|
|
|
CYTAT Z mojej strony to nie jest uznanie ragnarok. A analiza miejscami to bełkot. Taki pożal się boże słowotok na zakrzyczenie przeciwnika. CYTAT Masz swoje poglądy i ja to szanuję. Hm, znowu sama sobie przeczysz. Sorki, belkoczesz, ze uzyje Twojego poziomu Twoj ostatni post swiadczy, ze Twoje horyzonty myslowe zamykaja sie na Naszym Dzienniku, a najdalej od domu wypuscilas sie nad Leg do Bojanowa Nie dziwie sie, ze narzekasz na caly swiat. Wszyscy zli, tylko Ty cacana i niewinna Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Nie przeżywaj tak ragnarok. Dla mnie twój komentarz to bełkot i tak zostanie.
|
|
|
|
|
Prezydent Stalowej Woli został wybrany demokratycznie i nie ma co rwać włosów z głowy. Takich mamy szefów na jakich zasługujemy. I jakich sobie wybraliśmy. Niektórzy twierdzą, że demokracja jest najmniej ułomnym sposobem zarządzania. (Większość ma rację. A głos szewca liczy się tak samo jak głos prof. Wolniewicza). I tak jest sprawiedliwie. Wielki filozof starożytny mówił, że demokracja to rządy hien nad osłami. I także miał rację. I co z tego?. A nic.
Załóżmy jednak, że do wyborów poszliby sami durnie w jakiejś np. Nibylandii. Wybraliby najprawdopodobniej kogoś podobnego sobie - czyli durnia. A ,że durniów w społeczństwie zawsze jest więcej niż tych mądrzejszych - to mamy demokrację. A co to jest sprawiedliwość ( może być ludowa np.) Baba w Sądzie mówi do sędziego: - "PROSZĘ WYSOKIEJ SPRAWIEDLIWOŚCI"... Na co sędzia waląc ręką w stół krzyczy: "Tu nie ma żadnej sprawiedliwości - tu jest Sąd!!!" |
|
|
|
|
///همه چیز فقط یک محل ادرار نیست///. Jakaś Al Queda na forum? Strach się bać. brrrrr....
|
|