|
|
|
wiesz co sie liczy ? Szacunek Ludzi Ulicy :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
~~Wajda | |
|
|
ifeelgood getto to ty masz w majtkach jak se dupy z rana nie podetrzesz wytrzeszu a o ulicy z lamusami sie nie rozmawia
pozdr |
|
|
|
|
|
CYTAT wiesz co sie liczy ? Szacunek Ludzi Ulicy :] Haha, dobre . |
|
|
|
|
CYTAT ifeelgood getto to ty masz w majtkach jak se dupy z rana nie podetrzesz wytrzeszu a o ulicy z lamusami sie nie rozmawia pozdr rowniez pozdrawiam :* iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~Wajda | |
|
|
pozdro dla prb
|
|
|
~~Kaczor | |
|
|
juz po temacie? hehe
|
|
|
~~realista | |
|
|
koniec tematu! bo o czym tu rozmawiac?! za rozance i do kosciola!!
jak Cie kole w oczy lamusie jeden z drugim ze matula szczeniakowi kopsnie na cygary czy szlugi to twoja sprawa!!! mlodziez jest byla i bedzie.Taka czy owaka,lepsza tak niz zacpany smierdzacy hipis!!,ktory zbiera na browar sepiac pod sklepem. W czym taki hipisek jest lepszy od normalnego ziomka spod bloku??? szaleja chlopaki w wieku 16-19lat bo starszym sie juz nie chce i wbijaja na piwko do knajpy!! ale co o zyciu moze wiedziec ktos kto cale swoj marny zywot postepowal tak jak pan bog nakazal.! |
|
|
~~peja | |
|
|
CYTAT a chu*j wam w Du*e !!!!!!!!
PRB RODZINA !!!! |
|
|
~~tomek | |
|
|
Wszystkim mocarnym blokersom polecam odcinki nagrane przez jakze uwielbianych przez Was autorow. Sama prawda, czesto dla Was bolesna. W temacie polecam ten http://pl.yo(...)y7BQklQY chociaz i reszta zasluguje na uwage i chwile refleksji.
|
|
|
|
|
|
CYTAT lepsza tak niz zacpany smierdzacy hipis!!,ktory zbiera na browar sepiac pod sklepem. W czym taki hipisek jest lepszy od normalnego ziomka spod bloku??? Wiesz w czym jest lepszy? W tym, że nie robi boruty o głupie 50 groszy. Poza tym ogólnie jest spokojnie nastawiony do świata. Swoją drogą wiesz jak wygląda hipis? Bo wydaje mi się, że to było dobrych 20 lat temu a na chwilę obecną tego już nie ma. Może pojedyncze przypadki (wyliczając na jednej ręce). CYTAT juz nie chce i wbijaja na piwko do knajpy!! No wiadomo, wbiją do knajpy i tam zrobią rozrubę :] CYTAT ale co o zyciu moze wiedziec ktos kto cale swoj marny zywot postepowal tak jak pan bog nakazal.! Jeżeli by postępował tak jak bóg nakazał to byś się nie spotkał z takim a nie innym odzewem na tym forum :] poza tym mówisz tak jakbyś pozjadał wszystkie rozumy i wiedział najwięcej - otrząśnij się, nie masz pojęcia jeszcze o życiu (nie ukrywam - ja też w pełni nie mam, ale wciąż się człowiek uczy w końcu) więc przestań prawić jakieś mądrości które nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. |
|
|
|
|
Hahaha - i PiS broni takich ludzi - nic tylko pozazdroscic elektoratu.
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT W czym taki hipisek jest lepszy od normalnego ziomka spod bloku??? Może słucha muzyki zamiast częstochowskich rymowanek bełkoczących „artystów” ps a tak poważnie myśle że każde pokolenie jest zwyczajnie inaczej głupie Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~M.G. | |
|
|
Hej ludzie a co to za ekipa sie podpisuje na miescie GST ??
Dlugo mnie w kraju nie bylo i z obiegu wypadlem ... ale lubie wiedziec co i kto. pozdr. M.G. |
|
|
|
|
|
CYTAT Hahaha - i PiS broni takich ludzi - nic tylko pozazdroscic elektoratu. Chodzi Ci niby o mnie, czy co |
|
~~ZARZECZE | |
|
|
KP ZARZECZE & SIARKA TARNOBRZEG
|
|
|
~~chydraulik | |
|
|
P R B
PASTWISKO ROBAKÓW BIEDY Yoł! |
|
|
~~PRB! | |
|
|
GST - banda zatorakow.... Gorsza Strona Torow....
|
|
|
~~M.G. | |
|
|
Spoko dzieki ~PRB za info sam za cholere nie moglem tego rozszyfrowac
A powiedzcie mi jeszcze czy sa jakies zatargi pomiedzy Zatorzem a PRB czy MLD... Jak w ogole sytuacja w naszym miasteczku wyglada mozna lazic wieczorami czy nie bardzo ?? |
|
|
|
|
|
CYTAT GST - banda zatorakow.... Gorsza Strona Torow.... Albo Głupsza Strona Torów w odniesieniu do niektórych "ludzi ulicy" Uuuuu to teraz podpadłem ludziom ulicy, lepiej żeby mnie nikt nie zdemaskował bo nie wąsko ze mną będzie |
|
~~chydraulik | |
|
|
~PRB! wieśniaku pisałem z hutnika.
Pajac z Ciebie jakich mało... os.HUTNIK OSIEDLE JAK KAŻDE, WIARA JAK NIGDZIE. |
|
|
~~abc | |
|
|
czasy KOS miedzy osiedlami chyba sie juz skonczyly ale w niektorych miejscach w stalowej dalej jest niebezpiecznie wieczorami.
|
|
|
~~PRB! | |
|
|
~~chydraulik, chyba jestes od prof. Miodka, bo widze, ze cechuje cie wysmienita slowotworczosc i jakze wspaniala znajomosc poprawnej polszczyzny... porazka... aaa no i uciekaj juz na 10... bo 11 juz byla a przeciez inne autobusy do was nie dojezdzaja... w sumie nie dziwie sie ZMKS ze nie chce wysylac na to zadupie innych linii...
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
SLU, GST, PRB, MLD, BZC. . . ZMKS Normalnie New York City, yo yo man yo yo
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Hahaha - i PiS broni takich ludzi - nic tylko pozazdroscic elektoratu. Chodzi Ci niby o mnie, czy co Chodzi o "blokersow" "kiboli" i inny element - przeciez policja teraz jest pod panowaniem POpaprancow, ktorzy chca terroryzowac prawowitych kibicow - jakby rzucanie nozem w pilakrzy bylo nielegalne... |
|
~~Wajda | |
|
|
WYPIERDALAC !!!
|
|
|