|
|
|
czy korzystał ktoś z was usług firmy zajmującej sie dezynsekcją??czy metody takich firm tepienia robactwa sa skuteczne i mniej wiecej jak cenowo to wyglada??? Niestaty problem robacta a dokladnie pluskwy zwanej rowniez pluskawa łóżkową dotknął i mnie, ostanio duzo sie slyszy o pladze tego czegos co gryzie po nocach i jest ciezkie do wytepienia, niestety w sklepach ciezko dotac jakie kolwiek praparaty tepiace takie robactwo, bardzo prosze o opienie bo zycie z tymi robaczkami jest naprawde uciazliwe, czy was tez dotknal taki problem???jak sobie z nim radzicie??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
my mielismy ten sam problem dostalismy od tapicera wraz z nowym obiciem niespodzianke. zadne srodki niepomagaly, wiec zdecydowalismy sie na dyznsekcje pierwsza niepomogla druga tak samo,dopiero gdy wyrzucilismy wszystkie lozka i kolejna dezynsekcja i jak do tej pory odpukac, ale mamy spokoj.Dezynsekcje robil nam Edward Śmierzyński
tel. (15) 844 07 32 kom. 669 200 580 |
|
|
|
|
wczoraj wlasnie mielismy przeprowadzona dezynsekcje przez pana Śmierzyńskiego, mam nadzieje ze po tym zabiegu zniknie to robactwo, a z skad ono sie wzielo nie mam pojecia, łózko od razu poszlo do wyrzucenia, strach teraz kupowac nowe łóżko, narazie czekamy na efekty,
|
|
|
|
|
życze powodzenia.
wiem jakie to było uciążliwe .. |
|
|
|
|
Brzydko to wygląda że pierwszym moim postem jest " reklama" ale jest firma działająca na terenie całej Polski w zasadzie , zajmująca się dezynfekcją dezynfekcja i deratyzacją , również monitoringiem .Czlowiek pracujący w HACCAP-raz w miesiącu zawsze jest w Stalowej + potrzeba - nr tel.664437128
|
|
|
|
|
tak tak jest to uciazkiwe i nie polecam nikomu
|
|