NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Przesada,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 20:10  
Nie uważacie że ci wielcy kandydaci przesadzili .Wku mnie to że gdzie bym nie popatrzył dziś w stalowej na ulicy to wiszą te je--- plakaty .I to już jest przesada marnowanie na byle co naszych pieniędzy.
Nie wiem jak wy ale chciałbym zaproponować akcje zbieranie Plakatów i zobaczylibyśmy ile tego szajsu już jest w stalowej i zanieśli tym ciulą i kazali zapłacić za recykling tych plakatów bo jak nie oni zapłacą to my będziemy musieli zapłacić za wywoź śmieci w których będą znajdowały się te plakaty .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 20:10  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 20:19  
prawie 230 kandydatów na radnych plus na prezydenta spamerzy, paru dosejmików i wielu znich sie tu na siłe reklamuje... A miasto wygląda komicznie

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 20:49  
Miasto wygląda komicznie a klatki schodowe wyglądają jak rynek po handlu w sobote... Wszędzie walają się ulotki. A skrzynki zapycha kurier Lucjuszo - Wieśkowy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 21:06  
pisalem doliczac KGO jak do recyklingu sprzetu elktronicznego jezyk
przynajmniej bylo by za co ten bajzel posprzatac !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 21:23  
a w stalowej tez wieszaja obame z podpisem
yes, 3can !
wybierz trojki, wybierz platformersow ?:]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 21:48  
Miałem teraz jechać w terenie i dobrze że skonczylismy wcześniej bo bajzel konkretny, Ale za 2.5 godziny spokój

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 22:03  
Ciekawe tylko kto tą burdę posprząta!?
Podejrzewam, że będzie jak co roku..! po prostu te plakaty i ulotki będą walały się po ulicach miasta przez okrągły rok..
A powinno być tak, że zaraz po wyborach wszystkie drzewa, słupy, tablice ogłoszen powinny być oczyszczone z tego spamu!

:)
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 22:32  
CYTAT
Nie uważacie że ci wielcy kandydaci przesadzili .Wku mnie to że gdzie bym nie popatrzył dziś w stalowej na ulicy to wiszą te je--- plakaty .I to już jest przesada marnowanie na byle co naszych pieniędzy.
Nie wiem jak wy ale chciałbym zaproponować akcje zbieranie Plakatów i zobaczylibyśmy ile tego szajsu już jest w stalowej i zanieśli tym ciulą i kazali zapłacić za recykling tych plakatów bo jak nie oni zapłacą to my będziemy musieli zapłacić za wywoź śmieci w których będą znajdowały się te plakaty .

Pomysł fajny, tylko że to my posprzątamy ten burdel. Najpierw oddamy głos a potem za nich posprzątamy. To mi się już nie podoba. Służby miejskie odpowiedzialne za sprzątanie. Powinny wystawić sztabom na zakończenie wyborów rachunek za sprzątanie miasta.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 22:57  
Sztaby sie odwołaja że zlecaja innym i tak zacznie się zwalanie od jednego do drugiego

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2010r. 23:16  
Na tym polega demokracja w obecnej formie. Partie z mandatami mogą finansować kampanię z budżetu państwa - to skandal! Janusz Korwin-Mikke uważa, że demokracja to korupcja, głupota i tragedia. 100% racji. On chciałby monarchii. Nie do końca się zgadzam. Ten ustrój też ma wiele wad. Po prostu trzeba udoskonalić republikę, ale "wielcy tego państwa" na to nie pozwolą. Kto chciałby zlikwidować ciepłą posadę i milionowe premie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2010r. 14:05  
Podejrzewam że to jakiś spisek umiech
Domyślam się nawet kogo! Drukarni !!!
One przekonały kandydatów że wygra ten co najwięcej ulotek zamówi i na wyborach zarabiają grubą kasę.

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2010r. 17:35  
Pęd do koryta jest tak wielki że wydają kasę na reklamę bez opamiętanie lecz obowiązkiem przyszłych władz jest wyegzekwowanie zarówno od "wybrańców narodu" jak i przegranych uprzątnięcie tego bajzlu ...

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." Józef Piłsudski
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2010r. 17:41  
Tylko w tym problem, że dla nich łatwiej zapłacić mandat niż wynająć ekipę do posprzątania tego.
Może coś się zmieniło ale wcześniej z tego co pamiętam nikt sobie tym głowy nie zawracał.
Podczas studiów w Krakowie sam naklejałem plakaty a później czuwałem przez całą noc z kompanami w samochodzie przy kliku browarkach.
Piękne czasy hehe

Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2010r. 17:43  
Mandat jest mniejszy niż koszt sprzątania

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2010r. 14:02  
Jestem właścicielem domu jednorodzinnego.Już dawno temu zmajstrowałem sobie tabliczkę na furce o treści"Za ulotki dziękuję,mam czym palić w piecu".Od tamtej pory sporadycznie znajdę jakąś,najczęściej z Mrówki.

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2010r. 15:11  
Tym co roznosza to wisi byle roznieść

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »