|
|
|
CYTAT Wy tu wszyscy jesteście popierdoleni. Juz wiem dlaczego normalni ludzie sie na tym forum nie wypowiadaja A pomyślałaś, że może to nie my? Wyglądasz na osobe, która całe życie uważa, że to ze wszystkimi dookola jest coś nie tak. Jedynaczka? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chcesz sobie pogadać o życiu to idz do psychologa, i nie rob offtopicu i znajdz mi ulotke na ktorej pisze, ze kierowca posiada 20 zl w kieszeni, a takie niepisane umowy to sobie wsadz w dupsko lalo wielka madralinska
|
|
|
|
|
CYTAT chcesz sobie pogadać o życiu to idz do psychologa, i nie rob offtopicu i znajdz mi ulotke na ktorej pisze, ze kierowca posiada 20 zl w kieszeni, a takie niepisane umowy to sobie wsadz w dupsko lalo wielka madralinska Na ulotce może być napisane Damie nie wypada uzywać takich słów jak dupsko, popie..oleni itp. Ps: wklej fote, będziesz wiarygodna |
|
|
|
|
//moderowano
nie zaniżaj poziomu -sm |
|
|
|
|
CYTAT chcesz sobie pogadać o życiu to idz do psychologa, i nie rob offtopicu i znajdz mi ulotke na ktorej pisze, ze kierowca posiada 20 zl w kieszeni, a takie niepisane umowy to sobie wsadz w dupsko lalo wielka madralinska Bo co mi zrobisz? To nie jest offtop bo odnoszę się do psychozy, którą wykazujesz w każdym swoim poście. Chyba również OSN się odzywa. Podawanie szczegółów z prywatnego życia Anulki, w momencie kiedy piszesz całkowicie anonimowo tylko potwierdza jak niski poziom sobą reprezentujesz. Place wymagam! Zero szacunku, zero rozsądku... Wróciło się z myjaka w UK i w dupie się poprzewracało? |
|
|
|
|
--
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT chcesz sobie pogadać o życiu to idz do psychologa, i nie rob offtopicu i znajdz mi ulotke na ktorej pisze, ze kierowca posiada 20 zl w kieszeni, a takie niepisane umowy to sobie wsadz w dupsko lalo wielka madralinska Bo co mi zrobisz? To nie jest offtop bo odnoszę się do psychozy, którą wykazujesz w każdym swoim poście. Chyba również OSN się odzywa. Podawanie szczegółów z prywatnego życia Anulki, w momencie kiedy piszesz całkowicie anonimowo tylko potwierdza jak niski poziom sobą reprezentujesz. Place wymagam! Zero szacunku, zero rozsądku... Wróciło się z myjaka w UK i w dupie się poprzewracało? Nie bede odpisywać na twoje posty to jest ostatni, bo jestes dziewczyno głupia jak kg gwozdzi, a co do Anulki to sie nie wtracaj bo ona tez jest dobra, dwulicowa. Kogos obgaduje, a potem mu odbyt lize, |
|
|
|
|
Trol jakich mało...
Verona zrobi Ci dobrze (nie zdziwilabym sie jakby to ktoś z quatro Ci ją polecil żeby tylko się Ciebie pozbyć) |
|
|
|
|
CYTAT Trol jakich mało... Verona zrobi Ci dobrze (nie zdziwilabym sie jakby to ktoś z quatro Ci ją polecil żeby tylko się Ciebie pozbyć) A moze ty jestes Panna_pina? Naloznica invxa? I tylko dlatego bronisz Quattro bo wam daja pizze na konkursy,ktore ponoc rozdajecie wsrod swoich znajomych? |
|
|
|
|
CYTAT A moze ty jestes Panna_pina? Naloznica invxa? I tylko dlatego bronisz Quattro bo wam daja pizze na konkursy,ktore ponoc rozdajecie wsrod swoich znajomych? Hah! Wiedziałam, że się nie powstrzymasz :-) Tak, jestem Panną Piną, LOL Nalożnocą invixa kimkolwiek by on nie byl. Ja naprawde radzę Ci z calego serca: Lecz się! Dobranoc. Niektórzy z nas nie mają oszczędnosci z myjaka i muszą jutro iść do pracy. Paps! XOXO |
|
|
|
|
,,sexylala,,
jestem kieroca owej pizzerii i nieraz odbieralem telefon od ciebie , na 4 ostatnie razy kiedy zamawialas pizze , 2 razy nie bylo mowy o sosie jednak znajac twoje gusta i tak mialem dodatkowy sos i podalem razem z zamowieniem bez pobierania dodatkowej oplaty . ale i tak nie zapomne zamowienia z okolic wakacji kiedy to odebralem tel od ciebie , zamowienia brzmialo pizza nr... minus wiemy co , plus sos czosnkowy ... po czym dostarczajac ja do twojego domu uslyszalem pytanie ,, a gdzie hamburger??,, ... chyba nic wiecej nie trzeba pisac na twoj temat , radze udac sie do lekarza specjalisty lub zmniejszyc dawke ... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A moze ty jestes Panna_pina? Naloznica invxa? I tylko dlatego bronisz Quattro bo wam daja pizze na konkursy,ktore ponoc rozdajecie wsrod swoich znajomych? Hah! Wiedziałam, że się nie powstrzymasz :-) Tak, jestem Panną Piną, LOL Nalożnocą invixa kimkolwiek by on nie byl. Ja naprawde radzę Ci z calego serca: Lecz się! Dobranoc. Niektórzy z nas nie mają oszczędnosci z myjaka i muszą jutro iść do pracy. Paps! XOXO A czy nawet myjak to cos gorszego? Zazdroscisz ludziom, ktorzy sie czegos w zyciu dorobili? Ja akura sie nie dorobilam, ale ciesze sie gdy sie komus powodzi, (oczywiscie jak jest normalnym czlowiekiem) - a Ty widac ze jestes osoba bardzo zazdrosna |
|
|
|
|
CYTAT ,,sexylala,, jestem kieroca owej pizzerii i nieraz odbieralem telefon od ciebie , na 4 ostatnie razy kiedy zamawialas pizze , 2 razy nie bylo mowy o sosie jednak znajac twoje gusta i tak mialem dodatkowy sos i podalem razem z zamowieniem bez pobierania dodatkowej oplaty . ale i tak nie zapomne zamowienia z okolic wakacji kiedy to odebralem tel od ciebie , zamowienia brzmialo pizza nr... minus wiemy co , plus sos czosnkowy ... po czym dostarczajac ja do twojego domu uslyszalem pytanie ,, a gdzie hamburger??,, ... chyba nic wiecej nie trzeba pisac na twoj temat , radze udac sie do lekarza specjalisty lub zmniejszyc dawke ... własnie zapomniałam dodać hamburgerze , którego nie przywieżlisćie pewnego razu bo miła Pani sobie nie zapisała, ale na szczęscie wszystkie ostatnie 4 zamówienia telefoniczne mam nagrane!! , ale nie chce was juz wiecej widziec i wam robić kolo dupy, bo by mogli was wywalić z roboty |
|
|
|
|
własnie zapomniałam dodać hamburgerze , którego nie przywieżlisćie pewnego razu bo miła Pani sobie nie zapisała, ale na szczęscie wszystkie ostatnie 4 zamówienia telefoniczne mam nagrane!! , ale nie chce was juz wiecej widziec i wam robić kolo dupy, bo by mogli was wywalić z roboty[/cytat]
o teraz to mnie rozjebalas , zaczynam bac sie o posade haha , jestes jedna z naprawde niewielu jesli nie jedyna klientka z ktora zawsze byly problemy oczywiscie wywolywane z twojej strony , tyle w temacie . |
|
|
|
|
A czyli juz wiem, ze swoja nieudolnosc zwalacie na klientow, ja bym sie tam nie smiala jakby Pan Piotrus uslyszal wszystkie zamowienia, i z polowy z nich sosow nie bylo itp...
|
|
|
|
|
ludzie ochłońcie trochę, temat o pizzy a nie kto jaki jest itp.
co do samej pizzerii to czasem tam jadam a raczej jadałem i zazwyczaj mi ta pizza smakowała, niestety na jesieni jadłem ostatni raz, jakąś surową (ciasto) dostałem, a że noc była i nie chciało mi się reklamacji składać to najzwyczajniej sprawę olałem, teraz zaglądam do Rustiki na białych lub Verony - moim zdaniem najlepsze pizze. Podobno jeszcze w Resecie jest bardzo dobra, a mówię podobno bo sam nie smakowałem |
|
|
|
|
jako, że autor tematu nie potrafi utrzymać poziomu sowich wypowiedzi i nie pisze nic konstruktywnego. Zamykam.
|
|
|
|
|
zapraszam jutro do pizzerii z ,,tasmami prawdy,,
|
|