NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
1 2 »
Lekarz Marek Hołobut ????, Czy to dobry LEKARZ ?
ff
Wysłany: 13 Lis 2010r. 21:58  
Ostatnio słyszałem od ludzi z mojego otoczenia że lekarz ten dziwnie się zachowuje względem swoich pacjentów.
Chodzi mi o to co mówi i czy to nie jest obraźliwe a nawet
karygodne.
Prosze o komentarze w tej sprawie.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Lis 2010r. 21:58  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lis 2010r. 22:12  
Jego ojciec operował mojego Ojca na "ślepą" kiszkę w 1955 roku i mój Ojciec zmarł...po tej operacjii!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 16:08  
Powiem tak własnie zmieniłem lekarza tego pana już niechce widziec stracił pacjęta za to co powiedział i na dodatek nieprzebadał to wszystko szkoda słów na tego lekarza

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 20:10  
Zawsze w gabinecie kadzidełka się palą. Podobno lubi wypić.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 22:37  
CYTAT
Jego ojciec operował mojego Ojca na \"ślepą\" kiszkę w 1955 roku i mój Ojciec zmarł...po tej operacjii!

To cios poniżej... no kurna w same jaja.
Nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie mów nic

Jego ojciec operował mnie na /"ślepą"/ kiszkę w 78 roku i zyję... Uratował życie mojemu bratu po wypadku...

to nie było tematem postu.
A teraz o panu Marku.
Byłem jego pacjentem... Jest po prostu niemiły, gburowaty i nie wychodzi na przeciw potrzebom pacjentów. Mam prawo zmiany lekarza, to zmieniam. Każdy sam ocenia co i kto dla niego dobry. Po co zaraz na forum???
I to wszystko.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 08:42  
Witam .
Jeżeli uważacie doktora Hołobuta za gbura to pogadajcie chwilę z Golą. Przy tym człowieku doktor Marek to porządny chłop.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 20:49  
Jestem pacjentka Pana Marka i nigdy nie zachowal sie negatywnie wrecz przeciwnie bardzo mily lekarz.Nie mozna oczerniac nikogo tym bardziej pisac ze pije alkochol jest to totalna bzdura wymyslona.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 21:55  
Ja również jestem pacjentem Pana Doktora i dziwię się negatywnym opiniom jakie tutaj widzę. Leczę się u Niego już jakiś czas i nigdy nie widziałem w Nim gbura wręcz przeciwnie: miły człowiek, do pogadania i do rany przyłóż. No ale każdy może mieć własną opinię, a że forum "zapewnia anonimowość" to znajdzie się zawsze ktoś taki, kto obsmaruje porządnego człowieka. Tyle w tym temacie bo ile ludzi - tyle opinii.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 22:29  
Również bywałem jego pacjentem i nie moge powiedziec złego słowa o nim . Może nie macie poczucia humoru i nie podchodzicie do tego z dystansem jak "niby " się odnosi. Spoko kolo umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 19:33  
Nie zgadzam się z negatywna opinią o dr. Marku .Doskonale zdiagnozował mojego męża (stan przedzawałowy)dzięki czemu znalazł się szybko w szpitalu na kardiologii inwazyjnej. W tej chwili mąż cieszy się dobrym zdrowiem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 19:48  
No napić to on się lubiiiiiiii

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 20:32  
a kto sie nie lubi napic? Chyba jest czlowiekiem jak kazdy !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 20:36  
CYTAT
a kto sie nie lubi napic? Chyba jest czlowiekiem jak kazdy !

Punia ale nie w pracy - a z miejsca mógłbym rzucić minimum 3-ma nazwiskami naszych spacjalistów którzy bardzo lubią i to w godzinach pracy - chyba sama nie cchiałabyś miec z kims takim do czynienia chytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 20:54  
Byle nie w pracy. W przychodni pod hutą, jest taki jeden, co często chodzi na bani.

Co do tego lekarza - na szczęście to nazwisko pierwszy raz słyszę. Co się dzieje z tą naszą służbą zdrowia? Diagnozę trzeba z nich końmi wyciądać, wszyscy chcą prywatnie.....

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 22:17  
Bylem jego pacjente i wiecej juz nie bede robil problemy z kazdej sprawy ktora mialem do tego trzeba bylo sie prosic..

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2011r. 23:07  
Widzę, że mirek i dżerzi (celowo z małej litery, ponieważ mniejszych nie było) to dwa chodzące alkomaty. Chłopaki siedzą na zasiłku całymi dniami w domu i zaczynają rozliczać lekarzom promile. Jeden i drugi "znają" takich którzy lubią wypić w czasie pracy. Ja "znam" minimum 3 aktorki z Hollywood ale nie będę rzucał nazwiskami. Panowie, gdybyście pracowali... ciekawe ile razy skacowani pojawilibyście się w pracy. Obstawiam, że sporo. Jak każdy z nas.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 08:41  
CYTAT
Widzę, że mirek i dżerzi (celowo z małej litery, ponieważ mniejszych nie było) to dwa chodzące alkomaty. Chłopaki siedzą na zasiłku całymi dniami w domu i zaczynają rozliczać lekarzom promile. Jeden i drugi \"znają\" takich którzy lubią wypić w czasie pracy. Ja \"znam\" minimum 3 aktorki z Hollywood ale nie będę rzucał nazwiskami. Panowie, gdybyście pracowali... ciekawe ile razy skacowani pojawilibyście się w pracy. Obstawiam, że sporo. Jak każdy z nas.

(L)ucuś jestem abstynentem - więc jak zwykle samotnymi wieczorami wypisujesz bzdety na swoim poziomie - co to za porównanie z aktorkami ? zaklopotany Od lekarza zależy zdrowie i życie pacjentów i jeżeli wg Ciebie to normalne to życzę Ci tylko takich wizyt potluczony
Nie musze byc chodzącym alkomatem by o tym wiedzieć...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 12:38  
Nie rozumiem o co Wam chodzi jeżeli pije poza godzinami to przecież jest dorosły,jeżeli po przychodniach pałętają się pijani lekarze to jaki problem powiadomić anonimowo policję,przecież dziś prawie każdy ma telefon przy sobie.To nie jest kablowanie to jest ochrona innego pacjenta przed być może mordercą

Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 12:45  
CYTAT
Nie rozumiem o co Wam chodzi jeżeli pije poza godzinami to przecież jest dorosły,jeżeli po przychodniach pałętają się pijani lekarze to jaki problem powiadomić anonimowo policję,przecież dziś prawie każdy ma telefon przy sobie.To nie jest kablowanie to jest ochrona innego pacjenta przed być może mordercą

Adam1 ja o tym pisze - ale widzisz ,że (L)ucuś nie robi sobie z tego problemu a nawet uważa to za norme - bo przciez kto z nas nie chodzi/ł naprany czy też skacowany do pracy ? zaklopotany
Ps. nie interesuje mnie czy ktoś pije, pił poza pracą - jego życie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 12:56  
Lucky_Luk czy będąc lekarzem,kierowcą,pilotem,maszynistą itp.można w ogóle przychodzić na kacu?Jeżeli uważasz,że tak to jesteś w najlepszym przypadku d.....m.Ogarnij się troszkę człowieku i czytaj to co piszesz.

Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 18:14  
lucuś to taki wioskowy fermentator -napisze toto cokolwiek, byleby było kontrowersyjne - olewajcie to. Nie ma sensu dyskusja z kimś, kto nie ma własnego zdania i jedyne czym się zajmuje, to krytykowaniem wypowiedzi innych.

Lekarz nie ma prawa pić w pracy, ani być w czasie pracy pod wpływem alkoholu. Jesli tozrobi choć raz, powinien zostać zwolniony z pracy i pozbawiony prawa do wykonywania zawodu.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 19:52  
CYTAT
powinien zostać zwolniony z pracy i pozbawiony prawa do wykonywania zawodu.

Mało kiedy do tego dochodzi - sprawa musi byc bardzo powazna i rozdmuchana na wszystkie mozliwe strony przez media - inaczej taki ktos nie dostanie nawet nagany - znam gorsze przypadki..ale szkoda gadać chytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 20:01  
Niestety - o takich sprawach - jak i o tzw "błędach lekarskich" decydyją inny lekarze. A wiadomo - lekarz lekarzowi krzywdy nie zrobi. Oczywiście w sprawach ewidentnych - ktoś od czasu do czasu musi zostać rzucony na porzarcie - tak dla utrzymania pozorów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 22:25  
JerseyShore: (L)ucuś jestem abstynentem

Cóż, nie każdy jest idealny...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 22:41  
Lucuś sorry zapomniałem ,że Ty walisz browce po 150 zł za puche sciana
Ale sam widzisz ,że nie ja jeden sie nie zgadzam z Twoja teorią i byciu nawalonym, skacowanym w godzinach pracy - nieważne czy to lekarz, policjant czy sprzedawca całus

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »