NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
ks. Warchoł i wielka polityka, polityka w kościele
ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 09:13  
"Według sondaży rządzący trzymają się mocno,
Mimo coraz droższego życia, widocznie pieniądze potaniały." oto motto wielkiego pasterza Warchoła z ostatniej niedzieli. i jeszcze dodał "sam sobie się dziwię, że jestem taki łagodny". łagodny? bo coś go hamuje, żeby jeszcze bardziej dołożyć rządzącym? bo nie chce na ołtarzu używać nazwisk innych niż "Jarosław Kaczyński"? mam dość uprawiania polityki w kościele przez tego księdza! rzygać się chce! polityka jest wszędzie, 24h na dobę - w kościele nie chcę słuchać o zamordowanym Marku Rosiaku, o biłgorajskim filozofie, o ekipie rządzącej. Warchole skończ!!

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 09:13  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 11:05  
CYTAT
\"Według sondaży rządzący trzymają się mocno,
Mimo coraz droższego życia, widocznie pieniądze potaniały.\" oto motto wielkiego pasterza Warchoła z ostatniej niedzieli. i jeszcze dodał \"sam sobie się dziwię, że jestem taki łagodny\". łagodny? bo coś go hamuje, żeby jeszcze bardziej dołożyć rządzącym? bo nie chce na ołtarzu używać nazwisk innych niż \"Jarosław Kaczyński\"? mam dość uprawiania polityki w kościele przez tego księdza! rzygać się chce! polityka jest wszędzie, 24h na dobę - w kościele nie chcę słuchać o zamordowanym Marku Rosiaku, o biłgorajskim filozofie, o ekipie rządzącej. Warchole skończ!!

I dlatego przestałem chodzić do igloo :p
Warchoł zawsze tak miał, przed PiSem wychwalał LPR i Rydzyka. Przed wyborami lepiej sobie odpuść kościół jeśli Cię to drażni ;)

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 11:11  
będę chodził do Bazyliki - zero polityki

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 12:39  
do igloo mam z 500 m i tam nie chodze bo i po co sluchac tego pseudo księdza. klasztor o niebo lkepszy

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 17:04  
Lepiej zrobicie jak zostaniecie w niedzielę przed telewizorem. Kiedyś ormowcy, ubowcy nagrywali kazania lub notowali co ksiądz "gadał" i donosili na komendę, ale teraz co wy macie tam do roboty? Nie rozumiem. Przecież was tam nikt nie chce. Nie podoba się to nie idź ,,, jeden z drugim.

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 17:13  
CYTAT
Nie podoba się to nie idź idioto jeden z drugim.

To jest właśnie język miłości smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 17:17  
przecież usunąłem, nie musisz tego eksponować ,,,

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 17:21  
CYTAT
przecież usunąłem, nie musisz tego eksponować ,,,

,,, umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 18:25  
Ale pojawia się tutaj duży problem, niezadowolonych parafian jest bardzo wielu. Tylko jak odwołać proboszcza??

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 19:13  
Jak Jagnienkę u Reymonta...

Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 19:25  
CYTAT
Ale pojawia się tutaj duży problem, niezadowolonych parafian jest bardzo wielu. Tylko jak odwołać proboszcza??
.

Odczułem ten "problem" i skorzystałem z mozliwości wyboru, jadę do klasztoru ewentualnie do Bazyliki. Za krótkie jest życie aby sobie stwarzać nowe problemy umiech

To samo dotyczy tych co narzekają na niedzielną tace, masz wybór, chcesz to dajesz nie chcesz nie dajesz umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 19:42  
CYTAT

Odczułem ten \"problem\" i skorzystałem z mozliwości wyboru, jadę do klasztoru ewentualnie do Bazyliki. Za krótkie jest życie aby sobie stwarzać nowe problemy umiech

To samo dotyczy tych co narzekają na niedzielną tace, masz wybór, chcesz to dajesz nie chcesz nie dajesz umiech

Ale jak ktoś jest w "ewidencji" igloo to przy weselach/chrzcinach itp musi i tak gadać z Warchołem. Poza tym jak chodzą po domach to wpuścisz, bo wszyscy wpuszczają i dasz, bo wszyscy dają. "Świeckie państwo" hehehe ;]

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 19:48  
CYTAT

Ale jak ktoś jest w \"ewidencji\" igloo to przy weselach/chrzcinach itp musi i tak gadać z Warchołem. Poza tym jak chodzą po domach to wpuścisz, bo wszyscy wpuszczają i dasz, bo wszyscy dają. \"Świeckie państwo\" hehehe ;]

A jak inny skaczą w ogien , też to robisz? Mamy na tyle wolnosci w tym kraju ze o takich sprawach mozesz sam decydować. Przechodziłem przez pewne sprawy zyciowe i musiałem mieć zgode ze swojej parafii, stawiałem sprawe otwarcie i nie było żadnego problemu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 22:05  
CYTAT
Jak Jagnienkę u Reymonta...

smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2010r. 23:39  
Zastanawia mnie dlaczego szanowni moderatorzy pozwalają na zachowania szkodników takich jak 21listopad czy commonwealth, którzy nagminnie rozwalają sporą ilość wątków na tym forum swoją durną agitacją polityczną.

Tak BTW, to po skrócie nr nie stawia się kropki. Szczególnie rażące jest to, że kandydatka, którą tak ofiarnie promuje użytkownik 21listopad jest z wykształcenia pedagogiem (sic!)...

Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 00:08  
już leci ban, Cisza za 24 godziny to i nasiliła się mocno aktywność spamerów

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »