|
|
|
No właśnie. Piszcie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klub Alternatywy
145zl od osoby dania cieple zimna plyta przekąski o,5 na pare szampan profesjonalny dj NON SERVIAM |
|
|
|
|
O matko, jak drogo!
|
|
|
|
|
Sylwester dla singli w Veronie !!Koszt 100 zł od osoby !!Zapraszamy
Agnes |
|
|
|
|
Drogo to będzie, moi drodzy parafianie jak do tego kraju zawita Ojro €€€€€€
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
themls
mam nadzieje ze zawita wkoncu zaczniemy zyc jak ludzie !!!! tak mam nadzieje przynajmniej ! |
|
|
|
|
CYTAT Sylwester dla singli w Veronie !!Koszt 100 zł od osoby !!Zapraszamy cos dla mnie! szkoda tylko ze z dojazdem ciezko;/ poniewaz mieszkam kawalek za stalowa eh
|
|
|
|
|
CYTAT Drogo to będzie, moi drodzy parafianie jak do tego kraju zawita Ojro €€€€€€ przeleciesz jak potluczony ! byles, widziales cos poza Polska ? nie sadze , bo bys zauwazyl ze ceny w krajach gdzie jest euro sa duzo nizsze niz tutaj ps. o ktorej zaczyna sie impreza sylwestrowa w lokalach ? |
|
|
|
|
Aftertherain,
no i w czym problem ? m87 20sta? |
|
|
|
|
czytalam, ze beda liczyc do polnocy inna stawke vat a po polnocy inna, masakra!
|
|
|
|
|
CYTAT Aftertherain, no i w czym problem ? m87 20sta? heh no z transportem problem przyjechalabym to potem musialabym nocowac w stalowej nie wiem gdzie ... |
|
|
|
|
okolo 1000 (lub lepiej) ludzi przyjedzie do sTW, przelicz na 5 a w aucie! 200 aut
i sadzisz ze na 200 aut nie spotkasz nokogo, w lokalu w ktorym bedziesz ? aby cie rzucil do domu ? ps mostostal 40 zeta nocleg stac na wypad stac a hotel |
|
|
|
|
CYTAT okolo 1000 (lub lepiej) ludzi przyjedzie do sTW, przelicz na 5 a w aucie! 200 aut i sadzisz ze na 200 aut nie spotkasz nokogo, w lokalu w ktorym bedziesz ? aby cie rzucil do domu ? ps mostostal 40 zeta nocleg stac na wypad stac a hotel no skoro ludzie chca samochodami wracac do domu to nie wiem w jakim stanie^^ no chyba ze kierowcy pic nie beda w co nie zbyt chce mi sie wierzyc... tak to jest jak sie mieszka na miejscu ma sie zaje*ista wygode. Nic tylko wyjsc i tyle. Zero problemow z dojazdami |
|
|
|
|
ptuch - Twoje wywody oderwane od rzeczywistosci sa juz NUDNE !!
|
|
|
|
|
nie wiem jak tego roku bedzie. nie mysle zbyt o sylwestrze jeszcze, troche sie w zyciu sprawy poprzestawialy wiec ...
|
|
|
|
|
muach
moje oderwane tez kiedys bylem molody bez auta i perspektyw na zycie ale potrafilem za free dostac sie na drugi koniec polski na impe i stamtad wrocic wystarczy chciec i miec co nieco poukladane w glowie a teraz LENIWCE POSPOLITE wyrosły |
|
|
|
|
CYTAT themls mam nadzieje ze zawita wkoncu zaczniemy zyc jak ludzie !!!! tak mam nadzieje przynajmniej ! No to się mozesz rozczarować aby się przekonać wystarczy pojechać na Słowacje. Kiedyś jezdzilismy do nich na tansze zakupy, teraz Słowacy jezdzą do Polski a nawet do Austrii, bo im się bardziej opłaca. |
|
|
|
|
Nikt nikogo tu nie zapraszał by pisał jakieś bzdety tylko konkrety, jak chcecie se pogadać to macie gg ewentualnie facebook lub nk. Do rzeczy panowie, do rzeczy, a nie o dupie marynie...
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
....świetnie... więc do Twojego tematu potrzebne ekstra zaproszenie no no no ...teraz to już ceny podadzą sobie wszyscy z konkretami na gg....a Ty niestety masz pewnie wyłączone drogi Kajetanie i tyle się dowiedziałeś
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Ktośik
my jesteśmy Polakami Polak potrafi, nie pisz mi o slowakach , austrii czy o jakimkolwiek innym kraju bo w d.. mam to daleko jak sobie nie umieja poradzić to ich problem |
|
|
|
|
CYTAT Ktośik my jesteśmy Polakami Polak potrafi, nie pisz mi o slowakach , austrii czy o jakimkolwiek innym kraju Zgadza się jestesmy Polakami, pod skrzydłami Polskiego rzadu a oni potrafią zadbac by było dobrze ale niekoniecznie dla zwykłego obywatela. |
|
|
|
|
No i odezwała się wszystko-wiedząca Anulka-Bidulka która wypowiada się na każdy temat bez treści. Czy Ty Anulka masz rzeczywiscie tyle czasu by siedzieć na okragło jak Tetley przy komputerze?hehehe...
|
|
|
|
|
Do verony zapraszamy!!!!!!!!!!
Agnes |
|
|
|
|
CYTAT Ktośik my jesteśmy Polakami Polak potrafi, nie pisz mi o slowakach , austrii czy o jakimkolwiek innym kraju bo w d.. mam to daleko jak sobie nie umieja poradzić to ich problem powiedz co polska, polak potrafi ? 120 lat temu gdy byla tu Austria pociagi o 1/3 szybciej pokonywaly ta sama trase . Gdy jest teraz polska i inzynier z polski, ta sama trase pokonuje sie 50 min dluzej ;] warto pisac jak sie zyje w innych krajach, zeby ludzie zobaczyli w jak parszywym miejscu mieszkaja |
|
|
|
|
CYTAT powiedz co polska, polak potrafi ? 120 lat temu gdy byla tu Austria pociagi o 1/3 szybciej pokonywaly ta sama trase . Gdy jest teraz polska i inzynier z polski, ta sama trase pokonuje sie 50 min dluzej ;] warto pisac jak sie zyje w innych krajach, zeby ludzie zobaczyli w jak parszywym miejscu mieszkaja Jesteśmy do tyłu za zachodem bo po wojnie bylismy pod skrzydłami innego panstwa, gdzie było mówione co mozna a co nie. Nie oznacza to ze nie mielismy i nie mamy mądrych ludzi tylko dalej brakuje pieniedzy aby pomagać im. http://motor(...)y,905123 Bardzo pesymistyczne masz nastawienie do całego kraju a to duży błąd. Ps: Kajetan sorrrrry! |
|