|
|
|
Może ktoś z was wie kiedy otworzą sklep "BUTIK YOUR NEW STYLE" w City Parku na piętrze ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na piętrze w City Parku? To tam jest jeszcze miejsce? Czy może coś się zmieniło (wszak dawno już tam nie byłam )
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Zamiast sklepu na rogu od strony schodów (nie wiem jak się nazywał) powstaje właśnie ten sklep butik
|
|
|
|
|
A, no widzisz, taka "zacofana" jestem
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Nowy butik ,na rogu i na pietrze? przeciez tam jest Sisters Point,czyzby likwidowali?
|
|
|
|
|
Jeśli już mowa o nowopowstałych butikach w naszej Stalówce, to był ktoś w tym butiku/outlecie nowym na Okulickiego tam gdzie kiedyś były suknie ślubne? Widziałam na ich blogu, że mają jakieś amerykańskie ciuchy abecrombie i victorias secret i jakieś buty. Jak ktoś był to dajcie znać czy warto tam iść.
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli już mowa o nowopowstałych butikach w naszej Stalówce, to był ktoś w tym butiku/outlecie nowym na Okulickiego tam gdzie kiedyś były suknie ślubne? Widziałam na ich blogu, że mają jakieś amerykańskie ciuchy abecrombie i victorias secret i jakieś buty. Jak ktoś był to dajcie znać czy warto tam iść. ]Tam co jest era? Nic interesującego. Rzeczy sprzed conajmniej dwóch sezonów. Na szmateksach lepsze się wygrzebie. A ten BUTIK YOUR NEW STYLE to coś ciekawego oferuje? Już znalazłam: http://www.butik.net.pl/ |
|
|
|
|
no właśnie nie tam, tam już byłam parę razy. Chodzi mi o ten "papilionbutik" tam gdzie jest ta agfa i amplico czy coś takiego, wzdłuż wiaduktu. Wiesz co jest jakiś blog na blogspocie, ja mam ich na facebooku i widziałam tam zdjęcia ciuchów i butów.
|
|
|
|
|
mnie też zaprosili na facebooku ten butik papilion, nie byłam tam jeszcze ale fajnie, że można się dowiedzieć co tam jest i za jaką cenę z samych zdjęć, które tam umieszczają, dobry pomysł
|
|
|
|
|
Hej ja bylam w rzeszowie w butiku i powiem wam ze maja ciuchy tanie i modne uwazam ze pomysl otworzenia go w stalowej woli jest dobry 3mam kcuki!
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
a ja sobie kupiłam dwie pary butow tam obok wiaduktu w papilion i sa takie oryginalne ze jestem bardzo zadowolona, bo malo kto ma takie. a mnie tez zaprosili na facebooka
Oranż Ada |
|
|
|
|
W najbliższą sobotęotwarcie tego butiku w city, wczoraj tam byłam i sa plakaty na drzwiach city.
|
|
|
|
|
a kiedy bedzie tam ola szwed bo wiem ze w czwartek ale o ktorej.?
|
|