|
|
|
Dlaczego temat o "Eurokołchozie "jest zamkniety ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pojawiły sie dwa wpisy usunięte o których nie chce tutaj pisać dla swojej wygody. odblokuje go jutro po zakonczeniu ciszy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek85 zauważyłem, że jesteś cholernie stronniczy (dla swojej wygody, podobnie jak ty, nie zamieszczę tu przykładów bo i po co), i to w tą niewłaściwą stronę. Jako moderator powinieneś być OBIEKTYWNY i sprawiedliwy jeżeli chodzi o to forum. Chyba, że chcesz żeby znakomita większość najzwyczajniej stąd wybyła. Zostanie ci wtedy tolerancyjne dla wszystkiego gówienko, które jest lekko strawne dla lemingów. Wtedy życzę powodzenia w dochodach z reklam. Robisz złą robotę albo się po prostu nie znasz na rzeczy.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Kolego widzisz temat został blokniety bo parę osób ma gdzieś cisze wyborczą. A wogóle to już nie mój kram
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
odblokuj temu stuprocentowemu Polakowi ten temat:-))) Przecież to nie portal łamie prawo tylko użytkownicy.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|