|
|
|
Wie ktoś może czy wczoraj wieczór wpłynął już zasiłek???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jasne ,był
|
|
|
|
|
A ja przed chwilką sprawdzałam i jeszcze nie mam :( :( ;(
|
|
|
|
|
Dzisiaj rano wybrałam, więc pewnie wczoraj już był późno wieczór- jak zwykle :/
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
.......jak zwykle był po 21-szej :/
tym razem u mnie go o 22 -giej dalej nie było .... dziś jeszcze nie sprawdzałam....totalna żenada " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
a coś więcej na temat zasiłku może ktoś napisać ??
|
|
|
|
|
Byłam sprawdzałam i niestety jeszcze nie mam :/ kufa a inni mają ?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
[cyt
|
|
|
|
|
wrrrrr ja patrzyłam po 18 i nadal nie było wrrrr
anulka a ty już masz???? może dziś wypłacili po 21... jutro sprawdzę... |
|
|
|
|
teraz wracam godz.21.35 - 21.40 nie mam dalej
|
|
|
|
na weekendach nie ma sesji przychodzących więc nie macie co sprawdzać.
|
|
|
|
|
zdziwisz sie bo w tym cud banku sa - nie raz byl wyplacony w niedziele i niejedna sobotę - jam mówię cud bank to mi się rzygać chce
|
|
|
|
o.O Co to za bank?
|
|
|
|
|
City kufa City - robi z rodzinnym co chce
|
|
|
|
CYTAT City kufa City - robi z rodzinnym co chce To jest bardzo podejrzane. Ostatnią sesję przychodzącą mają o 17.30 w piątek i w okolicach tej godziny powinny wpłynąć pieniądze jeżeli wcześniej dokonano przelewu. Chyba, że mają jakiś dziwny regulamin. Proponuję się tym głębiej zainteresować a najlepiej zmienić bank. Kilka banków oferuje bezpłatne prowadzenie rachunku. Po co się użerać z city? |
|
|
|
|
To UM przelewa ten zasiłek na konta w City. Dziewczyny chyba nie mają wyboru.:-(
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
no niestety nie ma wyboru banku :(
a zasiłku jak nie było tak nadal nie ma wrrrrrrr pierwszy raz tak długo czekam :( |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja to tak odbieram
jakaś gadka z moją, no bo rodzinnego nie zaplacili , jak rodzinnego ? a do kiedy do wczoraj nie czaje panstwo nie dalo kasy ? no nie k..a co miesiac nie daje (w terminie) ja - nie czaje - no normalnie - jak k..a normalnie co jest normalne ? - nie ma kasy i teraz badz tu normalny ? pisze wyraznie gdzies tam na dokumenciku data ! ze do , lub w dnia takiego i tego ! wiec moze by sie wszystkie mamy wku...y i zrobiły pozew zbiorowy ? przeciwko ZUS ? |
|
|
|
|
piałam już kiedyś ze wypłacanie tego zasiłku jest wkur... bo który zakład pracy wypłaca swoim pracownikom wypłaty po 21 lub 22...ksiegownie naszej kasy odbywa sie od godz. 18 do 21 .... ciekawe czy panie z UM TEZ DOSTAJĄ SWOJE WYPŁATY PO 22....
|
|
|
|
|
CYTAT To UM przelewa ten zasiłek na konta w City. Dziewczyny chyba nie mają wyboru.:-( Co za porażka... Jak przelewa z rachunku w City na rachunek w City to powinny być natychmiast. Gdzie jest napisane, że to musi być City Handlowy? Ustawa nic o tym nie mówi. Była Rada Miasta tak ustaliła? Na stronie MOPSu u UM nic na ten temat nie piszą. Ktoś powinien się tym zainteresować. |
|
|
|
|
Ja też nadal czekam :/
|
|
|
|
Z tego co się orientuje to jak kiedyś ludzie mieli konta np w BS-ie to nie było problemu . Teraz jeszcze nie dość że kaska wpływa późno to jeszcze jak dwa razy nie wybierzesz to za trzecim niestety już nie możesz . Kasa czeka na koncie do następnego miesiąca. Tak jest ze wszystkimi świadczeniami z UM ....
Ludzie korzystający z tych świadczeń powinni się zebrać i zadziałać coś żeby w końcu to się zmieniło . Bo jak Ty nie oddasz bankowi w terminie to masz na głowie odsetki ,a bank? bank ma cię w d...e... |
|
|
|
|
nadal nie mam zasilku. czy ktos wie moze co sie stalo ze nadal nie wyplacaja pieniedzy?
|
|
|
|
|
Popierajcie szreka nadal, to niedługo nie dostaniecie nic.
Macie 2 tygodnie na walnięcie się porządnie w łeb. Już nie pamiętacie, dzięki komu macie te "udogodnienia"? PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
wyborca PO Łeb to ma koń . Może to faktycznie jego(A.Szlęzaka) decyzja . Ale może właśnie teraz można to zmienić? A na marginesie to nie wiem czy taki ktoś jak Siembida będzie potrafił coś więcej zdziałać od Szlęzaka.
Z tego co widzę to W. Siembida ma parcie na szkło i Krakowskie Przedmieście .Nawet wypowiedzieć się nie potrafi. I tyle . A Szlęzak może nie zawsze jest świetny , nie zawsze podejmuje bardzo trafne decyzje . Ale jest konkretny i bezpartyjny. Ale oczywiście to moje zdanie. |
|