnym=nazwa= pionier?!?!?!?!?!POLECAM POLECAM POLECAM robili na wesele mojej rodzinki ateraz jeśli mamy ochotę to tylko tam kupujemy,,,SMMMMMACZEGO!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Właśnie mieszkam tutaj tymczasowo i nie mam jak upiec bo nie mam piekarnika. Dziękuję za odpowiedzi. Są takie ciasta gdzie nie musisz mieć piekarnika. Np Rafaelo na herbatnikach albo krakersach. Zamiast biszkoptu użyj herbatników i do tego jakąś fajną masę zrób. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Kitten87 a gdybyś chciała jakiś torcik w oryginalnym kształcie lub smaku to daj znać;)
|
|
|
|
|
CYTAT piekarnia turbia robi super ciacha,,i np, na weselicho bardzo w krótkim terminie,,mają sklep z ciastkami pomiędzy hala targową a dużym społem,, w dawnym=nazwa= pionier?!?!?!?!?!POLECAM POLECAM POLECAM robili na wesele mojej rodzinki ateraz jeśli mamy ochotę to tylko tam kupujemy,,,SMMMMMACZEGO!!!!!!!!!! Poszukam, dziękuję za polecenie |
|
|
|
|
CYTAT cukiernie: alicja, katarzynka, pod telegrafem, a dla wycieczkowych w gorzycach z cukierni motycze Dodam do listy poszukiwania |
|
|
|
|
CYTAT W City Parku . Ogólnie w każdej cukierni coś się znajdzie za mniejsze czy większe pieniądze. W City Parku też poszukam. Chodzi mi nie tyle o coś ekskluzywnego, lecz miejsca gdzie można kupić kawałek dobrego ciasta (np. do herbaty lub poczęstować gości) za niewielkie pieniądze (jestem studentką...) |
|
|
|
|
CYTAT City park ewentualnie Katarzynka koło Video Maxa dla każdego coś się na pewno znajdzie Na pewno jak przejdę tych kilka miejsc coś wybiorę Dziękuję wszystkim za Wasze polecenia. |
|
|
|
|
Cukiernia MOTYCZE jest już przy kinie BALLADA obok sklepu z butami. Dość duży wybór ciast, ale czy dobre trudno powiedzieć. Najlepsze to te, które są upieczone w domu.
|
|
|
|
|
a nie chodzi ci czasem o dopalacze
|
|
|
|
|
obok VIP PERFUMERI otwarta jest nowa cukieria MOTYCZE
wydaje mi sie że ceny przystepne i na miejscu tez mozna coś z kawą zarzucic |
|
|
|
|
Tak,bardzo miło w tych nowych "Motyczach" koło Ballady.Można spróbować kawałeczek na miejscu i kupić to które posmakuje do domu.Na miejscu szczególnie polecam czekoladę na gorąco.Orgazm smakowy
|
|