Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Dla miłośników tego serialu - puszczanego w latach 80tych - leci właśnie na kanale "Puls" powtórka w środy a w soboty kolejne odcinki
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
No, to super. W roli Robina Michael Praed czy późniejszy Jason Connery? ;)
W sobotę o której? Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Oglądałem to jako dziecko na czarno-białym telewizorze he he... Ale z tego co pamiętam to główny bohater radził się faceta z jelenimi rogami na głowie :-) Po za tym serial warty obejrzenia muzyka też niczego sobie.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT No, to super. W roli Robina Michael Praed czy późniejszy Jason Connery? ;) W sobotę o której? dokładnie ten - w sobotę o 16.00 lub 16.30 - lecą po dwa odcinki, bo w środy leci powtórka z soboty " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
"Robin of Sherwood" był powtarzany wielokrotnie. "Powrót na Wyspę Skarbów" też kilka razy, ale szkoda że żadna polska stacja nie emituje innych znakomitych seriali przygodowych z wytwórni HTV. Kto pamięta takie filmy: "Przemytnik", "Awanturnik", "Porwany za młodu"? "Arthur of the Britons" chyba jeszcze nigdy nie był emitowany w Polsce.
|
|
|
|
|
Kilka lat temu wyszło ładne wydanie dla fanów: http://cgi.e(...)0bc0be97
|
|
|
|
|
CYTAT ... szkoda że żadna polska stacja nie emituje innych znakomitych seriali przygodowych z wytwórni HTV... ....wolą puszczać w kółko przy byle okazji "Kevin sam w domu" ..... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
[cytat] Dla miłośników tego serialu - puszczanego w latach 80tych - leci właśnie na kanale \"Puls\" powtórka w środy a w soboty kolejne odcinki [/cytat
Super! W latach osiemdziesiątych był to mój ulubiony serial! Osobiście wolałem pierwszą serię z Michaelem Praedem, druga była już trochę naciągana ale również oglądałem. Pamiętam, że po niedzielnej emisji serialu na placach zabaw dzieci bawiły się głównie w Robin Hooda Pozdrawiam wszystkich miłośników tego serialu. |
|