~~... | |
|
|
niewiem jaki macie problem prb to normalne osiedle z reszta na kazdym osiedlu znajdzie sie chuligan lub jakis blokers...
po drugie maja siedziec w domu ? stare babki wychodza na pole to chyba im tez wolno bo one sie zbieraja to oni tez moga no nie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~z Lepszej Stron | |
|
|
a ja jestem z Młodynia, czyli chyba MLB ale tych skrótów nie łapię, byłem kidyś tzw kibolem przyjaźniłem się z zatorakami i kolegami z Hutnika, Poręby były dopiero wybudowane więc dużo nie napiszę, ogólnie było oki nie lubielismy komunistów, bylismy za panną S i było miło i fajnie chociaż na piwko trudno było się wbić, ale było i tak fajnie
|
|
|
~~oliwia | |
|
|
Jakie teraz jest najsilniejsze osiedle w stw ?
|
|
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT Jakie teraz jest najsilniejsze osiedle w stw ? Co za tekst?! Ty chyba masz na imię Mariolka a nie Oliwia... |
|
|
~~zdycha | |
|
|
ludwik jakie cpuny głabie???
|
|
|
~~Porębany | |
|
|
Kto przeczytaał wszystkie strony tej dyskusji to widzi które odpowiedzi pisali "inteligenci" z os. Poręby.
Przecież nawet pisać nie potrafią, bez przeklinania nie zbudują nawet jednego zdania. Bez odgrażania sie nie ma dla nich rozmowy. Takie to są bezmózgowce Zwracam sie do grupy nierobów z placu koło szeregówek obok szkoły 12. DO ROBOTY!!!! A jak stoisz bałwanie przed blokiem to mordę zaklej plastrem i nic nie mów bo nie potrafisz |
|
|
~~Do Porebany | |
|
|
A ty sie najlepiej przeprowadz
|
|
|
~~elo | |
|
|
przyjdz pod sklepy i powiedz to komus w twarz
|
|
|
|
|
|
CYTAT przyjdz pod sklepy i powiedz to komus w twarz popieram, możesz tez się wydzierać na całego |
|
|
|
|
co Wy chcecie od tych poręb, wiadomo chłopaki spotykają się na osiedlu na ławkach bo nie mają gdzie za bardzo, a ktoś wyolbrzymia i mówi o szajce kilkunastoosobowej grasującej po osiedluuu i którzy biją wszystkich kogo spotkają na swojej drodze... Jak ktoś czasem dostanie.. najczęściej jest tak że jakby nie chciał to by nie dostał albo jakby nie strugał bohatera... za dużo programów "uwaga" mówiących o życiu na nowej hucie..
Nawet największe rozrabiaki wyrosną kiedyś z tego.. to normalne [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~~~Oi! Boy | |
|
|
Jezu bo sie posracie na tym forum ;p Kazdy taki kozak ja jebie co za zjeby ! a jesli chodzi o osiedla Siedlanka Rules ! My sie bawimy i was pierdolimy!!
|
|
|
|
|
|
Jestem punkiem, słucham reggae, piszcie gdzie dostanę w pape.
Czekam Co za temat znalazłam Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
z tego co pamiętam gdzieś tam na początku pany biły pod "Żabką"
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Kurde, pod żabką mnie nikt nie zaczepia, może coś nie tak jak trzeba robię
Żarty żartami, ale dziewczyn chyba nie biją, mam rację? Przynajmniej nie słyszałam o takich przypadkach.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|