|
|
|
moderowanie to nie jest usuwanie !!
usuwamy tylko spam, a nie np. czyjeś narzekania na moderatorów. Wszytskie usuniete wątki ląduję w osobnej tablicy i zarząd widzi co jest usuwane. Tak oto VIRUS stracił moderatora. to nie jest forum cenzury ! moderowanie to przedewszystkim przenmoszenie temató do odp. działów - a tego widze nie robcie - bo burdel straszny. i tak samo ze zmianami postów. Robimy drobne korekty. zastepowanie jedne literki w uzlgaryzmie można sobei darować. Moderujemy tylko jeśli ktoś został bezposrednio obrazony lub dopuścił się razacego naruszenia (na NAPISAL CAPSEM) - a tu widze ze ktos usuwa posty o skrgach na moderatorow, - o stacjach orlen, - wypadku w jamnicy, - itp ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chwala za to podziekowal ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Dwa proste słowa. Dziękuje
|
|
|
|
|
no ktos stanal na wysokosci zadania jestem pod wrazeniem dzieki wielkie za interwencje, musicie zrobic przeglad kadr bo widze ze moderatorzy nie radza sobie nara
|
|
|
|
|
Widzisz Virus? Teraz wszyscy Cię mają w d**ie
|
|
|
|
|
//moderowano
|
|
|
|
|
80% tego co wyzje powinno sie znalezc w odp. dzialach. a nie zostac usuniete !
jest tam tez temat o lotosie. ja iwem kto to usunął. By to bylo ostatni raz !. A temat przywroce - i nie tylko ten. |
|
|
|
|
CYTAT Widzisz Virus? Teraz wszyscy Cię mają w d**ie a Ty dalej swoje Edzio aż tak tego człowieka nie lubisz? |
|
|
|
|
CYTAT Tak oto VIRUS stracił moderatora. Teraz to napewno Virus pójdzie zalać smuty teraz tak spokojnie będzie na forum chłopak stał się bezrobotny |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja pitole wezcie panowie sie opanujcie bo to juz nic smiesznego......
dajcie se na luz i zapomnijcie o tym co bylo co? moze pora na chwile refleksji ? i wy zwiecie sie mezczyznami a klocicie sie jak baby na targu.... spoooooooooooooookoj!!!!!!!!!!!! " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Co jak co ale kosz by się zdał.
|
|
|
|
|
Let's ROCK
Uwaga!! Dnia 07.12.08 na portalu StaloweMiasto nastąpił Wielki Kryzys Forumowy Ludzie k*rwa dajcie sobie siana. Zachowujecie się strasznie! Foszka zaraz strzele i penis wam w gałkę oczną A tak na serio to wyluzujcie, niepotrzebne jest to wszystko. Swoją drogą zanim pojawił się ten cały nabór na moderatorów to było w miarę w porządku. Później pojawiło się nieślubne dziecko tego pomysłu - Virus i się wszystko zaczęło Straszne zamieszanie robicie Chłopak po prostu miał już dość (chyba) bycia modem i stało jak się stało - trzeba przyznać, że był dość duży (od samego początku) atak na niego Zakończmy ten temat, Ci co muszą niech opanują emocję i będzie wszystko w porządku Było naprawdę tutaj fajnie a popier*oliło się 'troszQ' |
|
|
|
|
Problem wynika z tego, ze niektorzy pisza powaznie a nie 'troszq' na luzie;)
|
|
|
|
|
kto skasował temat +18 ?!
on powinien być w dziale psycholog dyżurrny !! |
|
|
|
|
Z tego co ludzie pisali na forum to tylko virus miał prawa moderatora, a inni moderatorami są tylko z nazwy (napis pod emblematem) ale niczego nie mogli moderować, więc obudź się invx
|
|
|
|
|
no kurcze moze ja przez przypadek ale sama dokladnie nie wiem czy to moglam byc ja bo sie nie znam
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
zapomniałeś o qwerty i jagerze - oni mogą to robić obudź sie echelon
|
|
|
|
|
A to przepraszam za zamieszanie
|
|
|
|
|
no ale dlaczego usuneli taki fajny byl
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT kto skasował temat +18 ?! on powinien być w dziale psycholog dyżurrny !! naprawde czujesz ze taki temat jest potrzebny ? :] jezeli tak to zrob chociaz zeby sie nie bumpowal w "na forum" ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Aniu - nowy załóż
echelon - zostanie Ci to wybaczone |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Z tego co ludzie pisali na forum to tylko virus miał prawa moderatora, a inni moderatorami są tylko z nazwy (napis pod emblematem) ale niczego nie mogli moderować, więc obudź się invx Wszystko co złe to ja... Yeah Echeleon a po co niby miałbym usuwać temat, który sam założyłem ?? Invx moj post zniknal a bylo w nim cos co powinni wiedziec inni. Piszesz mi zeby nie robic cenzury z tego forum jak sam ją robisz. Najlepiej to usun kazdemu moderatora i sam sie wez za to Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Virus przeczytaj jeszcze raz mój post, ale tym razem czytaj ze zrozumieniem.
|
|
|
|
|
jeeezu znowu sie zaczyna
Virus napisz tu co bylo tam i bedziemy wiedziec bo teraz to juz mnie ciekawosc zezre " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Ale o co c'mon? Bo ja dopiero wstałem...
|
|