|
|
|
witam mam pytanie. czy orientuje sie ktoś czy mbank ma w Stalowej Woli jakieś Wpłatomaty lub poprostu bankomaty ?? Bo jako tako swojej siedziby chyba nie ma w STW. Prosze o odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT witam mam pytanie. czy orientuje sie ktoś czy mbank ma w Stalowej Woli jakieś Wpłatomaty lub poprostu bankomaty ?? Bo jako tako swojej siedziby chyba nie ma w STW. Prosze o odpowiedź. wpłatomatów nie ma a bankomaty Euronetu, BZWBK, eCard i Cash4you są bezpłatne |
|
|
|
|
http://www.mbank.pl/przewodnik/bankomaty_wplatomaty/?search=1&country=pl&wyplata=on&voiv=9&city=396 tutaj masz wszystkie bankomaty.
|
|
|
|
|
Za darmo masz dla mBanku bankomaty w TESCO, BZ WBK. W PKO zabulisz 5 zł jak nie masz pakietu ustawionego na bankomaty. Jeszcze chyba w Millenium jest za free. Z tego co pamiętam w BGŻ jeszcze parę miesięcy wstecz pobierał 5 zł, ale teraz 2 razy brałem i zero prowizji.
|
|
|
|
|
wpłatomat jest ale w ING
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
i jeszcze w żabce można wpłacać ale jeszcze nie testowałem ;)
|
|
|
|
|
Dla tych, co mają bana na google ;) albo potrzebują szybkiej informacji.
http://www.mbank.pl/przewodnik/wplaty_zabka/ Pieniądze pojawią się na Twoim rachunku w ciągu maksymalnie 3 dni roboczych od momentu dokonania wpłaty. Koszt wpłaty pieniędzy w sieci sklepów Żabka i Freshmarket jest bardzo niski i wynosi 1,50 PLN do wpłat pieniędzy w kwocie 2 000 PLN włącznie. Powyżej tej kwoty pobierana prowizja wynosi 0,25% od wpłacanej kwoty. Zabiorę Twoją Wypłatę |
|