|
|
|
Mam do wykonania nieciekawa, ale oczywiście płatną prace chodzi o wysprzątanie mieszkania w bloku w którym niestety jest straszny fetor robaki itd.Jeżeli był by ktoś chętny proszę o informacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba do takiej pracy to powinnaś firmę wynająć. Nie boisz się, że ktoś "tak z ulicy" może się zatruć??
www . clean 24 . net / (sorry za spacje ale widzę, że wszystko co ma w domenie net jest zaspamowane grrrr) http://www.wash.pl/ |
|
|
|
|
Tyle ze ja szukam chetnej jakiejs osoby nie firmy dobrze zaplace.
|
|
|
|
|
Osoba do posprzątania nie pozbędzie się nieprzyjemnych zapachów. Popsikanie brisem nie wystarczy. Tutaj trzeba użyć ozonowania, a co za tym idzie zatrudnić odpowiednią firmę która się tym zajmie.
Firma która pomoże z zapachem: ozonowanie. net .pl, jeśli chodzi o sprzątanie to podaj swój numer na pewno się odezwą chętni Pozdrawiam. |
|
|
|
|
On wyraźnie napisał że szuka "murzyna" do czarnej roboty. Na czarno rzecz jasna, a jak się zatruje to do widzenia, nie znam tego człowieka. Fachowcy kosztują, lepiej dziadować i oszczędzać na czym się da. Typowy podkarpacki pracodawca
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
CYTAT On wyraźnie napisał że szuka \"murzyna\" do czarnej roboty. Na czarno rzecz jasna, a jak się zatruje to do widzenia, nie znam tego człowieka. Fachowcy kosztują, lepiej dziadować i oszczędzać na czym się da. Typowy podkarpacki pracodawca raczej typowy polski pracodawca . A to inni mieszkancy sie nie burza z powodu smrodu ? . Na żadanie wspolnoty spoldzielnia by to usunela |
|
|
|
|
Nie zawsze musi być na czarno można podpisać umowę zlecenia o dzieło nie widzę najmniejszego problemu. Praca jak praca dobrze płatna ,ale nie dla każdego, a o zatruciu czymkolwiek nie ma mowy !!!
|
|
|
|
|
Odezwij się na prv i napisz szczegóły albo podaj jakiś kontakt.
|
|
|
|
|
pani szuka pracowników, nie widzę w tym nic złego, ale jakiś nr telefonu mogłaby podać
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
chętnym podaje numer telefonu 507397995
|
|