|
|
|
Orientuje się ktoś czy będzie organizowany Sylwester 2010/2011 w tym nowym białym lokalu weselnym na Brandwicy ?
Jeśli tak prosiłbym o namiary www lub tel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mieszkam nie daleko tego domu i z tego co wiem sa zapisy na sylwestra
:) |
|
|
|
|
a mi sie wydaje ze chba jeszcze nie kładą elewację na zewnatrz ale środek chyba jeszcze nie wykończony. Chyba że własciciel zorganizuje sylwka w pomieszczeniach ala lofty)
|
|
|
|
|
Niestety sylwestra tam nie będzie w tym roku... Wiem bo mój narzeczony rozmawiał z właścicielem, trzeba szukać gdzie indziej..
|
|
|
|
|
Nie na Brandwicy a na Rzeczycy Dł. ;)
Z tego co słyszałam jeszcze kilka dni temu sylwester będzie... no ale może coś się zmieniło. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT Nie na Brandwicy a na Rzeczycy Dł. ;) Z tego co słyszałam jeszcze kilka dni temu sylwester będzie... no ale może coś się zmieniło. To jest Brandwica a nie Rzeczyca! ;] ;] :) |
|
|
|
|
CYTAT To jest Brandwica a nie Rzeczyca! ;] ;] A z moich info. wynika, że Rz.Dł, nawet "ogród brandwica" jest już na Rz. oraz ten dom miedzy ogrodem i d.w. ;) Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
a w Ciemnym Kacie bedzie w tym roku >?
|
|
|
|
|
podobno otwarty byl juz ktos tam ??
|
|
|
|
|
Tak, była komunia już.
A tak to dom ten jest zamknięty na tygodniu jedynie jak jest jakaś impreza, z tego co wiem właściciel ma już bardzo dużo zajętych terminów :) |
|
|
|
|
CYTAT Tak, była komunia już. A tak to dom ten jest zamknięty na tygodniu jedynie jak jest jakaś impreza, z tego co wiem właściciel ma już bardzo dużo zajętych terminów Masz może jakiś nr telefonu do tego lokalu? |
|
|
|
|
Jest to jednak w Rzeczycy Długiej-tel.15/642-75-38.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Kubuś, lokal jest już wykończony, były już tam komunie. Swoją drogą najładniej w całej okolicy.
|
|
|
|
|
Odsprzedamy termin na wesele w Dworze Galicja na maj 2012.Więcej info pod nr tel 603 512 212
|
|
|
|
|
Najlepszy lokal w okolicy.
Piekny wystroj - a najbardziej podobaja mi sie stoliki okragle - chyba 8-10 osobowe. Ladna kolorystyka - bardzo duza sala do tanczenia polaczona z miejscem gdzie siedza goscie. Powiedzmy sobie szczerze ze lokale w Stalowej to porazka - typowa masowka, nieciekawe wystroje - bardzo czesto nie ma gdzie wyjsc przed lokal, jedzenie do du..., z obsluga róznie. Ten w Brandwicy jest naprawde ladnie wykonczony. |
|
|
|
|
a sa moze juz tam pokoje do wynajecia??????jakie ceny?????
|
|
|
|
|
Jak wynajmowaliśmy sale usłyszeliśmy, że pokoje do wynajęcia mają być na wiosnę gotowe.Cena w tym roku 130zł osoba,w przyszłym właściciele nie chcieliby zmieniać a jeśli już zmusi ich do tego sytuacja (czyli podwyżki cen itp.) to cena może wzrosnąć ok 5zł max 10 ;-) Pozdrawiam ;-)
|
|