|
|
|
Ktosik zawsze polska byla/ jest / bedzie opozniona a tekst z komuna, to dobra wymowka . Chodziles do szkoly to wiesz ,ze w literaturze/ sztuce kraj nad wisla byl opozniony od 80 do 130 lat ; gospodarczo , technologicznie od 130 do 300
restauracje w Stalowej slyszaly o czyms takim jak zamowienia grupowe czy nie przewiduja takiej opcji |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pizzeria ósemka 110zł, alkohol można wnosić we własnym zakresie
|
|
|
|
|
W Ósemce 110zł od osoby czy pary?? co oferują za tą cenę?
oprócz stolika oczywiście;) |
|
|
|
|
neta telefon do ósemki: 844 96 96. 110 od osoby ale z pełnym wyżywieniem co dokładnie to mi Pani mówiła ale nie pamiętam Zainteresowałem się bo wiem że tam sporo ludzi zawsze chodzi więc może być dobra zabawa
|
|
|
|
|
Dzięki toxic;) zadzwonię i reszty się dowiem..
|
|
|
|
|
Hej, Wie ktoś może gdzie młodzi ludzie mogą fajnie spędzić sylwestra w Stalowej Woli(poza arkadią i planetą;/)??
i czy organizują sylwestra w biesiadzie?? a jeśli tak to za ile?? |
|
|
|
|
sylwester verona.boo.pl
|
|
|
|
|
Witam Was, czy ktoś mógłby napisać jak wygląda sylwester w arkadii? Byłam już 2 lata w planecie i raz w NNN ale w tym roku chcę iść gdzieś gdzie taniej i zastanawiam się nad Arkadią?
|
|
|
|
|
No w Arcadii jak co roku jest wyjebi.scie. Nie wiem ile w tym roku kosztuje wjazd, ale byłem kilka razy i było przyzwoicie
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
... ... ... ... ... ... .$
$ ... ... ... ... ... $...$ $$... ... ... ... $... ... $ $$$... ... ... $ ... ... ...$ $$$$... ... $ ... ... ... ...$ $$$$$... $ ... ... ... ... ...$ $$$$$$$$$$$$$$$... ... $...$...$...$..$..$ $$$$$$$$$$$$$$... ..Gwiazdka ... ... $ $$$$$$$$$$$$$... ... na niebie ... ...$ $$$$$$$$$$$$... ...a księżyc.. ... $ $$$$$$$$$$$... ... w pełni ... ...$ $$$$$$$$$$... wypowiedz ... $ $$$$$$$$$$$... .. życzenie ...$ $$$$$$$$$$$$... ... to... ... ...$ $$$$$$$$$$$$$... ... Ci się...... ...$ $$$$$$$$$$$$$$ ... ...spełni ... ......$ $$$$$$$$$$$$$$$... ... $...$...$...$...$ $$$$$...$... ... ... ... ... $ $$$$... ...$... ... ... ... $ $$$... ... ...$... ... ... $ $$... ... ... ...$... ... $ $... ... ... ... ...$... $ ... ... ... ... ... ... $ Wesołych Świąt :-) |
|
|
|
|
a moze LaGarage))
|
|