|
|
|
Jak rodowita mieszkanka Stalowej Woli chciałabym w zbliżających się wyborach samorządowych poprzeć kandydaturę Pana Wojciecha Adamczyka okręg nr 3,miejsce nr 10 na liście Komitet Wyborczy Wyborców Andrzeja Szlęzaka . Nasze miasto potrzebuje młodego i świeżego spojrzenia na problemy które się w nim znajdują. Pan Wojciech Adamczyk mimo swojego młodego wieku jest osobą niezwykle kompetentną, wytrwałą o niezwykle dojrzałym podejściu do życia. Dzięki temu jestem przekonana że mój głos który oddam na niego przyczyni się do zmian na lepsze. Aby każdemu kto ze Stalową Wolą jest związany żyło się lepiej!!!!!!1.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jak rodowita mieszkanka Stalowej Woli chciałabym w zbliżających się wyborach samorządowych poprzeć kandydaturę Pana Wojciecha Adamczyka okręg nr 3,miejsce nr 10 na liście Komitet Wyborczy Wyborców Andrzeja Szlęzaka . Nasze miasto potrzebuje młodego i świeżego spojrzenia na problemy które się w nim znajdują. Pan Wojciech Adamczyk mimo swojego młodego wieku jest osobą niezwykle kompetentną, wytrwałą o niezwykle dojrzałym podejściu do życia. Dzięki temu jestem przekonana że mój głos który oddam na niego przyczyni się do zmian na lepsze. Aby każdemu kto ze Stalową Wolą jest związany żyło się lepiej!!!!!!1. Widać na forum, ze znalazłaś już właściwy temat więc po co sięp powtarzasz i spamujesz? |
|