NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
« 1 2
Lekarz Marek Hołobut ????, Czy to dobry LEKARZ ?
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 22:47  
Ok. Dajesz te nazwiska minimum 3 lekarzy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 22:47  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 22:49  
CYTAT
Ok. Dajesz te nazwiska minimum 3 lekarzy.

Szach mat good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 22:51  
lucek "ośle" w podchody to ty sie baw ze swoimi dziećmi - o ile chcą sie z toba w cokowliek bawic sciana - ja nie rzucam nazwiskami - bo jak napisalem -"gdybym chial" ..a nie gdy mi osiołek lucek będzie kazał, i love u man całus

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 23:09  
Dzierzi, wiec przestań pier*olic. Skoro zarzucasz lekarzom pijaństwo, później piszesz że takie przypadki trzeba nagłaśniać... rzuć nazwiskami tych specjalistów. Myślę, że ten twój tysiak dziennie dochodu nie wystarczyłby na adwokata...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 23:14  
Ahh lucek co do tysiaka dzis było więcej - rozmowy na szczycie - dwie piękne interwencje zaliczyłem potluczony
Ja znam te nazwiska i znam tych ludzi - i choćby dlatego nie rzucam nimi - i uwierz mi ,że na żadnego adwokata nie musiałbym wydac ani grosza umiech - zapomniales ze mam znajomosci - w służbie zdrowia także ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 23:40  
Czyli znasz się z tymi trzema lekarzami-pijakami. A teraz pomyśl sobie, co myślą ci trzej lekarze czytając to forum i twoje wypowiedzi. Niby anonimowo, ale już wiedzą, że ich "przyjaciel" dzerzi, opisuje na forum pijaństwo w instytucji w której sam ma znajomości. Podejrzewam, że po przeczytaniu tego przez nich, stajesz się dla nich zwykłą ciotą.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 23:46  
Lucek widocznie Mirek ma racje - nie ma sensu na Ciebie tracic czasu - w tym sie z nim zgadzam - wypisujesz farmazony o poziomie - a sam reprezentujesz totalne dno - dlatego jeden z nas musi byc mądrzejszy i olac tego drugiego jelenia - dawałem Ci fory i powody byś na takiego wyszedł i mnie olał - cóż - robie to ja - powodzenia w życiu Ci życze.
Pzdr.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2011r. 23:58  
Szach Mat. Dzięki za dyskusję umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 08:06  
CYTAT

Ja znam te nazwiska i znam tych ludzi - i choćby dlatego nie rzucam nimi - i uwierz mi ,że na żadnego adwokata nie musiałbym wydac ani grosza umiech - zapomniales ze mam znajomosci - w służbie zdrowia także ok

Chronisz być może trzech morderców,bo jak można nazwać pijanego lub na kacu lekarza w pracy?Myślę,że za bardzo popuściłeś wodze fantazji w tej dyskusji.

Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 08:15  
CYTAT
Byle nie w pracy. W przychodni pod hutą, jest taki jeden, co często chodzi na bani.

Adam1 - to nie mój cytat - prześledź temat i zobacz kto się tak wypowiedział - ja nie napisałem ani gdzie ani kto to taki - napisałem ,że znam a nie znam "się" z nimi - ale jak ktos jest ciamniakiem to wypisuje bzdury - takie rzeczy słychać od osób 3-ich...nikogo nie chronie - poniewaz gdyby sytuacja dotyczyła stricte mojej osoby byłoby inaczej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 08:35  
CYTAT

Punia ale nie w pracy - a z miejsca mógłbym rzucić minimum 3-ma nazwiskami naszych spacjalistów którzy bardzo lubią i to w godzinach pracy - chyba sama nie cchiałabyś miec z kims takim do czynienia chytry

Ale ten cytat jest Twój,a ten we wcześniejszym moim poście jest też Twój i kontynuacją tego.

Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 08:40  
CYTAT
CYTAT

Punia ale nie w pracy - a z miejsca mógłbym rzucić minimum 3-ma nazwiskami naszych spacjalistów którzy bardzo lubią i to w godzinach pracy - chyba sama nie cchiałabyś miec z kims takim do czynienia chytry

Ale ten cytat jest Twój,a ten we wcześniejszym moim poście jest też Twój i kontynuacją tego.

Adam1 - i chcesz mi powiedzieć ,że nie znasz zadnego nazwiska ? - bo mi sie wydaje ,że każdy zna tylko się nie wypowiada - wiec to nie ja kogoś chronię - bo jak napisałem sytuacje nie dotyczą sticte mojej osoby - i dlatego nie podałem gdzie i kto.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 08:51  
Nie znam jak bym znał na pewno bym nie przepuścił.Już raz spowodowałem dmuchanie chociaż okazało że się myliłem i uwierz nie omieszkam dalej tego robić.Od tego jest policja żeby sprawdzać takie sygnały.Nie wolno takich ludzi chronić bo wcześniej czy później dochodzi do nieszczęścia,a Ty to robisz.Podaj nazwiska na pw a gwarantuję,że jeśli się nie mylisz to usłyszysz o nich w niedługim czasie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 09:03  
Adam1 już Ci napisałem - sytuacja nie dotyczy stricte mnie - gdyby mnie dotyczyła i byłbym przyjmowany przez takiego lekarza to byłoby inaczej i sam bym potrafił to załatwić - a skoro i Ty się myliłeś to ja też na 100% nie moge wierzyc ludziom którzy tez nie zareagowali a sytuacji powiedzieli - nie ja jestem od tego.
Ps. jeżeli ktoś - kogo cytat Ci podałem - widac ,że wie o kim sie wypowiada poniewaz stwierdził tez gdzie przyjmuje to pytaj jego a nie mnie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 09:12  
Wykręcasz teraz kota ogonem to Ty pisałeś o trzech lekarzach,Na przyszłość nie pisz co ślina na język przyniesie żeby zabłysnąć w temacie tylko się troszkę zastanów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 09:17  
CYTAT
.Już raz spowodowałem dmuchanie chociaż okazało że się myliłem

Adam1 - to Ty to napisałeś - a skoro sie myliłes to pewnie nie miałes pewności i sytuacja nie dotyczyła Ciebie - tak jak i mnie - dlatego ja nie robie żadnego "dmuchania" - proste - a jak nie rozumiesz to trudno - i tyle w tym temacie.
Pzdr.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 15:32  
Dzerzi już sam sobie zaczyna sikać po nogawce.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 23:13  
CYTAT
Dzerzi już sam sobie zaczyna sikać po nogawce.

Dokładnie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 23:16  

Jak wiecie ze sa lekarze ktorzy lubia byc w pracy na podwojnym gazie to czemu nikt z tym nic nie zrobi. Jak pojdziesz do takiego lekarza-delikwenta i wyczujesz won alkoholu dzwon na policje a oni sie juz nim zajma a nie bedziecie sie bawic w podchody tutaj. A bez zadnych dowodow nie ma co nikogo oczerniac bo latwo jest komus etykietke przykleic.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2011r. 23:26  
Właśnie o tym pisałem,że wezwałem policję i się myliłem.Przyjechali sprawdzili i nawet oddzwonili,że wszystko jest ok mimo,że mam zastrzeżony numer i żadnej kary za bezpodstawne wezwanie nie zapłaciłem.Zachęcam do wykonywania takich telefonów.

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »