~~h..j | |
|
|
Co w na to jak by admin wywalił Virusa z tego portalu ciekawe jak by miał nastepny nik pewnie pierd..niety INACZEJ
Zmieniam nazwę tematu. //qwerty |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaraz zniknie ten temat, na bank
|
|
~~LWIE SERCE | |
|
|
JEZELI ZNIKNIE TO BEDZIE WIELKA PODŁOSĆ ZE STRONY ADMINA .TO TRZEBA BYŁO NAPISAĆ !!!
|
|
|
|
|
|
ale w sposób trochę bardziej "łagodniejszy" za ostro ktoś to napisał ...
Edit: Swoją drogą moderator też przecież może usunąć temat Edit(2): Właśnie o to chodziło qwerty |
|
|
|
|
co do virusa to macie racje , ja rozumie moderowanie jako modyfikacja a nie likwidacja jako likwidator, mialem z nim ostatnio sprzeczke co do zasad "moderowania". musi jako moderator miec swoje prawa ale takze obowiazki, to nie jest prywany folwark,ani gazetka niedzielna gdzie nic za duzo nie wolno mowic .Precz z oprawcami!!!!!!!!!!!
|
|
~~styldowanyVirek | |
|
|
tee jacek ty z tą z gazetka niedzielna niezle masz naje**ne caly czas o niej piszesz.
Fajnie ze jestem tematem waszych rozmow Jak widzicie pisze z tyldy bo zakladam kolejne kilka nickow zeby wam zatruwac zycie Juz mam takie ORMO, Adminek2, Virus, Viruslaw, V Strzezcie sie pajace... a temat i tak poleci bo od tego sa skargi na moderatorow Czyli niepotrzebny ten topic |
|
|
|
|
|
bo nie nawidze obludy i zaklamania , trzeba miec swoj rozum, a nie wczytywac sie w brednie ojca dyrektora
|
|
|
|
|
Virus dostał upomnienie od zarządu.
|
|
|
|
|
i bardzo dobrze bo naprawde gosc sobie za duzo pozwala dzieki
|
|
~~VirekStyldowany | |
|
|
za duzo pozwala ?? oj oj bede mial lanie... ale sie boje
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
po pierwsze - ten kto zalozyl temat nie mial odwagi sie zalogowac? i dlaczego odrazu wyrzucic? moze juz do niego dotarlo ze zle robi i postara sie lepiej wykonywac swoja funkcje? czy nie nalezy sie szansa idioto?
po drugie - takie sprawy powinno sie rozwiazywac indywidualnie tj pw do admina czy cos a nie na forum, bo jak dla mnie jest to chore..... juz za duzo na ten temat tego samego w kolko... po trzecie - z tego co mi sie wydaje to jest swietny temat "narzekalnia" i tam se ponarzekac mozna na wszystkich i wszystko a po czwarte to moze napiszmy w koncu cos milego co? moze teraz kogo lubimy,kto ma fajne spojrzenie na swiat,kto jest slodziutki itd itd.... a nie cholercia tylko skargi i zazalenia .....rzygac sie chce " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
ooo tak publiczny lincz to jest to o czym marzylem Ok a wiec specjalnie dla was Virus zniknie bo po co ma wam zycie truć a tymbardziej idiotyczne wpisy nie ktorych uzytkownikow. A kyszzz. heheh
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Virus dostał upomnienie od zarządu. Invx szanuję Cię, ale nie osmieszaj sie prosze. Upomnienie ?? W d*** mam upomnienia zreszta sam wiesz ze takiego nie bylo. Napisalem do ZOMA ze niechce moderatora to olał to dopiero ty po kilku dniach sie objawiasz budzisz sie ze snu i zauwazasz ze cos jest nie halo. Dziekuje Ci za sciagniecie moda jak cos bedzie trzeba to pomoge... Ale z ta banda idiotow (nie tyczy sie kazdego) nie mam zamiaru sie uzerac. I oswiadczam wszem i wobec ze juz nie bede uwazal co pisze... Bede jednym z was... "Jeśli wszedłeś między wrony, musisz krakać tak jak one" See Yaaa Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~super temat swi | |
|
|
[
po trzecie - z tego co mi sie wydaje to jest swietny temat \"narzekalnia\" i tam se ponarzekac mozna na wszystkich i wszystko a nie cholercia tylko skargi i zazalenia .....rzygac sie chce[/cytat] Ty jednak twoje zdjecie osobiste madra taka jak na zdjeciu i po trzecie ma tyle do powiedzenie co swinia przy korycie.Dobry temat.......... jak mozna było tak napisac w ryju sie nie miesci o przepraszam zapomniałem jak ty naprawde wygladasz. |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
nie dyskutuj z debilem,bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~leśny ludek | |
|
|
CYTAT nie dyskutuj z debilem,bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem Dobrze, nikt już z tobą nie będzie dyskutował |
|
|