|
|
|
Planuje w tym roku wybrać się gdzieś na sylwestra w Stw . Są już jakieś plany ,gdzie ,jak i po ile są organizowane??Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączam się do pytania W tym roku udało Nam się z Mężem odłożyć kasę na sylwestra, chce chociaż raz w życiu gdzieś wyjść na bal
MY.......................................... |
|
|
|
|
Dalej nic nie wiadomo ?? co w Stalowej będzie się działo??Pozdrawiam
|
|
|
|
|
W Indygo 450 zł od pary w tym alkohol bez ograniczeń.
|
|
|
|
|
Trochę taniej by się przydało ale jeszcze się zobaczyczekam na więcej
|
|
|
|
|
Dzięki za info dot Indygo podoba mi się ten lokal, ale patrząc na wystrój wiedziałam, że będzie drogo, teraz już wiem jaka cena, dziękuję
|
|
|
|
a ja zachęcam w Janowie Lub.
|
|
|
|
|
A jakie ceny w Janowie??
|
|
|
|
|
ja zapraszam do De Gusto 330 zl od pary jedzenie pyszne bez limitu tylko 0,5 l wodki na pare KLIMAT SUPER !!!
|
|
|
|
|
CYTAT ja zapraszam do De Gusto 330 zl od pary jedzenie pyszne bez limitu tylko 0,5 l wodki na pare KLIMAT SUPER !!! Zespol czy dj? :) |
|
|
|
|
Janów lubelski 400 zł w tym 5 posiłkow gorących i do tego jeszcze cos pieczonego ma wjechac na sale oczywiscie z dziczyzny
ROMA -420 OLIMPIA -380 SŁONECZNA- 330 |
|
|
|
|
Tylko naprawdę jeśli ktoś pisze ofertę jakiejś knajpy niech pisze przy okazji czy DJ czy zespół bo to jest ważne wg mnie,
bo impreza z dj'em jest o wiele tansza Ja jednak wole zespół. :) |
|
|
|
|
Maja widzę ze masz informacje to muzę napiszesz coś bardziej szczegółowo o planach jakie maja te knajpy na sylwestrapozdrawiam
|
|
|
|
|
No dobra a gdzie jest De Gusto? jest dj czy zespół? Tez wolałabym zespól i ile jest ciepłych posiłków? Pozdrawiam
|
|
|
|
NON SERVIAM |
|
|
|
|
Witam De Gusto jets na miejscu dawnej Tawerny czyli na edukacji a na sylwku ma być orkiestra
menu proponuje 3 gorace kolacje , na kazdym stole zimne przystawki, osobny stól wiejski , osobny stol slodki wraz z winem + napoje zimne na kazdym stoliku pozdrawiam :* |
|
|
|
|
Witam,
Wiecie może jak przedstawia się sytuacja sylwestra w Janowie Lubelskim ? Oczywiście chodzi mi tutaj o jedzenie, atrakcje, orkiestrę ? Byłabym wdzięczna jeśli ktoś posiada takie informację. |
|
|
|
|
[cytat]Janów lubelski 400 zł w tym 5 posiłkow gorących i do tego jeszcze cos pieczonego ma wjechac na sale oczywiscie z dziczyzny]
Prosze tutaj jest wzmianka o Janowie Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Podobno w Ciemnym Kacie ma byc jakas impreza pod chmurka - slyszeliscie cos ?
|
|
|
|
|
"Zapraszamy na Szampańskiego Sylwestra do klubu Planeta. Przygotowaliśmy dla was moc atrakcji,
aby ta wyjątkowa noc pozostała na długo w pamięci. Zapewniamy wspaniałą kuchnię z daniami gorącymi a także szwedzki stół. Szczegółowe menu poniżej. W tym roku po raz pierwszy dowozimy gratis na imprezę sylwestrową ( z terenu Stalowej Woli i musi być min. 4 osoby). Odpłatność wynosi 290zł za parę, istnieje możliwość zapłaty w dwóch ratach. Jeśli jesteś singlem również zapraszamy - odpłatność 145zł za osobę. Istnieje możliwość rezerwacji sylwestra bez wychodzenia z domu. Wystarczy skontaktować się z nami telefonicznie, uzgodnić która loża i na ile osób i dokonać wpłaty na konto. " Informacja ze strony Planety Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT \"Zapraszamy na Szampańskiego Sylwestra do klubu Planeta. Przygotowaliśmy dla was moc atrakcji, aby ta wyjątkowa noc pozostała na długo w pamięci. Zapewniamy wspaniałą kuchnię z daniami gorącymi a także szwedzki stół. Szczegółowe menu poniżej. W tym roku po raz pierwszy dowozimy gratis na imprezę sylwestrową ( z terenu Stalowej Woli i musi być min. 4 osoby). Odpłatność wynosi 290zł za parę, istnieje możliwość zapłaty w dwóch ratach. Jeśli jesteś singlem również zapraszamy - odpłatność 145zł za osobę. Istnieje możliwość rezerwacji sylwestra bez wychodzenia z domu. Wystarczy skontaktować się z nami telefonicznie, uzgodnić która loża i na ile osób i dokonać wpłaty na konto. \" Informacja ze strony Planety ale juz pewnie wszystkie bilety wykupione. Moze przy odrobinie szczescia bedzie mozna kupic u konikow pod hala targowa |
|
|
|
|
Wystarczy zadzwonić i zapytać albo podczas szalonej zabawy weekendowej podejść i dowiedzieć się jak jest z biletami.
Koniec języka za przewodnika. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Groszku jakbym byla facetem to umowilabym sie z toba na kawe
|
|
|
|
|
Groszku jakbym byla facetem to umowilabym sie z toba na kawe
|