|
|
|
Jutro, 30 listopada, na antenie Radia Leliwa (w Stalowej Woli częstotliwość 93,5 MHz) po godzinie 11.00, po wiadomościach rozpocznie się debata pomiędzy Wiesławem Siembidą a Andrzejem Szlęzakiem.
Jeśli macie jakieś pytania do kandydatów, wysyłajcie je mailem na adres kontakt_(at)_leliwa.pl PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
podziekowal :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
jaja jak berety / a nie debata "D
|
|
|
|
|
Wielkie dzięki, wielki ukłon
|
|
|
|
|
W.S.: Stawiam na zaniedbania w szkolnictwie [...]
A.Sz.: Skoro stawia Pan na zaniedbania w szkolnictwie to niech Pan powie co Pan chce zaniedbać? Ahahaha MISTRZ! ;D;D |
|
|
|
|
http://radioleliwa.wrzuta.pl/audio/3fX5PbCAebs/debata_szlezak_siembida_r_leliwa
Debata w radiu Leliwa: |
|
|
|
|
chyba nie ma co nowego tematu zakladac :] kogo widzielibyscie na stanowisku wiceprezydenta ? siembida nie mial wyjscia i musial sie "wygadac" o zaborowskim i o zarzecznym,natomiast kogo obsadzilibyscie u szlezaka ? ^^
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Widzę Szlęzaka na fotelu prezydenta i Zaborowskiego jako zastępcę. Jedna osoba musi zajmować się rozwojem miasta i zapewnieniem mu przyszłości, a druga dbać o bieżące potrzeby mieszkańców, bezpośredni kontakt z nimi i naprawiać usterki.
|
|
|
|
|
Słuchałem w debatach Siembidy . Ale wstyd.
|
|
|
|
|
Kolejny pogrom w debacie.
Wiesław Siembida - brak kompetencji po prostu. Nic więcej nie byłem w stanie zauważyć i usłyszeć w obu debatach. Szkoda, że wyborcy tego nie zauważyli przed I turą, bo formę "dialogu" i spokojnej prezydentury prezentowali Zaborowski i Fila, a ich wiedza na temat miasta jest niekwestionowanie większa. Wiesław Siembida to niewątpliwie miły i spokojny facet ale za takie cechy nie otrzymuje się stanowiska prezydenta. |
|
|
|
|
Ogladałem wszystkie debaty i dla Mnie wybór jest oczywisty bo debaty te wygladały tak jak by postawic przed soba wyksztalconego dorosłego i inteligentnego faceta a z drugiej strony dziecko z podstawówki które bez karteczki badz Mamusi (Lucuśia) nie potrafi sklecić sensownego zdania, tak że o wynik wyborów wśród ludzi ogladających debate jestem spokojny.
Jedyne czego się obawiam to że część z nas wstanie w niedziele zagladnie za okno zobaczy wygwizdowie, bądź też popije dzień wcześniej i po prostu oleje sobie wycieczke do lokalu wyborczego będac pewni że Szlęzak i tak wygra, a prawda jest taka że wszytskie mochery rano pobiegną do kościola i tam dowiedza sie na kogo głosować i nie oszukujmy sie te glosy to potega tak ze taki maly apel odemnie IDŹMY w niedziele do wyborów zajmie to kilka minut bo jeśli Siembida wygra ja sie wyprowadzam .......................... |
|
|
|
|
A ma ktoś wersję w MP3/WMA/AAC? Może być niska jakość - ważny rozmiar pliku.
W Stelli starosta nawet dawał radę, ale i tak wygrał Szlęzak. Szkoda, że żaden kandydat nie stawia na małe i średnie firmy z działki IT i przemysłu wysokiego poziomu (hi-tech), bo miasto na tym też może zyskać - studenci KUL-u i Politechniki gdzieś muszą mieć pracę albo warunki do założenia firmy |
|
|
|
|
Załaduj cały plik na wrzucie przez IE i z temporarów wyciąg plik mp3.
Temporary są w: C:\Documents and Settings\nazwa komputera(zalogowanego użytkownika)\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files Trzeba przestawić, aby pokazywało ukryte pliki i foldery w ustawieniach. Narzędzia - opcje folderów - widok - pokaż ukryte... PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
KOD http://c.wrzuta.pl/wa6911/ae13ad170005593a4cf5043b?SDSAccessKeyId=rYqalswZ&Signature=UlUXa7KkOO4WtBuZe6WxiVCMZuY=&Expires=1291303043p Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
Brzuch mnie od śmiechu boli
Andrzej górą !!!! Na inteligentnych inaczej nie głosujemy |
|
|
|
|
nie no, jak ktos jeszcze ma zludzenia kto powinien byc prezydentem stalowego grodu to nie wiem ile debat jeszcze powinno sie odbyc
Po I turze Andrzej Szlezak jest jedyna nadzieja na rozsadek w chwili obecnej Nie popelnijcie bledu Bo wstyd bedzie... Immortal - All Shall Fall |
|